Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já to teď nevyzkouším, mám kočár složený v autě, ale zítra můžu. Domnívám se, že nám to jde až dolů. Ještě mě napadlo, jestli ta 2010 má na boudě zip. Kdybys ho rozepla, bouda se zvětší. Nezkoušelas to? Ale nevím, jestli na 2010 je, my ho na 2011 máme ![]()
Ale je fakt divný, že ta bouda nejde vyrovnat, to je kravina a měla by to být vada… ![]()
Zip nemá, má místo toho ten kšilt. Kdybys mi to zítra zkusila, budeš moc hodná. Díky předem.
Zítra zkusím. Jsem z toho tak rozčilená, že kdyby nelilo jako z konve, tak to jdu zkusit hned…
ahoj holky, čtu tady vaši diskusi, mám taky calisto 2011, mám ho v autě na zahradě, tak jsem šla a vyndala, zkoušela jsem tu boudu jak popisuješ a mě teda v lehu zůstane napnutá a musím říct, že ani nemáme takhle prověšené nožičky. Tak snad jsem nějak pomohla.
Děkuju moc za vyzkoušení, takže to mám asi fakt nějaký rozbitý…
Ach jo, problém, že jinde než v tomto obchodě už 2010 nemají a 2011 mi doma cennově neprošla. Už 2010 jsem ukecávala. Mi neříkejte, že si budu muset koupit jinej kočár, to nepřežiju…
A prosím, kdyby tady byl náhodou někdo, kdo má model 2010 a měl to v pohodě, můžete mi to vyfotit, že bych to poslala té paní, že to normálně funguje, jen mě ne. Díky. Musím prostě něco vymyslet…
Jinak jsem našla v jiné diskuzi fotku modelu 2010, kde to mají stejně jako já, stříška nedoléhá těsně na konstrukci, ale je tam cca centimetrová mezera.
Ahoj holky, tak zde je instruktážní video o tom, co přesně mi nefunguje. ![]()
Tak chvili mi trvalo, nez jsem uplne presne pochopila, o co ti jde… instruktazni video mi nejde spustit, resp. jde jen zvuk…
Ad nozicky… ja to nemam, ale ma to podle me vetsina kocaru, za vadu bych to nepovazovala…
Ad bouda… jestli dobre chapu, tak v poloze vleze to nejde narovnat boudicka(natahnout), protoze je zrovna v mezipoloze… tj, kdyz je natazena nedoseda tesne ke konstrukci, lze natahnout, jen kdyz je asi cm nad konstrukci a nedoseda na ni…tj, zrejme mas nejak jinak(zrejme nespravne) nastavene polohovani na boude…
Ja to mam dobre, me to sedi, kdyz je bouda tesne u konstrukce, je v jedne z poloh a je normalne natazena… toto bych ze vadu povazovala a trvala na reklamaci…kdyz ji preklapim dopredu, lze to i s natazenou, ale preklapi se do predepsanych poloh, kdybych ji dala do mezipolohy asi by se taky natazena nedrzela(me ale rovnou zapadne do dalsi polohy, takze se neslozi, pokud ji v mezipoloze nedrzim umyslne).
jedine, co muzu jeste poradit, zkus dat boudu niz, podle me ji mas dost vysoko(ale nemyslim, ze by to pomohlo, za pokus to ale stoji), treba to nebude tak vadit…
mozna jsi problem nevysvetlila uplne presne a prodejce to nepochopil… ja to taky pochopila az po nejake dobe…
alice s, tak jsem tady s poznatky z mého kočáru…
Když ho dám do úplného lehu, bouda jde normálně napnout a ke konstrukci přiléhá dobře. Ovšem jen pokud nerozepnu zip na boudě. Když ji přetáhnu s rozepnutým zipem, jde též napnout, ale po stranách se utvoří „okýnka“ trojúhelníkového tvaru. To bych zase brala jako pozitivum (větrání
).
Takže jsem došla k závěru, že vaše budka je vadná a chtěla bych to reklamovat.
Ukazovala jsem tvoje fotky manželovi a vyjádřil se k tomu jako že „si to konstrukčně odporuje“, že to není možný, aby kočár takhle vypadal ![]()
Přeju ti hodně štěstí a teda moc mě mrzí, že nadšení tak rychle vystřídalo rozčarování. Snad vše dobře dopadne, dej pak určo vědět!! ![]()
Prosím tě a ty uz jsi s tím kočárkem jezdila venku? Pokud ne, tak bych ho normálně vrátila kupovala jsi přeci přes internet takže máš právo 14dní na odstoupení od smlouvy.
lucie a venda píše:
Prosím tě a ty uz jsi s tím kočárkem jezdila venku? Pokud ne, tak bych ho normálně vrátila kupovala jsi přeci přes internet takže máš právo 14dní na odstoupení od smlouvy.
Tohle mě taky napadlo, hned bych jim ho lifrovala zpátky a zkoušela přemluvit manžu na model 2011
. Třeba povolí…