Golfky - jaké vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
240
4.6.11 21:29

Já bych ho nekupovala nový: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… nebo http://kocarek-trojkolka.sbazar.cz/…5836258.html

A paní v eshopu udělá co bude moct, napsala mi ještě: Budu se snažit udělat vše tak aby to bylo v pořádku a hlavně abyste byla se zbožím od nás spokojená mrzí mě že je s kočárkem problém Tak snad to klapne. A Baby Jogger doma stejně jako alternativa neprošel. :-) Tříkolku prý nee. No já jsem je taky neměla ráda, ale tento mě mile překvapil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.6.11 08:14

alice, přeju, aby ti to vyšlo a měla jsi CC co nejdříve v pořádku doma!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
5.6.11 10:35

KPKristy děkuju. Já v to fakt doufám, přeci nemám takovou smůlu… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.11 14:32

Co kdyby jsi, když ti paní chce vyjít vstříc, ji zkusila ukecat na slevu na CC 2011, třeba 500,–Kč, když už nebude mít v pořádku žádný 2010 a manželovi těch 500,– navíc prostě neříkala a někde to prostě uškudlila, čas od času to takhle přeci děláme všechny, ne, že třeba boty stáli 600,– místo těch opravdových 1000,–.Nebo to dělám jen já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.6.11 18:28
lucie a venda píše: … čas od času to takhle přeci děláme všechny, ne, že třeba boty stáli 600,– místo těch opravdových 1000,–.Nebo to dělám jen já?

I já. Občas… :jazyk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
5.6.11 20:20

Já taky občas. :-) Ale manžel moc dobře ví, jak vypadá 2010 a jak 2011. Ale zkusit to můžu, to mě ani nenapadlo. Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.6.11 20:29

Já chápu, že u takovýchto věcí se těžko „lže“. U nás by to bylo spíš tak, že bych ho musela leda umlátit argumentama. Já měla peníze ulité, Ondrášek dostal k „narození“ od prababičky 10000,–. Chtěla jsem mu je dát na spoření a za celý rok (!) jsem toho nebyla schopná, až jsem je ve finále použila na nákup golfek. Jinak by byl též problém, manžel nechápal na co potřebujeme další kočár, natož tak drahej… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.6.11 22:45

alice, doufám, že ti ho vymění a že bude OK. :palec: podle mého fakt není v pořádku.

a btw, babyjogger mají i 4kolku :wink: sice o něco malinko dražší, ale taky miluju to skládání :palec:
 http://www.malvik.cz/…-4-kola-2011

já se zase zamilovala do city elite :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
7.6.11 07:56

City Elite, to už je pro mě úplně jinde. :-) Ale je moc dobrej. Ale CC pro mě pořád vede. :palec:

Jinak jsem včera odeslala ten špatný a až jim přide, posílají mi nový. Na prodejně ho kontrolovali a má být OK, tak uvidíme. Paní říkala, že když se mi nebude zdát, tak ho mám vrátit a pošle mi zpět peníze. Tak se bojím, proč by se mi asi tak neměl zdát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.6.11 09:55

jj, to vím, ale babyjogger má i golfkovější, city mini nebo mikro :) a city mini má ve 4kolové verzi, tak proto :)
jinak CC je úúúúžasný kočárek, a ač jsem fanatik,nemůžu na něm jako na golfáči najít jedinou chybku, a to mám kol 09. takže žádná překlopná stříška, žádné prodlužování na zip,jen kšiltík.. :-D

tak ať je v pořádku!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
8.6.11 10:04

Tak jsem koukla na sledování zásilek a dneska by měl dorazit. Sakra já jsem jak očekávání potomka. :-)) Hned pak písnu zda je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.6.11 10:09

Už jsem jako na trní, jak jsi dopadla… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
8.6.11 10:09
alice_s píše:
Tak jsem koukla na sledování zásilek a dneska by měl dorazit. Sakra já jsem jak očekávání potomka. :-)) Hned pak písnu zda je ok.

tak se těším na zprávy!! a držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
8.6.11 12:08

Tak zatím to vypadá že FUNGUJE !!!!!!!

Jdu na detailní prohlídku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.6.11 12:09