Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, ráda bych poprosila o radu. V jednom obchodě mají golfky – takové spíš na jaro, léto, ale mají stříšku (spíš proti sluníčku) a jsou polohovací. Značka Chicco. Jsou zlevněné ze 1799 korun na 1399,–. Myslíte, že je to drahé? Nevím, jestli je koupit, nebo se poohlédnout ještě někde jinde.
Jsou to tyhle?
http://www.zbozi.cz/…-6-sapphire/?…
Já vždycky koukám na zbozi.cz, některé obchody mají cenu napálenou a pak udělají „slevu“ a v konečném důsledku může být zlevněné ještě dražší než jinde běžná neslevněná cena
No tak to je docela solidní cenový rozptyl
Jako že někde jim stačí ani ne 1400 a jinde přes 2tis. ![]()
Ahoj, já kupovala golfky na aukru, ale jsou to chicco CT 0.4 (tyto http://www.babytime.cz/…-discovery-6) po jednom dítěti, až na jeden uvolněný štroub, který jsme vyměnili - super stav, vypadaly jako nové…kupovali jsme je za 1500,–. Já bych nové CT 0.6 za 1399,– teda nebrala, ale je to můj osobní názor
.
DDarja píše:
Ahoj, já kupovala golfky na aukru, ale jsou to chicco CT 0.4 (tyto http://www.babytime.cz/…-discovery-6) po jednom dítěti, až na jeden uvolněný štroub, který jsme vyměnili - super stav, vypadaly jako nové…kupovali jsme je za 1500,–. Já bych nové CT 0.6 za 1399,– teda nebrala, ale je to můj osobní názor.
Tyto golfky jsem taky viděla, má je sestra, jsou fajn, ale já bych si právě představovala něco menšího. Opravdu jen takové ty golfáčky do auta a z auta…
tak to pak záleží, jestli bazíruješ na té stříšce
…sestra teď kupovala bez stříšky v Globusu za 600,–…mají modré a oranžové…hezký den ![]()
A ty chceš jen takovéhle jednodušší? Mně osobně to připadá docela dost
DDarja píše:
tak to pak záleží, jestli bazíruješ na té stříšce…sestra teď kupovala bez stříšky v Globusu za 600,–…mají modré a oranžové…hezký den
Na stříšce snad ani nebazíruju, spíš na tom, aby byly polohovací, když dítě náhodou klimbne. Ale u nás Globus není. Jedině až pojedu do Prahy, ale to už zase bude po golfkách.
byron píše:
A ty chceš jen takovéhle jednodušší? Mně osobně to připadá docela dost
Já nevím, co jsem prolezla obchody, tak jsem tady nejlevnější viděla bez koruny za 800. A to byly nepolohovací, bez stříšky, prostě ty úplně nejobyčejnější.
A perlička je, že jsem se byla dívat i v bazaru (tam bych ale asi golfky nekupovala) a tam jsou ještě dražší. On ten bazar v Boleslavi je vůbec zvláštní podnik - věci tam mají drahé, že se to absolutně nevyplatí. Jo a nejde o žádné extra kvalitní zboží. Prostě normální použité věci.
Aha, ty potřebuješ polohovací......ptom ta cena odpovídá, myslela jsem že jsou nepolohovací, to se omlouvám
Jinak polohovací golfky od babydesign nebo babypoint levnější nejsou pokud teda vím
. No, jestli se ti líbí a využiješ je? Proč ne? Já jsem myslela že jsou nepolohovací......Nebo zkusit objet pordejny jestli an to máš čas a chut a mrknout kde je maj levnější.....
Koukla jsme na seznam na zboží a polohovací glfky mají i levnější, jen nevím jestli je to kvalita, ikdyž ty chicco také nejsou bezproblémové úplně…ale spon podle diskuzí a recenzí