Golfky - jaké vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
31.5.11 15:58

Se zipama na nánožníku a fusaku je to, řekla bych, jedno :nevim: . Asi jak se ti líbí. Mám nánožník bez zipů a fusak se dvěma po stranách a vyhovuje mi to. Tohle mě nějak nenapadlo zkoumat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.5.11 16:01

Pláštěnku bych spíše tipla tuhle , Callisto je docela subtilní. Ale osobní zkušenost nemám. Doporučuju někam zajít a vyzkoušet. A koukám, že většina jich též nemá okno 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
31.5.11 16:25

Ty jsou ale na golfky bez boudičky, takže asi budou nahoře dost úzké. Nevím, zda mi v obchodě dovolí to rozbalit a vyzkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
31.5.11 16:27

Na nánožníku to asi bude jedno, stejně to jen natáhneš. Ale na tom fusaku mi šlo o to, aby se co nejmíň zašpinil, když bude mít prcek špinavé botičky. Po stranách asi lepší, protože to rozepněš celé a nesoukáš ho tam nijak složitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
31.5.11 19:40

tu stránku s tím fusakem to nejde otevřít. ale je to fusak klasicky k cybex callisto. fusak do autosedačky je aton.
tady fotoalbum CC, je tam i fusak. https://www.emimino.cz/…llisto-2315/

jinak za mě nánožník nejlepší se zipem uprostřed, koupila jsem si takový na zappa a nechala si ho na speediho, je to z Moon kočárku. nemusíš pořád oddělávat sucháče, jen rozepneš.

fusak mám se zipy kolem (po stranách) a dobrý..

pláštěnka origoš v praze by šla určitě koupit v babystaru, je to dovozce. ale pokud se ti nelíbí, emitex má dobré pláštěnky, ale doporučuju si jí fkat zkusit. !! můžu vyzkoušet trekking uni co mám, měla jsem jí na speediho. a vozila jsem jí i na chiccu multiway, páč jejich pláštěnka byla jako skleník.. ale ne hned, musím jí nejdřív najít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.5.11 20:14

No, tak fusako-nánožník originál je fakt super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
31.5.11 21:39
KPKristy píše:

jj, já vím :mrgreen: i když je sppedi fusak úžasný, do CC prostě není a ten orig je fantastický…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.5.11 21:46
Nataša píše:
KPKristy píše:
jj, já vím :mrgreen: i když je sppedi fusak úžasný, do CC prostě není a ten orig je fantastický…

já dávala do CC fusak od Emitexu. Bylo to fajn, akorát to rozebírání pásů je na houby :zed: . Tohle je super vychytávka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
2.6.11 08:17
KPKristy píše:
Nataša píše:
KPKristy píše:
já dávala do CC fusak od Emitexu. Bylo to fajn, akorát to rozebírání pásů je na houby :zed: . Tohle je super vychytávka!

no právě. na ty pásy bych neměla nervy,hlavně se starším za zadkem.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
2.6.11 08:21

A jde to teda i naopak, dát fusak CC do jiného kočárku? On je takový zvláštní, jak to má za tou hlavou udělané na CC…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
2.6.11 08:48
alice_s píše:
A jde to teda i naopak, dát fusak CC do jiného kočárku? On je takový zvláštní, jak to má za tou hlavou udělané na CC…

určo, jen to nebude tak dobře vypadat :wink:
a je potřeba aby měl na sedáku u pásů po stranách kroužky, za které se fusak chytá.. ale to na mají všechny, je to na kšíry..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
3.6.11 12:55

Tak má Callisto doma a … Musím se vás zeptat, protože to má nějaké mouchy, kterých jsem si v obchodě buď nevšimla, nebo má kočárek vadu.

1. Boudička je napnutá, ale jakmile ji posunu trošku víc dopředu, napnout už nejde. Je to normální?

2. Podpěrka nožiček je pořád prohnutá, nejde to narovnat a když dám do kočárku malého, tak je to ještě horší. To je taky jako normální? Dívala jsem se na fotky z obchodu, a tam to vypadá normálně, ale to byl model 2011, tak jestli to není tím…

Díky moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
3.6.11 12:56

Foto 1 - boudička napnutá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
3.6.11 12:56

foto 2 - v tomto sklonu už napnout nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.6.11 12:59

Co se týká boudičky, považovala bych to za vadu. Měla by jít přetáhnout až přes dítě. A to prohnutí v nožičkách, bych řekla, je normální a je to kvůli tomu, aby se kočár dal složit „do deštníku“. Prostě je to měkké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí