Golfky - jaké vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
240
8.6.11 13:10

Detailní prohlídka proběhla dobře, takže můžeme vyrazit na prochajdu. :-) Sice se sporťákem by to bylo jednodušší, ale já se tak těším!!!

Foto bude, ale malej má zatím holou prdku, větráme, takže až ho obleču, protože kdyby mi ho hned pos… tak to bych nepřežila. :-)

Jinak jsem teda vyzkoušela to nandávání a sundávání pásů, a já nevím holky, proč s tím má být takový problém. Za půl minuty to bylo sundané i nandané. Ono stačí ten trojúhelníček vysunout dole a pak už to je šup sup, viz foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
8.6.11 13:21

super :potlesk: :potlesk:

a ty pásy já mám pocit, že já je mám ještě jinak, ale je pravda, že tohle jsem nezkoumala… :oops: :oops: fakt jezdím s vložnou taškou, takže pásy zatím nebyla ani potřeba..
až přijde čas, vyzkouším, jak je na tom model 09.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
8.6.11 13:23

Jinak takto vysunout to jde pouze pokud jsou pásy povolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
8.6.11 13:40

Alice - gratuluju ke kocarku, takze bouda funguje ? Jedna se teda o vymenu, nebo mas novy, nebo jak ?
(nebo jsem to nekde prehlidla ? :think: kdyztak sorry)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.6.11 14:36

Super! Mám radost, že máš radost! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
8.6.11 15:01

Mám úplně nový. :-) A všechno funguje, bouda drží a nožičky jsou taky v pohodě. A je to super!!! Už proběhla testovací jízda kolem baráku, paráda. No kostky nic moc, ale já jsem prostě zvyklá na sporťák. :-P

Jinak tady jsou nějaké fotečky.

S asistentkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
8.6.11 15:03

Mladíček je spokojený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
8.6.11 15:04

Bouda drží, to je hlavní. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
8.6.11 15:05

Holky a všem vám děkuju za podporu!!! Fakt moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.6.11 16:58

Skúsené mamičky a mohol by byť pre ročné dieťa ako samostatný kočík Quinny zapp xtra, Britax b mobile alebo Babyhome xtreet? Dakujem za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
28.6.11 18:41

No z těch tří je nejlepší ten xtreet. To je celkem pěknej sporťáček se spojenou rukojetí, kolečka má z nich největší, největší a nejlíp přístupnej koš a je lehoučkej. Ten Quinny bych ti nedoporučovala, lepší je čtyřkolka, to zdvojený kole vepředu je dost blbý na ovládání a čtyřkolka je stabilnější, navíc rozdělená rukojeť a pidi koš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.6.11 18:44
MarketaJ píše:
No z těch tří je nejlepší ten xtreet. To je celkem pěknej sporťáček se spojenou rukojetí, kolečka má z nich největší, největší a nejlíp přístupnej koš a je lehoučkej. Ten Quinny bych ti nedoporučovala, lepší je čtyřkolka, to zdvojený kole vepředu je dost blbý na ovládání a čtyřkolka je stabilnější, navíc rozdělená rukojeť a pidi koš.

A nie je ten xtreet dosť úzky? A ešte čo hovoríš na babyjogger city mini? Malý má rok a 11 kg a 76 cm. dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
28.6.11 21:37

O babyjogger city mini jsem taky přemýšlela, ale vadilo mi, že nemá polohovací nožičky. Má super velkou boudu, má dvě polohy a v každé je okýnko. Je stabilní a skládá se jednou rukou na placku. Má na golfky docela velké kolečka. Přidávám nějaké foto z obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
28.6.11 21:38

Bouda úplně dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
28.6.11 21:39

Bouda do půlky