Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@babanci takze vydrzi pripadne i hozeni tezsi veci
to je super…ne ze bych to planovala
u nekterych granitu to jde taky. Mne se libi ten excentr na otevirani odtoku, takze do toho pujdu ja asi. Ten davkovac uvidim…no tak jsem nahlodana teda, diky ![]()
@Kukacka123 To mi neděkuj, když jsem Tě nahlodala.
To já znám, jsem hrozně nerozhodná, můj muž tomu říká tragédie nerozhodnosti. Ještě pak dlouho řeším, jestli jsem udělala dobře a chodím se třeba půl roku koukat, zda-li nemají něco lepšího. U dřezu se mi to ale nestalo, ale nechala jsem si rozmluvit lesklou kuchyň a dodnes mě to mrzí.
@babanci haha, tak to mame stejne
ja jsem taky silene nerozhodna a ted porad badam, zda ten tectonit nebo granit. A pripadne zda si proste priplatit a jit do granitu franke nebo treba schock ten cristadur (ta uprava). Zas mi je lito za drez, kdyz pojede spis mycka, dat treba 10tis… ![]()
Jooo, kuchyn bude v lesku, to jsem chtela od zacatku ![]()
@Kukacka123 Moje dcera to teď řeší. Včera jí přišel rozpočet a málem jí kleplo - 34O tisíc. Nevím, co si tam navymýšleli.
@babanci no my jeden cas byli rozhodnuti, ze si vezmeme kuchyn z Ikey. I pres vsechny moje vymysly vysla celkem dobre (100tis, bez spotrebicu). Nakonec jsme nasli skvelyho truhlare, kterej nam to nenapalil a vyjde celkem dobre (cca 130tis) bez spotrebicu…takze jsme sli do toho…ale tech 340tis je palka no
rozpocet uz mame ted ke konci celkem napjatejsi a tak nechci davat za drez, ktery predpokladam nebude denne vytizenej s myckou na 100%, davat treba 8tis + baterie. No je to nekdy sila ![]()
Ještě zkusím ![]()
Máte někdo tectonit a jste spokojené?
Mně doporučil truhlář ![]()
@topkiss píše:
Ještě zkusím
Máte někdo tectonit a jste spokojené?
Mně doporučil truhlář
Já mám teď nově, asi 3 měsíce tectonit od Franke. Mám na něj takový sprej na ochranu. Krásně se po něm leskne. Jaký je rozdíl mezi granitem nevím, měla jsem 15 let nerez. Ani jsem vlastně nevěděla že nějaký tectonit existuje, byla to náhoda ![]()
@topkiss Já jsem psala, mám tectonit, moje dcery, všechny, taktéž. Ony mají tmavé, já světlý, občas vyčistím savem. Nepoškrábe se, je fakt bezvadný.
@pralinka2727 @babanci
Děkuju za odezvu. Taky nakonec budu mít od Franke. Tak snad neudělám chybu ![]()