Golfky Chicco - super cena či nikoliv?

14809
29.4.11 18:44

Golfky Chicco-super cena či nikoliv?

Zdravím, ráda bych poprosila o radu. V jednom obchodě mají golfky – takové spíš na jaro, léto, ale mají stříšku (spíš proti sluníčku) a jsou polohovací. Značka Chicco. Jsou zlevněné ze 1799 korun na 1399,–. Myslíte, že je to drahé? Nevím, jestli je koupit, nebo se poohlédnout ještě někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
29.4.11 19:01

Jsou to tyhle?
http://www.zbozi.cz/…-6-sapphire/?…

Já vždycky koukám na zbozi.cz, některé obchody mají cenu napálenou a pak udělají „slevu“ a v konečném důsledku může být zlevněné ještě dražší než jinde běžná neslevněná cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
29.4.11 19:15

ano, jsou to ony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.4.11 21:16

No tak to je docela solidní cenový rozptyl :evil: Jako že někde jim stačí ani ne 1400 a jinde přes 2tis. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
29.4.11 21:35

Ahoj, já kupovala golfky na aukru, ale jsou to chicco CT 0.4 (tyto http://www.babytime.cz/…-discovery-6) po jednom dítěti, až na jeden uvolněný štroub, který jsme vyměnili - super stav, vypadaly jako nové…kupovali jsme je za 1500,–. Já bych nové CT 0.6 za 1399,– teda nebrala, ale je to můj osobní názor :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
29.4.11 22:03
DDarja píše:
Ahoj, já kupovala golfky na aukru, ale jsou to chicco CT 0.4 (tyto http://www.babytime.cz/…-discovery-6) po jednom dítěti, až na jeden uvolněný štroub, který jsme vyměnili - super stav, vypadaly jako nové…kupovali jsme je za 1500,–. Já bych nové CT 0.6 za 1399,– teda nebrala, ale je to můj osobní názor :-).

Tyto golfky jsem taky viděla, má je sestra, jsou fajn, ale já bych si právě představovala něco menšího. Opravdu jen takové ty golfáčky do auta a z auta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
30.4.11 07:29

tak to pak záleží, jestli bazíruješ na té stříšce :-)…sestra teď kupovala bez stříšky v Globusu za 600,–…mají modré a oranžové…hezký den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
30.4.11 07:49

A ty chceš jen takovéhle jednodušší? Mně osobně to připadá docela dost

• Citovat
  • Upravit
14809
30.4.11 08:54
DDarja píše:
tak to pak záleží, jestli bazíruješ na té stříšce :-)…sestra teď kupovala bez stříšky v Globusu za 600,–…mají modré a oranžové…hezký den :-)

Na stříšce snad ani nebazíruju, spíš na tom, aby byly polohovací, když dítě náhodou klimbne. Ale u nás Globus není. Jedině až pojedu do Prahy, ale to už zase bude po golfkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
30.4.11 08:58
byron píše:
A ty chceš jen takovéhle jednodušší? Mně osobně to připadá docela dost

Já nevím, co jsem prolezla obchody, tak jsem tady nejlevnější viděla bez koruny za 800. A to byly nepolohovací, bez stříšky, prostě ty úplně nejobyčejnější.
A perlička je, že jsem se byla dívat i v bazaru (tam bych ale asi golfky nekupovala) a tam jsou ještě dražší. On ten bazar v Boleslavi je vůbec zvláštní podnik - věci tam mají drahé, že se to absolutně nevyplatí. Jo a nejde o žádné extra kvalitní zboží. Prostě normální použité věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
30.4.11 09:19

Aha, ty potřebuješ polohovací......ptom ta cena odpovídá, myslela jsem že jsou nepolohovací, to se omlouvám

• Citovat
  • Upravit
byron
30.4.11 09:27

Jinak polohovací golfky od babydesign nebo babypoint levnější nejsou pokud teda vím :nevim: . No, jestli se ti líbí a využiješ je? Proč ne? Já jsem myslela že jsou nepolohovací......Nebo zkusit objet pordejny jestli an to máš čas a chut a mrknout kde je maj levnější.....

Koukla jsme na seznam na zboží a polohovací glfky mají i levnější, jen nevím jestli je to kvalita, ikdyž ty chicco také nejsou bezproblémové úplně…ale spon podle diskuzí a recenzí

• Citovat
  • Upravit
24320
30.4.11 09:31

polohovaci jsou ale ma to jen pololeh.Coz je nic. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
1.5.11 09:15

tak to zpět…ty globusácký golfky nejsou polohovací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí