Golfky???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13967
23.2.22 08:27

Podivej se na valco snap ultra, ale nevím jak dlouho vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
23.2.22 08:32
@Anonymní píše:
Holky, od kdy golfky? Mám sice teprve 10m - sedí sám, stojí, snaží se obcházet nábytek. Už jsme dali sporťák, protože s fusakem se do hluboké nevešel. Ale mě se ta sportovní verze moc nelíbí a přemýšlím nad golfkami. Může v nich být už i takhle malé miminko? Taky jde o skladnost do auta. Nebo shánět golfky (tedy pokud vůbec existují) kdy dítě pojede proti směru jako u klasického sporťáku?

Za mě golfky nikdy :D. My měli od asi 8m sportovní kočárek britax bmotion 4+, za mě top kočárek.. skladný do auta, dlouhé ležení, stříška dlouha proti slunci, gelová kola, odpružení pro nás dostatečné… ale není v protisměru, dceři nevadilo koukala do prostoru.
Pak cca ve 22-24m (necelé dva roky) jsme to vyměnili za valco snap 4 sport, nafukovací kola, to byla podmínka, plastové kolečka nikdy. Ležení dlouhé celkem i když menší než u britaxu, ale dcera už nespala přes den, polohování nohou, to byla vždy má druhá podmínka u kočárku. A valco byl fakt mnohem skladnější, ale zase nebyl tak do terénu jak britax. Ale dcera už hodně ušla v těch dvou tak to stačilo. Ale zase není v protisměru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
23.2.22 08:34
@Anonymní píše:
Holky díky. Takže golfky proti směru neexistují, takže jedině nějaká sportovní verze…samozřejmě že na něj chci vidět :lol:

Pokud to dítku by nevadilo..zkuste, tak některé raději koukají ven, po okolí ale samožřejmě některý mimča pláčou a vadí jim to, že na maminku nevídí, ale spoustě miminek to nevadí a jedou ve směru. U britaxu bylo okýnko ve stříšce, tak jsem koukala na ní přes něj jak spala. A dělat baf přes stříšku je taky ohromná sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
23.2.22 08:35
@Pidulka1991 píše:
Podivej se na valco snap ultra, ale nevím jak dlouho vydrží

Málo.. je stašné malinké a je to kolíbkové ležení. Měla jsem ho doma asi 14 dní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
23.2.22 09:16
@Anonymní píše:
Holky, od kdy golfky? Mám sice teprve 10m - sedí sám, stojí, snaží se obcházet nábytek. Už jsme dali sporťák, protože s fusakem se do hluboké nevešel. Ale mě se ta sportovní verze moc nelíbí a přemýšlím nad golfkami. Může v nich být už i takhle malé miminko? Taky jde o skladnost do auta. Nebo shánět golfky (tedy pokud vůbec existují) kdy dítě pojede proti směru jako u klasického sporťáku?

Mladší šel do golfek v 10 měsících. Sice ještě nechodil, ale do korby už se mi nevešel. Zkus kouknout na značku Inglesina, ty mívali i protisměrné sedačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí