Graf - co říkáte?

6792
9.8.11 18:37

graf co rikate?

holky je to strasny zejo? :nevim: vubec nechapu co to ma znamenat :cry: http://www.womenzone.cz/…a/grafy.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Omálka
9.8.11 19:02

Ahoj,já bych řekla trošku jako na houpačce. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Mrkvetka
9.8.11 19:25

Neplaš, koukala jsem na netu a prý to tak může být
http://rodina.cz/…vep_tree.asp?…
Je to nižší teplota, ale otěhotnět se s ní dá :)

• Citovat
  • Upravit
6792
9.8.11 19:33

to je pekna houpacka :-x ja myslela ze uz jsem jako ve druhy fazi? kurna ja se v tom furt nevyznam..takze na ovu nic nevypada asi zatim co? a pochybuju ze by prisla vzdy jsem po tom stoupnuti mela aspon 36,4 nebo 36,3 ale tohle je masakr :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.8.11 19:43

neplaš, naprost normální graf před ovulací, ta ještě neproběhla, já běžně měla 35,9-36,3 před ovulací, pak až 19.den to stouplo o 2-3 desetiny, na 37 jsem nedosáhla nikdy, a hle, začínám 21.týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
9.8.11 19:48

jee dekuju :huban: ale ja odedneska beru utros :nevim: tak to asi neni dobre ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.8.11 19:55

v tom případě je úplně zbytečné dělat graf a měřit teplotu, utrogestan je progesteron, ten to ovlivní natolik, že je ten graf absolutně nic neříkající. navíc podle tohoto grafu ovulace neproběhla a utrogestan jí pravděpodobně zabrání. Ale doktoři na BT moc nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.8.11 19:58

Mozna je muj dotaz mimo misu, ale to mas jako nekde vystaveny na internetu??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
9.8.11 20:06

aha mne ho dala doktorka asi pred 7mesici a rekla at merim… ze nemam sliznici takze je to na prd jo? hm :zed: tak ja ho pak zkusim nebrat treba mesic…a ted nevim na koho je ten druhy dotaz o tom internetu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.8.11 20:07
janca.markova1984 píše:
aha mne ho dala doktorka asi pred 7mesici a rekla at merim… ze nemam sliznici takze je to na prd jo? hm :zed: tak ja ho pak zkusim nebrat treba mesic…a ted nevim na koho je ten druhy dotaz o tom internetu? :nevim:

No na tebe, to jako mas takovy graf vystaveny nekde na verejnem serveru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
9.8.11 20:23

jo jo tam se zaregistrujes a je to neco jako tady ale muzes si tam delat grafy…www.womenzone.cz a mas je uzamkli a muzes si je otevrit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.8.11 20:26

Prosím tě, to je úplný nesmysl, nemůžeš brát utrogestan v druhé polovině cyklu na růst sliznice, to je totální nesmysl. sliznice musí růst v první polovině cyklu a je na to hormon estrogen, nikoliv progesteron, to je nějaký divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
9.8.11 21:49

aha ja beru v prvni polovine oestrogel a pak ten utros rekla mi to doktorka,takze blbe jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.8.11 21:53

ne, estrogel je dobře, to je estrogen, progesteron se bere v druhé půlce, to je taky dobře, jen pokud je posunutá ovulace, u tebe neproběhla, tak jí ten progesteron zablokuje. Ty už 7 měsíců bereš hormony a nechodíš na kontroly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
9.8.11 22:00

jo byla jsem pred trema mesicema a nak mi nic nerekla.tak to teda beru dobre nebo blbe? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí