Greta Thunberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
5.10.19 10:49
@Kaileee píše:
jak se správně píše?

Greta Tintin Eleonora Ernman Thunberg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
5.10.19 10:50
@Russet píše:
Greta Tintin Eleonora Ernman Thunberg :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
5.10.19 10:50

Díky za reakce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
5.10.19 10:51

Jaký má tohle význam - žádný. Západní Evropa se bude jako vždy bičovat, zvýší se daně, budou dotovat nesmysly jako solární elektrárny, zavedou se nesmysly jako emisní povolenky, budou se omezovat spalovací motory, všichni se budou stydět za to, že jednou za rok letí na dovolenou do Bulharska…

A přitom, dál budou jezdit nákladní lodě, co pálí mazut a vyprodukují víc emisí než průměrné město, Čína, Indie, Rusko a podobné státy dál budou vypouštět splodiny bez omezení, vypouštět humus do řek… Odneseme to jen my, západní Evropa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.10.19 10:51

Nevim, v něčem má určitě pravdu, ale šíleně mi vadí její projev, nevím proč ale připomíná mi tak trochu Hitlera - gesta, přehrávání.
Podle mě je to nemocné dítě, které využívají média :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
5.10.19 10:53

Je to zneuzity postizeny dite. Jsem rada, ze moje deti to totalne miji, protoze jsou na tyhle hovadiny jeste male.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
5.10.19 10:55
@atominnka píše:
Nevim, v něčem má určitě pravdu, ale šíleně mi vadí její projev, nevím proč ale připomíná mi tak trochu Hitlera - gesta, přehrávání.
Podle mě je to nemocné dítě, které využívají média :nevim:

Tu využívají všichni. Začalo to u rodičů, kteří vycítili slávu a peníze. Pak ekologická hnutí - těm se hodí, že se o ekologii mluví. Media mají o čem psát. Politici mohou urvat nějaké politické body, ukázat se, že řeší problémy mladých. Za pár let po ní pes neštěkne a ta holka dopadne špatně, protože zjistí, že není hvězda a pes po ní neštěkne (sebevražda).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
5.10.19 10:58

Ja tridim, na nakup nosim porad tu samou tasku, pouzivam eco produkty do domacnosti, ale ona je fakt strasna! Kdyby tohle tvrdil nekdo, kdo ma vystudovanou fakultu zivotniho prostredi, tak bych nerekla ani slovo, ale ona je fakt neskutecna d.lina tupa…proste rozmazlenej fracek, kterymu nekdo rekl co ma rikat a ona to jak tupa ovce opakuje😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
5.10.19 11:00

Přirovnal bych to k Me Too. Na začátku dobrá idea, která se totálně zvrtla. Několika nevinným lidem zkazila život, obětem nic nepřinesla (spíš ztížila situaci), grázlové se postihu vyhnuli, kdo se chce zviditelnit vytahuje že jí před dvaceti lety nějaká celebrita sáhla na zadek, a ty co ji vyvolaly nakonec skončily většinou špatně, protože se zjistilo že minimálně jedna z těch žen je úplně stejná (zneužila mladistvého herce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
5.10.19 11:00
@Prof. Farnsworth píše:
K přírodě se snažím chovat zodpovědně, ekologicky, zbytečně nezatěžovat prostředí… Ale když slyším tuhle kr.vu, tak mám chuť minimálně tůrovat motor, spálit hromadu pet lahví a vysypat koš do řeky.
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
5.10.19 11:13
@Lenka002 píše:
Holky, co si o ní myslíte? Kolegyně jsou z ní unešené, jak je zapálená a jak jí to myslí. No, já nevím, jako vážně nevím, jestli je opravdu tak skvělá.

Je to chudák, autista, má obsedantně kompulzivní poruchu a selekt. mutismus, nechápu, že to její rodiče nechali dojít tak daleko, ale asi neví, co s ní a možná jim je ten zájem médií příjemný.

Ta nedopadne dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
5.10.19 11:14
@Prof. Farnsworth píše:
Tu využívají všichni. Začalo to u rodičů, kteří vycítili slávu a peníze. Pak ekologická hnutí - těm se hodí, že se o ekologii mluví. Media mají o čem psát. Politici mohou urvat nějaké politické body, ukázat se, že řeší problémy mladých. Za pár let po ní pes neštěkne a ta holka dopadne špatně, protože zjistí, že není hvězda a pes po ní neštěkne (sebevražda).

Taky myslím, že se zabije, možná se i na protest někde veřejně upálí, bych to tak tipovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42092
5.10.19 11:21
@Prof. Farnsworth píše: Čteš špatně - je tam k. r.a. v.u. Tak ošklivě, jak jsi psala ty, bych ji nenazval.

I to je ošklivé, když to řeknete o nemocném dítěti. Je nemocná, má opravdový strach a rodiče toho zneužívají, v lepším případě nezabránili, aby byly její nemoc a strach zneužity. Sprostým slovem bych titulovala především rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
5.10.19 11:22

Podle mého názoru s ní můžou souhlasit jen stejně labilní lidé. A sluníčkáři, celebrity :).

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
5.10.19 11:22
@Lenka002 píše:
Holky, co si o ní myslíte? Kolegyně jsou z ní unešené, jak je zapálená a jak jí to myslí. No, já nevím, jako vážně nevím, jestli je opravdu tak skvělá.

Její projev jsem si zapla jednou a po minutě jsou tu hysterickou snůšku nemohla poslouchat. Nechápu, proč jsou z ní média tak unesená. U nás ve městě ta debilni rebelie pořád stávkuje a blokuje ulice, nejradši bych je rozháněla vodním dělem :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová