Granit nebo Tectonite dřez?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
24.9.20 16:24

@babanci takze vydrzi pripadne i hozeni tezsi veci :mrgreen: to je super…ne ze bych to planovala :mrgreen: u nekterych granitu to jde taky. Mne se libi ten excentr na otevirani odtoku, takze do toho pujdu ja asi. Ten davkovac uvidim…no tak jsem nahlodana teda, diky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
24.9.20 16:28

@Kukacka123 To mi neděkuj, když jsem Tě nahlodala. :lol: To já znám, jsem hrozně nerozhodná, můj muž tomu říká tragédie nerozhodnosti. Ještě pak dlouho řeším, jestli jsem udělala dobře a chodím se třeba půl roku koukat, zda-li nemají něco lepšího. U dřezu se mi to ale nestalo, ale nechala jsem si rozmluvit lesklou kuchyň a dodnes mě to mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
24.9.20 16:54

@babanci haha, tak to mame stejne :lol: :roll: ja jsem taky silene nerozhodna a ted porad badam, zda ten tectonit nebo granit. A pripadne zda si proste priplatit a jit do granitu franke nebo treba schock ten cristadur (ta uprava). Zas mi je lito za drez, kdyz pojede spis mycka, dat treba 10tis… :nevim:

Jooo, kuchyn bude v lesku, to jsem chtela od zacatku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
24.9.20 17:03

@Kukacka123 Moje dcera to teď řeší. Včera jí přišel rozpočet a málem jí kleplo - 34O tisíc. Nevím, co si tam navymýšleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
24.9.20 17:46

@babanci no my jeden cas byli rozhodnuti, ze si vezmeme kuchyn z Ikey. I pres vsechny moje vymysly vysla celkem dobre (100tis, bez spotrebicu). Nakonec jsme nasli skvelyho truhlare, kterej nam to nenapalil a vyjde celkem dobre (cca 130tis) bez spotrebicu…takze jsme sli do toho…ale tech 340tis je palka no 8o :lol: rozpocet uz mame ted ke konci celkem napjatejsi a tak nechci davat za drez, ktery predpokladam nebude denne vytizenej s myckou na 100%, davat treba 8tis + baterie. No je to nekdy sila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
12.4.22 12:10

Ještě zkusím :)
Máte někdo tectonit a jste spokojené?
Mně doporučil truhlář :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
12.4.22 12:46
@topkiss píše:
Ještě zkusím :)
Máte někdo tectonit a jste spokojené?
Mně doporučil truhlář :think:

Já mám teď nově, asi 3 měsíce tectonit od Franke. Mám na něj takový sprej na ochranu. Krásně se po něm leskne. Jaký je rozdíl mezi granitem nevím, měla jsem 15 let nerez. Ani jsem vlastně nevěděla že nějaký tectonit existuje, byla to náhoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
12.4.22 13:49

@topkiss Já jsem psala, mám tectonit, moje dcery, všechny, taktéž. Ony mají tmavé, já světlý, občas vyčistím savem. Nepoškrábe se, je fakt bezvadný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
13.4.22 16:17

@pralinka2727 @babanci
Děkuju za odezvu. Taky nakonec budu mít od Franke. Tak snad neudělám chybu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí