Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jak jsem psala - ta podpěra nožiček musí být takto kvůli skládání. Když to vezměš, je to tak u všech golfek, co se skládají do deštníku…
U těch nožiček, mě nevadí to, že se to prohne dolů (foto 4), to chápu, ale vadí mi to, že se to prohne i dovnitř (foto 3). S tou boudičkou to ještě vyzkouším, ale až prcek usne, protože zatím moc nespolupracuje. ![]()
Tak jsem se šla mrknout na svůj a taky mi to ty nožičky dělají. Je to prostě měkké. Ondra zatím vždy seděl, tak mě nenapadlo, to řešit. Je fakt, kdyby ležel, tak bych si toho asi všimla. Ale řekla bych, že to tak má být… ![]()
alice_s píše:
Ale třeba tady ty nožičky drží hezky…
A nebude to tím, že je nemá úplně zvednuté? Ono totiž v sedu se sklopenýma nohama se to neprohýbá!
Ta boudička, když to dám ještě dopředu, tak už to zase jde. Jsou jen asi 2 polohy, při kterých to prostě nedrží. Nevím, zda je to dobře. Napnu to, ale stačí do toho lehce strčit prstem, a udělá to tohle.
KPKristy píše:
A nebude to tím, že je nemá úplně zvednuté? Ono totiž v sedu se sklopenýma nohama se to neprohýbá!
Na té fotce z obchodu je má úplně zvednuté. No úplně, má to jen dvě polohy, nahoru a dolů, tak nevím. Malému je teprve 7 měsíců, takže ležet s nohama nahoře bude ještě dlouho…
Tak ta boudička prostě nedrží. Když to dám do úplného lehu, a boudu napnu jen normálně tak, aby vzadu držela na ty suché zipy, tak to prostě napnout nejde. Takže to budu reklamovat. Ježiši já sem tak nasr…
myslím si totéž co KPKristy, boudička - vada, nožičky - normál (kvůli skládání kočáru)
Takže odpověď prodejce je následující:
Mrzí mě, že nejste s kočárkem spokojeni. Na kočárku není žádná výrobní vada. I když rozbalujeme my kočárek na prodejně tak se vše chová stejně jak popisujete. Střecha má polohování přes zarážky a je třeba ji propnout. Látka v oblasti nožiček je také vždy stejně položená jak máte na fotu. Kočárek jsme posílali více zákazníkům a nebyl žádný problém. V případě, že vám pošlu jiný kočárek bude vše stejné. Proto mi přijde výměna zbytečná.
No a co teda? Srovnala se ta bouda? Protože jestli ne, tak jsou to parchanti a vyhýbají se reklamaci. Jestli to nepůjde, tak se budeš muset asi domáhat spravedlnosti… ![]()
Tak jsem to znovu i s manželem pořádně zkoušela a v nějakých polohách to fakt nejde. Ale asi je to tím, že ta stříška prostě tolik poloh nemá a když mi to nedrží, tak je to asi v „mezipoloze“.
Holky můžu vás poprosit, můžete vyzkoušet, dát kočár do úplného lehu, dát tam mimčo, stříšku vzadu dát na suchý zip, opřít ji úplně o kostru, tak v této poloze, jestli vám ta stříška bude držet.
Mě to prostě nedrží, ale když ten leh o jedno zvednu, tak je to OK. Koukněte na toto, když to nejde, tak je to úplně na kostru a když to jde, tak je stříška o centimetr výš. Paní mi psala, že nejde o vadu, ale sorry, pokud nemůžu používat úplný leh zároveň se stříškou, tak to přece vada je. Vadí tomu to, že je to vzadu úplně napnuté, tudíž ta stříška už nejde ohnout víc dopředu, kde drží…
Tak tohle mi nejde a potřebovala bych to vyzkoušet u vašich kočárků. Děkuju moc moc předem.