Golfky se spojenou rukojetí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3337
13.10.10 19:43

My jezdili terén, takže jsem chtěla velký kolečka - to ta 2 nemá. Takže mně by se víc líbil ten první :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.10.10 19:47

jo jo, mě se Jané taky líbí víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.10.10 20:51

o dema step easy bohužel já nic extra nevím, nevozila jsem ho, neměla jsem ho, ani jsem ho extra neprohlížela… ale myslím, že Jana napsala dost, z vlastní zkušenosti, to je důležité…

jinak spojená rukojt je podle mého výhodná hlavně kvůli ovladatelnosti kočáru jednou rukou. je jich ale spousta takových, co se pak skládají do placky, což už podle mého tak výhodné není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
13.10.10 20:52
Brusek píše:
Jani mám je na mysli až na mimi, když jsem tu tak zahlídla ty zkušenosti, tak jsem se protě zeptala :-) ten malý ďábel v metříku už naštěstí žádný povoz nepotřebuje.
ale cos teda napsala nevím nevím…já už jsem po svých špatných zkušenostech teda na kočárky docela náročná. A tuhle slečinku tam budu vozit ještě i přes zimu a brala bych teda něco, kam až tak nefučí. Taška-čert ji vem, já mám stejně tak na houby i k hlubokému, takže tu si chci pořídit nějakou pořádnou, tak bych ji dala i na sporťák.Ten košík je teda docela na prd-páč já si ještě beru i obědy a kdybych ještě nákup měla rozdělit do dvou tašek-abyc to tam vůbec dala. Asi ji budu muset někde pořádně omrknout. A ta délka lůžka z toho odkazu mě teda docela dost zaskočila-zdál se mi velký, ale až tak moc podrobně jsem jej ještě nezkoumala. Náš malý byl totiž zase naopak docela přerostený a i teď je docela vysoký…záleží, jak těch 76cm myslí-jestli jenom délka opěradla nebo celé i se sedátkem…páč i se sedátkem jsem měla na tom BabyPointu teda víc-nějakých 80něco a malému už to bylo malé.
No tak času ještě habakuk :-)
Co se týše rukojeti za mě určitě spojenou. Fakt se to líp ovládá-já vezla kamošce jen v obchodě malou v golfáči s beranama a málem jsem tam všechno zbourala. A to jsem ho prosím vezla oběma rukama :-) Pro mě byla velký výhoda ubézt kočár jednou rukou. Ono se to pro nezasvěcené nezdá být tak důležité, ale je :-) už jen když se chceš po cestě třeba najíst nebo napít nebo začne pršet a potřebuješ deštník pro sebe-to už se mi taky párkrát stalo. Určitě tak budu volit znovu.

Brusku, tys myslela Demu Step Easy jako jediný kočár na dítě od novorozeneckého věku 8-o :nevim: ? Tak to ani omylem :nevim: Já jsem ho pořídila, když bylo malé 8 měsíců, do té doby jsem ji vozila v hlubokém - měli jsme Patron Bohemia starší typ a velmi nám vyhovoval. Malá brzy sama seděla, byla v korbě přivázaná kšírami, měla výhled, prostor, dost nám to vyhovovalo. Ze začátku po pořízení té Demy jsem ji ještě střídala s hlubokým.

Když jsem Demu pořizovala - hlavní kritérium byl prostor, malá nesnesla sedět přikurtovaná a přehazovací rukojeť..V tom košíku dole je fakt tyč, která zavazí. Ale vleze se mi tam toho dost. Dozadu dávám měkké věci - slídu, pláštěnky,případné náhradní oblečení, dopředu nákup.Nakupuju příležitostně a většinou jen věci, které mi urgentně chybí např. na vaření oběda - to znamená, že nákup není denně a většinou malý. Když malá spí, nákup visí na brzdě - nejde to tam dát a když je toho někdy náhodou víc, nejde to zmáčknout.

Sama za sebe bych tento kočár doporučila pro dítě tak od 10 měsíců až do 2 let - potom už jen na příležitostné přespání. Naše slečna má deset kilo, ale nedovedu si představit vozit v tom třeba 15 kilového dvouleťáka - můj syn měl ve 2 letech podobnou váhu, takže vím, že je to normální.

Popravdě, já jsem Demu odzkoušela a koupila, ty rozměry jsem nezkoumala. Píšu, jak to vidím já. To lůžko zkusím zítra přeměřit a napíšu Ti sem pro zajímavost rozměry opěrky, sedací části i části na nohy.

Jde to položit úplně do lehu, ale novorozence bych v tom fakt nevozila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
13.10.10 20:54

Ahoj ,koukni na tyto od Chicca - golfáče Living
Pegaso. Mam od chicca golfky a jsem spokojena. Tyhle by splnovaly tvoje pozadavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
13.10.10 20:59

Brusku, tak ještě jednou jsem pořádně četla Tvůj příspěvek. Pochopila jsem, že asi nemyslíš Demu Step Easy jako jediný kočár od narození, ale jako potom sporťák :kytka:

Však uvidíš, času na výběr je dost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.10.10 21:30

Dimpule, neprodáváš ty náhodou chicco???? ještě jsem nezažila, abys doporučovala něco jiného, než chicco, vždy a všude… :think:

do té demy bych novorozence taky nedala, souhlasím, že jako posrťáček třeba po klasice hlubokém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.10.10 21:35

Ségra má Chicco multiway (může být?) a ty mi teda nesedí. Blbě se řídí, kolečka se sekají je to docela humpolácký. A kupovala je nové, takže nepoškozené. Za me nee, ale je fakt, že jich potkávám mraky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.10.10 21:49
KPKristy píše:
Ségra má Chicco multiway (může být?) a ty mi teda nesedí. Blbě se řídí, kolečka se sekají je to docela humpolácký. A kupovala je nové, takže nepoškozené. Za me nee, ale je fakt, že jich potkávám mraky…

kristy já je taky měla, 2 měsíce.. :mrgreen:
už nikdy více a nikdy chicco :-P
narosto nekvalitní, resp. odpovídající ceně.. co člověk může chctít za 2500 (při českých cenách kočárů..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.10.10 21:56

No tak ségra je bohužel koupila u nás v Bejbycentru a tady mají docela zvrácený ceny. Stáli jí 3800,– 8-o :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
15.10.10 12:50

Britax römer

Ahoj holky, trochu jsem si utřídila, co vlastně chci. Je to spojená rukojeť, polohování do lehu (i s nohama), něco lehčího max. do 8 kg. našla jsem tohle:
http://www.kocarky-matous.cz/…-4-2010.html
Nemáte někdo zkušenost?
Dál se mi líbí i Jané solo..kočárek chci využívat hlavně při cestování do města, obchodů apod.,kombinovat s šátkem. Do terénu máme mutsyho nebo croozera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.10.10 12:57

Vypadá dobře, jen se mi zdá příliš otevřená boudička. Taková je u Speediho a to mi trochu vadí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
15.10.10 13:01

Hmm, to jsem si taky říkala.. Kristy co máš vlastně ty za tipy? Já se pořád motám kolem Jané solo nebo Cybex callisto - ty ale nejsou až tak můj typ co se týká vzhledu. Zatím jsem je ale neviděla v reálu, to se může všechno změnit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.10.10 13:45
  1. http://kocarky.heureka.cz/…aniversario/
  1. http://kocarky.heureka.cz/…llisto-2010/
    :wink:

Já mám tyhle dva horké favority. Ale jak píšeš, v reálu jsem je ještě neviděla a kupovat chci nejdřív na jaře, možná až v létě. Může se lecos změnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.10.10 13:47

No ale když koukám na ty budky, tak bych si moc nepomohla, že… :oops:
Ono u golfek se hluboká boudička asi neřeší a nevyskytuje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...