MS a přesto těhotná?

19
9.8.11 10:36

MS a přesto těhotná?

Ahoj, jsem tady úplným nováčkem. Snažila jsem se podobné téma najít, ale nic jsem neobjevila :-(. Mám dotaz. Poslední MS byla 5.7.2011, ovu 20.7. - proběhlo tulení. Luteální fázi mám 11 dní, takže MS měla dorazit 31.7. První test jsem si dělala hned 1.8., byl negativní. Mám za sebou jedno umělé přerušení cca před deseti lety a tenkrát byl test dělaný v dost pozdním stádiu také negativní, takže jsem tomu nepřikládala velký význam a objednala se k lékaři, protože pocity byly jednoznačné. Nevím, jestli se některá z vás s tím setkala, ale prostě takový ten pocit, že ano, teď jsem těhotná. Také bych měla napsat, že jsme se nijak zvlášť nesnažili. Ale teď k mému dotazu. Včera, tj. 8.8. jsem to dostala. Zpoždění nemívám. Cyklus celkem dost pravidelný, jeden měsíc 26 dní a další 29 a tak se to stále opakuje. První den byla MS dost silná a dnes skoro žádná, nebo spíš jako poslední den, tj. pátý. Myslíte si, že bych mohla být i přesto těhotná? Moje maminka, když mě čekala, tak měla MS celé první tři měsíce a při druhém těhu to samé. Opravdu nevím, jestli je to možné nebo ne. K lékaři jsem byla objednaná na zítra, ale po včerejším nástupu MS jsem objednání zrušila, respektive přesunula na konec srpna, Dr. má od příštího týdne dovolenou. Moc děkuji za rady a názory a omlouvám se, jestli toto téma už existuje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30318
9.8.11 11:11

Buď patříš k těm, co mají ms i v těhotenství a těhotná si. Nebo se jedná o raný potrat a mimi odešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
9.8.11 11:16

Asi bych klidně počkala do konce srpna na kontrolu. Já jsem taky přerušovaně špinila. Dokonce skoro celý první trimestr. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.8.11 11:23
Aspera píše:
Buď patříš k těm, co mají ms i v těhotenství a těhotná si. Nebo se jedná o raný potrat a mimi odešlo.

Bojím se spíš té druhé varianty, ale opravdu asi nezbývá než čekat. Nepatřím přímo mezi snažilky, spíš to bylo neplánované, ale o to možná mnohem hezčí. Teď se opavdu bojím, že se mimísek neudržel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.8.11 11:26
jaaaanina píše:
Asi bych klidně počkala do konce srpna na kontrolu. Já jsem taky přerušovaně špinila. Dokonce skoro celý první trimestr. Držím palce :hug:

Určitě počkám, ale ty nervičky :cry: Moc děkuji za podporu, ale nezbývá než čekat a doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
9.8.11 11:52

Určitě zkus ještě testík a třeba napoví. drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
9.8.11 13:40

došla bych si jako samoplátce na krev a pokud HCG bude tak třeba za další 2-3 dny a uvidíš jestli HCG roste. Pokud byl test engativní tak třeba jde jen o hormonální poruchu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.8.11 13:46
Markéta80 píše:
došla bych si jako samoplátce na krev a pokud HCG bude tak třeba za další 2-3 dny a uvidíš jestli HCG roste. Pokud byl test engativní tak třeba jde jen o hormonální poruchu :-?

Také zvažuji test z krve jako samoplátce. S testem z moči je to u mě vždy tak, že je negativní, i když těhu bylo a samo neodešlo. Už tomu svému tělu nerozumím. Také měřím teplotu a z té jsem také jelen, na dv a dny, kdy přišla MS mi klesla a dnes zase stoupla. Nemáte s tím někdo zkušenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
9.8.11 15:28

bazálku sjme nikdy neměřila tak nevim ale zašla bych na krev a pokud už bude 0 tak nic a pokud bude vysoká hodnota tak po pár dnech to chce zkontrolovat kjestli krev roste :palec: . K doktoru jsi jít měla, udělal by UTZ a vidělo by se hned co a jak, min by Tě tam vzali taky krev. Já sice mam 2 potraty za sebou ale test byl vždy pozitivní už před MS :palec: . Ale taky fakt mohlo jít „jen“ o zpoždění a to by z krve s epoznalo protože i po potratu to trvá než HCG úplně klesne a taky můžeš mít dědičné že budeš krvácet i v těhu do 3m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.8.11 20:29

S tou dědičností o tom také dost uvažuji. Dnes jsem byla u své kosmetičky a ta zjistila, že je těhu až ve druhém měsíci, protože první měla naprosto normální MS. A je z toho krásná dvouletá holčička. Takže nevím, na jednu stranu se smiřuji s tím, že se mimísek neudržel a odešel po týdnu zpoždění a na druhou stranu mi tyhle věci dávají naději. Takže abych pravdu řekla, mám maličko obavu rozeběhnout se hned k lékaři a zjistit tu pravdu, kterou slyšet nechci. Samozřejmě vím, že je blbost čekat a doufat, co bude, ale nějak to nechci vědět hned, i když tu realitu tuším. MS, kterou mám teď je jiná v tom, že mě při ní vůbec nic nebolí, což je u všech cyklů přesně naopak. Pak mě také zaráží, jak se střídá intenzita, půl dne silná, pak další půlden i víc slabá a pak zase silná a pak skoro nic. Závidím těm, které mají vůli na to nemyslet a neřešit to. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.8.11 15:57

Ahoj maminky a snažilky :-) Tak už se mi kontrola u lékaře blíží, za týden se vrací po dovolené. Jsem z toho všeho tak trochu v rozpacích. Další test, který jsem si dělala, byl opět negativní. Stále mě ale pobolívá v podbřišku, trvá to už cca třetí týden (asi týden po ovu až dosud), mám celkem obavu z nějaké cysty či tak něco. Jinak se cítím stále unavená, prospala bych celé dny, kdybych mohla. S bazální teplotou je to tak, že klesla o 0,2 dílky a stále se na této úrovni drží. Z toho důvodu se snažím pro sebe vyloučit nějaký zánět apod., protože pokud by byl, tak by teplota snad byla vyšší a vyšší. Ale to je jen můj dojem, MUDr. samozřejmě nejsem 8-o . Ta poslední MS byla nakonec jen tři dny, obykle bývá pět až šest a první den jen špinění, další velmi silná a poslední jen tak lehce. Kamarádka mě už začala strašit syndromem mizejícího dvojčete. Asi by bylo lepší hodit to všechno za hlavu a soustředit se na něco úplně jiného, ale to pobolívání v podbřišku mě do toho vždy hned vrátí zpět. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.13 21:54

Ahoj holky, prosím radu..Dle mě je ms v těhotenství nepravděpodobná. Mám za sebou dvě a nikdy jsme nemenstuovala, když jsme byla těhu…Ale ted mě od ovulace bolí prsa, tak jsme si zkusila udělat test, ale byl tam jen na světle jakoby duch no a ten den 4.12 jsem to dostala o 3 dny dříve a je normálně červená nic silnýho, ale ani slabého :roll: :mrgreen: Ale prsa mě bolí stále, vždy mi po ms splasknou, ale teď ne a tak dva týdny mě třeba i zbudí jakoby nevolnost, zvracet nejdu a žálůdek mě nebolí, neumím to popsat :nevim: Je to jako když máte v krku knedlík, ale cigareta mi normálě chutná, když jsme nachlazená, tak mě škrábe..říkala jsme si, že ty prsa můžou být z toho, že cca 3 týdny užívam Gynex? Děkuji za názory a mazejte vytáhnout věšteckou koulí :D test si asi udělám zítra, pro jistotu

• Citovat
  • Upravit
4430
6.12.13 22:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím radu..Dle mě je ms v těhotenství nepravděpodobná. Mám za sebou dvě a nikdy jsme nemenstuovala, když jsme byla těhu…Ale ted mě od ovulace bolí prsa, tak jsme si zkusila udělat test, ale byl tam jen na světle jakoby duch no a ten den 4.12 jsem to dostala o 3 dny dříve a je normálně červená nic silnýho, ale ani slabého :roll: :mrgreen: Ale prsa mě bolí stále, vždy mi po ms splasknou, ale teď ne a tak dva týdny mě třeba i zbudí jakoby nevolnost, zvracet nejdu a žálůdek mě nebolí, neumím to popsat :nevim: Je to jako když máte v krku knedlík, ale cigareta mi normálě chutná, když jsme nachlazená, tak mě škrábe..říkala jsme si, že ty prsa můžou být z toho, že cca 3 týdny užívam Gynex? Děkuji za názory a mazejte vytáhnout věšteckou koulí :D test si asi udělám zítra, pro jistotu
:mrgreen: Hezky jsi to napsala :mrgreen: Já to taky řeším, měla jsem neobvykle MS jeden a půl dne a je mi hrozně zle už 14 dní..i jsem dnes už kvůli tomu navštívila mudr. Jenže s tím rozdílem, že test jsem si dělala a je negat. :mrgreen: Takže u mě za to spíš může ta dlouholetá spotřeba sladkého apod :roll: Uvidíme ;) Tobě přeji hodně štěstí a zítra třeba i rozuzlení problému :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.13 22:53

@kabab
Hele, já jsem taky dlouholetý závilák na sladkém, nestraš, že to je z toho..Upřímně, já jídlo ani mít nemusím, ale buchty, sladká jídla, cukruju 4 lžičky :mrgreen:
Takže i dr ti řekl, že nic?

• Citovat
  • Upravit
10055
7.12.13 07:27

Já měla ms o 3 dny dříve než bych měla a byla jsem mimoděložně těhotná. po ms mě právě pořád bolela prsa, tak jsem si udělala test a byl pozit, pak ještě jeden a zase pozit. tak jsem valila k dr a zjistilo se, co se zjistilo. třeba moje dr říká, že když je žena těhotná, nemůže mít ms. může krvácet, ale ms to není. asi má pravdu, ale pro mě je to krev, takže já to za ms považovala. Ať to dopadne nejlíp pro Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí