Greta Thunberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17919
5.10.19 13:08
@Prof. Farnsworth píše:
Hitler taky nebyl zlej člověk. Abstinent, nekuřák, vegetarián… Nebo takový Lenin - jak to s lidma myslel dobře.Dokud byla běžné dítě - ano berme ohledy. Ale ona není již běžné dítě - je to veřejná osoba, politik, veřejně vystupuje, schází se s politiky, dává rozhovory do medií, dělá ostentativní plavby, její akce jsou sponzorovány…

8o tvl, takze kdyz bezcitnej psychopat Hitler nechlastal, nekouril a nezral zvirata, tak byl vlastne dobrej clovek???

jinak az takovej vegetarin nebyl, byly nalezene kucharske zaznamy, kuchari mu varili i maso, ale kvuli imidzu vodcu, kterej ma rad nemeckou pracovitost mel nemecke ovcaky a vegetarianstvi byl soucast jeho imidzu a la metafyzika. Hitler byl cisty zlo, nejakej PR imidz na podstate nic nemeni.

Příspěvek upraven 05.10.19 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
5.10.19 13:11
@Lenka_Hal píše:
Tak tohle prirovnani se ti teda vubec nepovedlo.

Nevěřím nikomu kdo tvrdí, že to s lidmi myslí dobře. Takoví ti přesvědčení o své pravdě, kteří nepřijímají ostatní názory se mohou radikalizovat - ať už jde o to kojení na veřejnosti, neočkování dětí, přijímání emigrantů, nebo ekoradikály (nelétejte letadlem, nejezděte auty…). To vede k tomu, že jim jebne jako Breivikovi a začnou vraždit v rámci vyššího dobra lidi (a budou u toho přesvědčeni, že dělají blaho pro lidstvo).

Hitler i Lenin byli přesvědčení, že to co dělají je pro blaho lidstva. Že oni sami se dokonce obětují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17919
5.10.19 13:11
@Prof. Farnsworth píše:
Hitler taky nebyl zlej člověk. Abstinent, nekuřák, vegetarián… Nebo takový Lenin - jak to s lidma myslel dobře.Dokud byla běžné dítě - ano berme ohledy. Ale ona není již běžné dítě - je to veřejná osoba, politik, veřejně vystupuje, schází se s politiky, dává rozhovory do medií, dělá ostentativní plavby, její akce jsou sponzorovány…

A Lenin byl taky dobrej clovek, uplnej svetec. Tk dva ti jako priklady naprosto nesedej, uplne mimo.

Příspěvek upraven 05.10.19 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
5.10.19 13:12
@belladonna píše:
Tvůj komentář je dost mimo. Ona vraždí lidi?

Tak zatím ne, ale to Lenin v mládí také nedělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
5.10.19 13:14
@My Melody píše:
A Lenin byl taky dobrej clovek, uplnej svetec. Tk dva ti jako priklady naprosto nesedej, uplne mimo.Příspěvek upraven 05.10.19 v 13:13

oba dva byli jebnutí ;). Hitler v 16- ti letech taky nikoho nezabíjel…

• Citovat
  • Upravit
8288
5.10.19 13:15
@Prof. Farnsworth píše:

Tak jak ji můžeš přirovnávat k takovým zrudam? Co ona dělá zlého mne či tobě? Nikomu nic, tak neprehanej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
5.10.19 13:16
@Makca87 píše:
oba dva byli jebnutí ;). Hitler v 16- ti letech taky nikoho nezabíjel…

Ja taky ne a ani jsem pozdeji nezacala. A s lidma to snad taky myslim dobre. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
5.10.19 13:16
@Lenka_Hal píše:
Tady jd o to, ze jako obornik na to nema pravo. Jestli ma pravdu nebo ne vubec neresim.

Já byla z jeho rozhovoru docela rozpačitá. Asi není úplně vedle, ale způsobem, jakým to podal, byl zcela neprofesionální. Nejvíc mě zarazil ten profesionální cynismus - takhle mluví psychiatr, který je profesně vyhořelý. Také je možné, že ten hovor si upravil novinář a neměl ho autorizovaný…to se také často stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
5.10.19 13:17
@baimoli píše:
Já byla z jeho rozhovoru docela rozpačitá. Asi není úplně vedle, ale způsobem, jakým to podal, byl zcela neprofesionální. Nejvíc mě zarazil ten profesionální cynismus - takhle mluví psychiatr, který je profesně vyhořelý. Také je možné, že ten hovor si upravil novinář a neměl ho autorizovaný…to se také často stává.

V podstate neco obdobneho jsem uz psala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
5.10.19 13:18
@belladonna píše:
Tak jak ji můžeš přirovnávat k takovým zrudam? Co ona dělá zlého mne či tobě? Nikomu nic, tak neprehanej.

Jsem přesvědčen o tom, že pokud by dostala prostor a možnosti, tak je v rámci vyššího cíle a jejího poslání ekologií schopna lidi likvidovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17919
5.10.19 13:18
@Prof. Farnsworth píše:

Ale proc te zajima Gerta a ne to, o cem mluvi?

Ano, ta divka je nemocna, ano, neni schopna empatie a taky neni schopna rozumet lidem a mezilidskym vztazim.

Ale to neznamena, ze to co krici, neni pravda, ono to pravda je, protoze ona jenom rika to, co uz dnes tvrdi vedci celeho sveta.
Proc te spis nezajima obsah, ale forma, teda clovek, kterej reprodukuje zavery vedcu, at uz to dela jakymkoliv nestastnym spusobem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.10.19 13:21
@Havlova píše:
Minimálně dodržovat to, k čemu se zavázali ohledně vypouštění skleníkových plynů. Zasadit se o dodržování stávajících zákonů, zabývat se vytvářením nových kvalitních zákonů o ochraně prostředí. Jak mohla dostat třeba Chvaletická elektrárna, jeden z největších znečišťovatelů ovzduší v Pardubickém kraji, výjimku na produkci jedovatých zplodin do ovzduší? Proč je to ze zákona možné? To je lepší dát pokutu 80 leté babce, že si nevyměnila kotel.

tu vyjimku nejspis elektrarna dostala proto, ze bez elektriny bychom byli v pr.deli. Ale tak klidne omez veskere elektrospotrebice, prestan svitit atd. A nejaky odkaz na tu pokutu pro babicku, co si mela stary kotel by byl? :think:

• Citovat
  • Upravit
Makca87
5.10.19 13:21
@My Melody píše:
Ale proc te zajima Gerta a ne to, o cem mluvi?

Ano, ta divka je nemocna, ano, neni schopna empatie a taky neni schopna rozumet lidem a mezilidskym vztazim, ale to jeste neznamena, ze muze vrazdit.

A uz vubec to neznamena, ze to co krici, neni pravda, ono to pravda je, protoze ona jenom rika to, co uz dnes tvrdi vedci celeho sveta.
Proc te spis nezajima obsah, ale forma, teda clovek, kterej reprodukuje zavery vedcu, at uz to dela jakymkoliv nestastnym spusobem?

Já myslím, že každý normální člověk, co sleduje internet a televizi, ví o problémech světa a nepotřebuje k tomu Gertu ;).

• Citovat
  • Upravit
8288
5.10.19 13:22
@Prof. Farnsworth píše:
Jsem přesvědčen o tom, že pokud by dostala prostor a možnosti, tak je v rámci vyššího cíle a jejího poslání ekologií schopna lidi likvidovat.

Je to nemocná holka, nikomu nic nedělá, je blbost o ní toto psát. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.10.19 13:22
@My Melody píše:
Ale proc te zajima Gerta a ne to, o cem mluvi?

Ano, ta divka je nemocna, ano, neni schopna empatie a taky neni schopna rozumet lidem a mezilidskym vztazim.

Ale to neznamena, ze to co krici, neni pravda, ono to pravda je, protoze ona jenom rika to, co uz dnes tvrdi vedci celeho sveta.

jenže forma je důležitá. Pokud je špatná, a to u Gerty je, tak to akorat lidi znechuti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová