Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, co si o ní myslíte? Kolegyně jsou z ní unešené, jak je zapálená a jak jí to myslí. No, já nevím, jako vážně nevím, jestli je opravdu tak skvělá.
O cem presne ten jeji projev je, nevim. Ale stacilo mi pul minuty toho srdceryvnyho, hysterickyho projevu a musela jsem ji vypnout
![]()
Je mi jí líto. myslím, že jí jen využívají média, politici, rodiče.
My si doma napříč celou rodinou myslíme, že je šílená. A přestože se já konkrétně o ekologii zajímám, její výstup na tom summitu mě jen odrazuje.
Je to poblázněne dítě, zneužité vlastními rodiči. Jí je mi líto, protože ona ke fakt vyděšená. Její rodiče bych ua tohle postavila před soud. Není šílená, je jen psychicky nemocná. Přečti si rozhovor s Matýsem, tam vysvětluje její chování.
Příspěvek upraven 05.10.19 v 10:26
Je to postižené dítě, které se zaměřilo na jednu věc a zapomnělo žít..
@lucenka píše:
Je mi jí líto. myslím, že jí jen využívají média, politici, rodiče.
Stejný názor, víc netřeba rozvádět.. Jen, že to odstoupení psychologa je snad ještě horší.
Ono je hezké, že se někdo jejího věku zajímá tolik o planetu. Zároveň však nenormální a ona má, podle mě, vymytý mozek. Vlastně je mj ji docela líto. Pokud to vše opravdu tak cítí, tak se brzy zhroutí, protože zjistí, že je v poměru k celému lidstvu nikým a ničení planety nemůže zabránit. A vzhledem k její povaze jí z toho fakt hrábne.
K přírodě se snažím chovat zodpovědně, ekologicky, zbytečně nezatěžovat prostředí… Ale když slyším tuhle kr.vu, tak mám chuť minimálně tůrovat motor, spálit hromadu pet lahví a vysypat koš do řeky.
No, já jsem úplně zhnusená českou politikou. Místo aby se politici řešili problémy, o kterých ona mluví a který tu prostě jsou, kritizují výstup šestnáctiletého dítěte, jak se u toho tváří, co má za nemoci nebo z jakého je rodinného zázemí. Ani jeden politik se nevyjádřil k tématu. Ona nedělá nic špatného, krom toho, že by asi rada slysela od politiku nějaké konkrétní řešení a závazky do budoucna místo jejich vseobecnejch keců bez efektu. Musí to být frustrující. Lidi by si měli všímat problémů o kterých mluví, že u mladejch lidí dokáže vzbudit zájem o životní prostředí atd., ne kritizovat její vyjadřování, gesta, nemoci. Je to opravdu smutnej obrázek český společnosti.
@inkakřivák píše:
@Bubla Bůčková Ano, pro názor být odejit, to už tu bylo.
Ale třeba ten Clarkson o ní mluví hrozně a je to světově známá osobnost. A český doktor popíše obecné příznaky dítěte s autismem a toto
![]()
@inkakřivák píše:
Je to poblázněne dítě, zneužité vlastními rodiči. Jí je mi líto, protože ona ke fakt vyděšená. Její rodiče bych ua tohle postavila před soud. Není šílená, je jen psychicky nemocná. Přečti si rozhovor s Matýsem, tam vysvětluje její chování.Příspěvek upraven 05.10.19 v 10:26
No zrovna toho Matyse bych tu nezminovala, doporucuji si precist recenze rodicu, jejichz deti „lecil“. je to normalni hovado.
https://www.znamylekar.cz/…iatr/ostrava?…
Nejsem jeji priznivkyne, ale to, co se spustilo ted proti ni, jenom proto, ze chce neco, co se mocnym nehodi, to je nechutny ![]()