Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Holky, od kdy golfky? Mám sice teprve 10m - sedí sám, stojí, snaží se obcházet nábytek. Už jsme dali sporťák, protože s fusakem se do hluboké nevešel. Ale mě se ta sportovní verze moc nelíbí a přemýšlím nad golfkami. Může v nich být už i takhle malé miminko? Taky jde o skladnost do auta. Nebo shánět golfky (tedy pokud vůbec existují) kdy dítě pojede proti směru jako u klasického sporťáku?
Za mě golfky nikdy
. My měli od asi 8m sportovní kočárek britax bmotion 4+, za mě top kočárek.. skladný do auta, dlouhé ležení, stříška dlouha proti slunci, gelová kola, odpružení pro nás dostatečné… ale není v protisměru, dceři nevadilo koukala do prostoru.
Pak cca ve 22-24m (necelé dva roky) jsme to vyměnili za valco snap 4 sport, nafukovací kola, to byla podmínka, plastové kolečka nikdy. Ležení dlouhé celkem i když menší než u britaxu, ale dcera už nespala přes den, polohování nohou, to byla vždy má druhá podmínka u kočárku. A valco byl fakt mnohem skladnější, ale zase nebyl tak do terénu jak britax. Ale dcera už hodně ušla v těch dvou tak to stačilo. Ale zase není v protisměru.
@Anonymní píše:
Holky díky. Takže golfky proti směru neexistují, takže jedině nějaká sportovní verze…samozřejmě že na něj chci vidět
Pokud to dítku by nevadilo..zkuste, tak některé raději koukají ven, po okolí ale samožřejmě některý mimča pláčou a vadí jim to, že na maminku nevídí, ale spoustě miminek to nevadí a jedou ve směru. U britaxu bylo okýnko ve stříšce, tak jsem koukala na ní přes něj jak spala. A dělat baf přes stříšku je taky ohromná sranda.
@Pidulka1991 píše:
Podivej se na valco snap ultra, ale nevím jak dlouho vydrží
Málo.. je stašné malinké a je to kolíbkové ležení. Měla jsem ho doma asi 14 dní ![]()
@Anonymní píše:
Holky, od kdy golfky? Mám sice teprve 10m - sedí sám, stojí, snaží se obcházet nábytek. Už jsme dali sporťák, protože s fusakem se do hluboké nevešel. Ale mě se ta sportovní verze moc nelíbí a přemýšlím nad golfkami. Může v nich být už i takhle malé miminko? Taky jde o skladnost do auta. Nebo shánět golfky (tedy pokud vůbec existují) kdy dítě pojede proti směru jako u klasického sporťáku?
Mladší šel do golfek v 10 měsících. Sice ještě nechodil, ale do korby už se mi nevešel. Zkus kouknout na značku Inglesina, ty mívali i protisměrné sedačky