Golfky???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7708
30.3.06 14:31

Hanko a kolik jí je teď?A jakou máte barvu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.06 10:02

ted je ji dva a trictvrte. Zrovna dneska ho berem na cestu doktorce a popojizdeni po Praze. Akorat z nej musim sundat fusak Aesthetic, pac to by se mi v nem upekla :-) Uz se tesim az nebude prset a budu moct sundat i boudicku pac tak se mi ZAPP libi nejvic - uplne holy. Jinak barvu mame olive green a nemuzu si ji vynachvalit. Neprihlasena Hanka1

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
31.3.06 10:13

Ahoj maminky,

já kupovala klukovi golfky, když mu byl necelý rok. V roce a půl je odvezl za skříň se slovy: „Mámo, toto ně!“
Od té doby chodí pěšky, nyní jsou mu tři roky. Ale i tak se na těch pár měsíců lehounký kočár vyplatil (měli jsme Inglesinu Max Rain, váha cca 7 kg). Každé dítě je jiné, některé se vozí do tří i čtyř let, ale z vlastní zkušenosti bych řekla, že kupovat golfky rok a půl starému dítěti je skoro zbytečné. Spíš bych se ho snažila vést k samostatné chůzi, než ho do tří let vláčet v kočárku, byť lehkém.
Jinak Inglesinu mohu vřele doporučit.

Evča

• Citovat
  • Upravit
2649
31.3.06 23:00

Ahoj,
já jsem řešila podobné dilema, protože máme super lehkou kombinaci, se kterou jsem byla spokojená a Filipovi se v tom kočárku taky moc líbilo. Jen se mi s ním dost špatně nakupovalo v menších obchodech, protože ten kočár je široký.
Teď jsme koupili goflky Cam Portofino, jsou polohovací, lehoučké, mírně odpružené s nánožníkem. Vlezu se s nima do každého obchodu a jsem hrozně spokojená. Malému se v nich moc líbí, jak by řekla poetická duše, je blíž k přírodě :-) (v našem případě spíš výfukovým plynům). Navíc se už dostanu i tam, kde jsou schody a ne nájezdová rampa. Prostě golfky zvednu a jdu.
Takže do přírody a terénu - náš starý dobrý sporťák, do města - už jen golfky .-))

Martina a Filip (16 měsíců)

PS: U nás to zatím vypadá, že bude sám chodit tam, kam chci já, nejdřív v 6-ti letech .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.4.06 00:22

Tak ja s anonymni Evcou nesouhlasim - dite minimalne do 3 let by se nemelo zbytecne zatezovat dlouhou chuzi, protoze je neustale v rustu a nema jeste dovyvinute klouby a chrupavky. Nejsem dr, ale takhle nejak mi to rikala ortopedka, kdyz jsem se ji s obavou ptala, ze ve dvou letech sice chodi rada a sama, ale kocar porad preferuje…
Myslim, ze je to takovy zvyk spis v CR nechat co nejdriv tapat deti samy. V cizine se kolikrat pouzivaji golfky i na petilete deti (behem zateze a delsich vyletu) a nikdo se nad tim nepozastavuje.
Navic ja dceru vozim rada, kocarek je ji pohodlny, takze ji nijak nevlacim a navic si myslim, ze se v zivote jeste nachodi dost, tak proc ji nedoprat jeste nake to povozeni.
Takze u nas to nebyly vyhozene penize, pac se ZAPP da pouzit jako podvozek pod autosedacku pri pripadnem dalsim mimi. Hanka1

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
4.4.06 18:54

Mimochodem od vcera jezdime se ZAPPem oholenym, tzn. bez boudicky a zimniho fusaku a dceri je taaak pohodlny, ze v nem sedi jako paša Dokonce v nem i obcas usne (v kocarku nespi uz od roku), ale na spani to kocarek neni - klimba ji hlavicka, ale na pojizdky s chodicim nespicim ditetem je jednicka Aspon pro nas!

• Citovat
  • Upravit
14221
7.4.06 11:44

Ahoj holky!
Tak se musim taky pridat.

Kubikovi je rok a mesic a uz mesic mame taky zappika. Je to naprosto, ale naprosto uuuuuzasny kocarek a v zadnem pripade bych nemenila.
Puvodne mame sportak, kde pred tim byla vanicka, ted jsme nandali sedacku - ten je suprovy , ale velky, - takze ho bereme na vylety na cely den, na spani, do lesa a pod.
Zapp je presne to, co jsme potrebovali - kocarek na rchle akce, ktery se vejde vsude, otoci se vsude, je lehounky a hlavne - JE V NEM HOOOOODNE MISTA!!!!!!
Hodne golfek je silene uzounkych - bacha na to.
Golfky jsem vybirala opravdu dlouho, ale jedine tadyty me uchvatily.

jinak nase barva- orange flash - perfektniiii!

doufam, ze to s tim komentarem neprehanim, ale ja jsem z nej tak nadsena, kazdy den si ho vychvaluju!!!!!!

pa a dobry vyber!

Eva a Kubik 13m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14221
7.4.06 15:45

Jeste musim dodat k te tasce, batuzku.....
Ja mam malou ledvinku upevnenou pres obe rukojetky- na klice a penezenku a neco maleho k snedku pro Kubika - to uplne staci.

pa

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.4.06 20:23

Golfky

Ahojky,
my si nedávno pořídili pro malýho golfky Inglesina Espresso. Jsou lehké, dobře skladné, polohovatelné, pohodlné, pratelné… no zkrátka jsme s nimi opravdu moc spokojeni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.22 07:55

Holky, od kdy golfky? Mám sice teprve 10m - sedí sám, stojí, snaží se obcházet nábytek. Už jsme dali sporťák, protože s fusakem se do hluboké nevešel. Ale mě se ta sportovní verze moc nelíbí a přemýšlím nad golfkami. Může v nich být už i takhle malé miminko? Taky jde o skladnost do auta. Nebo shánět golfky (tedy pokud vůbec existují) kdy dítě pojede proti směru jako u klasického sporťáku?

• Citovat
  • Upravit
37131
23.2.22 08:11
@Anonymní píše:
Holky, od kdy golfky? Mám sice teprve 10m - sedí sám, stojí, snaží se obcházet nábytek. Už jsme dali sporťák, protože s fusakem se do hluboké nevešel. Ale mě se ta sportovní verze moc nelíbí a přemýšlím nad golfkami. Může v nich být už i takhle malé miminko? Taky jde o skladnost do auta. Nebo shánět golfky (tedy pokud vůbec existují) kdy dítě pojede proti směru jako u klasického sporťáku?

Golfky proti směru nebudou a jestli myslíš klasické golfky, tak to je hrozné hrkadlo a není to nic moc ani pro starší dítě. Já je koupila až dvouletému na občasné popojíždění, když sme jeli třeba na delší výlet a věděla sem, že by to neušel, ale pohodlné to moc nebylo, ani pro dítě ani pro nás, protože dítě v tom bylo vyklepane, my vyřízení, protože se to blbě veze. Zlatý sporťák. Pro takhle malé mimco bych koupila normální sporťák, klidně nějaký odlehčený a skladný, ale aby měl odpružení, trochu větší kolečka a šel trochu do lehu, když by mimco usnulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
23.2.22 08:14

Golfky jsme koupili jete a hned je poslali dál. Měli jsme pak sporťák Valco snap 4, lehký, skladný, vydržel a dost důležité - dá se polohovat…Šla bych touto cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7920
23.2.22 08:18
@Anonymní píše:

Né, golfky jsou pro chodící děti, co potřebujou jenom sem tam kousek popovézt.
Pro malý mimčo, které navíc v tom kočárku spí, určitě sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7920
23.2.22 08:20

A protisměrný golfky asi neexistujou, což je další argument pro sporťák, takhle malý dítě nechceš vozit obličejem od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.22 08:23

Holky díky. Takže golfky proti směru neexistují, takže jedině nějaká sportovní verze…samozřejmě že na něj chci vidět :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML