Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi Dobře, máš automatku? Máš pomocníky na elektřinu, v kuchyni, na úklid? Jezdíte/ letate na dovolenou? Vozis deti do skoly nebo školky autem? Máš jedno nebo dvě auta? Jak napsala @Markéta80 čeho se dobrovolně vzdáme?
@free333 píše:
Jenže v dnešní době se toho masa jí zbytečně moc, někdo i každý den …To i třeba moje babička vyprávěla, že měla maso jednou týdně, někdy ani to ne…
A taky měli záchod na hnoji a vodu u pumpy… Tohle není řešení - jednak to až tolik přírodu neušetří a pak to není realizovatelné, protože to lidi nebudou akceptovat. Existují jiné možnosti, jak šetřit přírodu a jsou mnohem více reálné.
@free333 píše:
Jenže v dnešní době se toho masa jí zbytečně moc, někdo i každý den …To i třeba moje babička vyprávěla, že měla maso jednou týdně, někdy ani to ne…
a moje prababička jedla maso každý den, kromě neděle, kdy jedli buchty
. Myslím si, že se masa jí čím dál méně, protože teď je to samý vegan, vegetarián… ten nejí tlusté, ten nejí kuřecí, ten nejí ryby… ![]()
@Makca87 no vidíš, a moje babička nefedla maso třeba ani jednou za měsíc? O čem to svědčí? Že byla uvědomělá? Houby, byla chudá, tak jak my si neumime představit
No když už nic, minimálně k tomu tématu přitáhla pozornost a je jedno jestli pozitivní nebo negativní.
Nepřijde mi nějak ošklivá nebo odpudivá, nebo že má divnej projev. Viděla jsem teda jen 2 projevy. A za sebe a z těch dvou projevů bych nepoznala, že je nemocná nebo postižená.
@inkakřivák píše:
@Makca87 no vidíš, a moje babička nefedla maso třeba ani jednou za měsíc? O čem to svědčí? Že byla uvědomělá? Houby, byla chudá, tak jak my si neumime představit
u nás chudí jedli psy a potkany ![]()
@Lana25 píše:
No když už nic, minimálně k tomu tématu přitáhla pozornost a je jedno jestli pozitivní nebo negativní.Nepřijde mi nějak ošklivá nebo odpudivá, nebo že má divnej projev. Viděla jsem teda jen 2 projevy. A za sebe a z těch dvou projevů bych nepoznala, že je nemocná nebo postižená.
Na mě ty projevy působí jako hysterické výlevy. Navíc nenabízí žádná řešení, neříká, dejme prostor vědcům a poslouchejme co nám říkají, ale hystericky křičí o tom, jak ji všichni zničili život.
Moje babička byla z rodiny učitele a potkany nejedli:) Ale maso denně neměli, jedlo se víc bezmasých jídel.
@Konnny píše:
Denně maso měli jen bohatí lidé.
no vidíš a teď je to naopak
(viz. sociálně slabí spoluobčané snědé barvy
, které musí živit stát )
@Prof. Farnsworth Její otec je herec, matka operní pěvkyně. určitě to má vliv i na ten projev
@Prof. Farnsworth píše:
Na mě ty projevy působí jako hysterické výlevy. Navíc nenabízí žádná řešení, neříká, dejme prostor vědcům a poslouchejme co nám říkají, ale hystericky křičí o tom, jak ji všichni zničili život.
jo tak ten hysterickej projev jsem neviděla. V těch dvou mluvila klidně. Přebírala myslím nějakou cenu a pak mluvila na nějaký konferenci, tam četla z poznámek. Ale že to je s planetou v háji, tak to je pravda. A jestli je fakt nemocná, tak je mi jí líto. Že dokázala vyvolat tolik odporu. ![]()
@Konnny píše:
@Prof. Farnsworth Její otec je herec, matka operní pěvkyně. určitě to má vliv i na ten projev
Vždyť ona neumí mluvit, vlastně ani odpovědět na otázku. Koukni na video kousek výše.
tak než snědli takového mamuta, tak to trvalo
… my taky nejíme jen maso, ale třeba maso s bramborem, rýží…
.