Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Poradíte mi někdo jaké koupit golfky potřebuji polohovaci rukojet protože jsem prcek. Sháním něco levného jen na občasné vyjetí ten máme ještě slalom ale na jaře už ho někam pošlem chodíme hlavně pěšky tak jen něco na strýčka příhodu.
Už čtu, že levné, promiň ![]()
Jestli jsi malinká, tak Nuna je dobrá, madlo má vytahovací, jezdí skvěle a i dobré vypadá. Starší modely se dají sehnat už za litr ![]()
@BlueFairy píše:
Už čtu, že levné, promiňJestli jsi malinká, tak Nuna je dobrá, madlo má vytahovací, jezdí skvěle a i dobré vypadá. Starší modely se dají sehnat už za litr
@BlueFairy píše:
Už čtu, že levné, promiňJestli jsi malinká, tak Nuna je dobrá, madlo má vytahovací, jezdí skvěle a i dobré vypadá. Starší modely se dají sehnat už za litr
Teda jsem nemohla popadnout dech když jsem viděla tu cenu to se nám na tu chvilku nevyplatí už nám budou 3 takže jen levně. A má ta nuna polohovací rukojet někde jsem četla že ne jinde že jo?
@monuline píše:
@Lenka 79 Jasně, nuny, spojenou rukojet maji
Vím že spojenou ale jestli jde polohovat mam jen 150cm.
@BlueFairy omlouvam se za odboceni, ale jestli jsou vlasy Tvoje, to je naaadhera,
Nuna má vysouvací rukojeť, dá se posouvat. Ale na trojleťáka bych jí nejdřív otestovala. V pohodě třeba B-Agile.
@Lenka 79 píše:
Vím že spojenou ale jestli jde polohovat mam jen 150cm.
Jde a taky jsem u ní zakotvila, po slalomu. jezdí v ní i můj kluk, přes 3 roky, když spěchám, beru kočár a v pohodě, ale chtělo by to luxx, má výš stříšku jak obyčejná. ![]()
@araw píše:
Jde a taky jsem u ní zakotvila, po slalomu. jezdí v ní i můj kluk, přes 3 roky, když spěchám, beru kočár a v pohodě, ale chtělo by to luxx, má výš stříšku jak obyčejná.
Jenze luxx zase neni „neco levneho“ ![]()