Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Katka003 píše: Více
Slyšela jsem od více pejskařů, že jsou fajn. Kde se dají koupit? Přes web nebo mají i kamennou prodejnu?
Já dávám svému miláčkovi Marp granule a moc chutnají. Různě střídám typy aby jí neomrzely, ale všechny jsou super. Mají vysoký obsah masa a celkově kvalitní složení. Na krmiva Pučálka mají široký výběr i pamlsků, takže doporučuju kouknout. ![]()
@veronikas452 píše: Více
Tuhle značku granulí jsem chtěla vyzkoušet co na ni říkáte?
@Berenka759 píše: Více
Je skvělá, má vysoký obsah masa a jinak je úplně přírodní. A můj má ještě nejradši tyhle pamlsky https://www.krmiva-pucalka.cz/…-pro-psy-80g.
@ZuzkaBarták píše: Více
Vyplníš na webu takový jednoduchý dotazník o pejskovi (váha, věk, jestli má nějaké alergie) a oni ti podle toho složí granule na míru. Kamennou prodejnu myslím nemají, takže všechno přes e-shop s dovozem až domů, což je super, protože začíná počasí, kdy se mi ven moc nechce 😄
Tomu snad nikdo nevěří že vyrobí každému psu granule na míru
. To by se nikdo nedoplatil. čím víc bude mít pes složek co nesmí tím větší šance že žádné granule nenabídnou. mají pár druhů a dle dotazníku to něco vyplivne, stačí zadat že pes nesmí kuřecí a jakýkoliv drůbeží tuk. někomu asi stačí že dostane pytel s fotkou svého psa. ale že by někdo věřil že pár kg vyrábí pro určitého zákazníka
nakoupí a přirážkou prodají. přitom kvalitních granulí je dost.
Jasně, že nikdo nemíchá pytel jen kvůli jednomu psovi 😄 Ale je fajn, že existuje možnost si přizpůsobit složení podle potřeb psa. Něco jako müsli na míru – taky ho nevyrábí na míru každé lžičce, ale lidem to sedí, protože si můžou něco upravit.
Krmím jednu fenku N&D jehněčí bezobilné a druhou Orijen a absolutně jim vyhovuje, ale jak vidíte, každá má své krmivo, jedna potřebuje balast, druhá ne, aby měli obě spokojená bříška a hezký bobky/energii…
@LenkaPrášilka píše: Více
Ty jo, tak to je pro mě úplná novinka! 😄 Vůbec jsem netušila, že něco takového existuje. Schválně to zkusím objednat, jsem zvědavá!
@veronikas452 píše: Více
od tama bereme taky, mají velký výběr a granule jsou opravdu kvalitní, sedí nám už nekolik let