Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák Matýse za ten rozhovor dost pranýřovali. Mám pocit, že na základě toho dokonce rezignoval na funkci. Nicméně já sama s ním souhlasím a rozhovor mi přišel odborný a nezaujatý.
@Tarinka píše:
No, já jsem úplně zhnusená českou politikou. Místo aby se politici řešili problémy, o kterých ona mluví a který tu prostě jsou, kritizují výstup šestnáctiletého dítěte, jak se u toho tváří, co má za nemoci nebo z jakého je rodinného zázemí. Ani jeden politik se nevyjádřil k tématu. Ona nedělá nic špatného, krom toho, že by asi rada slysela od politiku nějaké konkrétní řešení a závazky do budoucna místo jejich vseobecnejch keců bez efektu. Musí to být frustrující. Lidi by si měli všímat problémů o kterých mluví, že u mladejch lidí dokáže vzbudit zájem o životní prostředí atd., ne kritizovat její vyjadřování, gesta, nemoci. Je to opravdu smutnej obrázek český společnosti.
tak ono to dost souvisí, daleko víc bych poslouchala vzdělaného, zdravého, dobře vypadajícího člověka, který by nepotřeboval vykřikovat takové věty typu zničili jste mi dětství…
než podivnou autistku s děsivým vzhledem, která ještě neví vůbec co to je život a pochybuju, že někdy bude mít nějakou svojí rodinu, která je základ státu
@Bubla Bůčková píše:
Ale třeba ten Clarkson o ní mluví hrozně a je to světově známá osobnost. A český doktor popíše obecné příznaky dítěte s autismem a toto![]()
Clarkson říká jen naplno to, co si většina lidí myslí. Ono je pěkné v 16 letech kritizovat kde co, ale žít si ve zlaté kleci - používat všechny ty vymoženosti, jako internet, létat a jezdit si jachtami na konference… Ta holka kromě toho že kritizuje kde co, nedokázala vůbec nic. Nenavrhla žádné řešení, nevysadila jediný strom, neuklidila černou skládku… Většina z nás udělala pro ekologii víc než takhle holka.
@Lenka002 píše:
Holky, co si o ní myslíte? Kolegyně jsou z ní unešené, jak je zapálená a jak jí to myslí. No, já nevím, jako vážně nevím, jestli je opravdu tak skvělá.
Nauč se aspoň správně napsat její jméno ![]()
Můj názor je, že by měla studovat a ne přednášet celému světu plamenné řeči. Je mi sympatické, jakou má starost o planetu v tak mladém věku, ale sama používá výdobytky moderní doby a svou činností se podílí na znečisťování planety. Nevím, kdo jí vše platí, ale sama si na ty cesty nevydělala. Je mi jí trošku líto. Protože „čajlhud“ jí ukradli její rodiče. Když dopustili, aby tohle všechno absolvovala.
@Prof. Farnsworth ku*vu? To jsi snad trochu přepísknul, ne? Je to dítě.
@Jana525 píše:
No zrovna toho Matyse bych tu nezminovala, doporucuji si precist recenze rodicu, jejichz deti „lecil“. je to normalni hovado.
https://www.znamylekar.cz/…iatr/ostrava?…
Zajímavé! A to prý negativní hodnocení jsou mazána. Nechápu, že k němu vodili děti dále… To bych radši jezdila do Brna ![]()
@Russet píše:
Nauč se aspoň správně napsat její jméno
jak se správně píše?
@Čičorečka píše:
@Prof. Farnsworth ku*vu? To jsi snad trochu přepísknul, ne? Je to dítě.
Čteš špatně - je tam k. r.a. v.u. Tak ošklivě, jak jsi psala ty, bych ji nenazval.
@Čičorečka píše:
@inkakřivák Matýse za ten rozhovor dost pranýřovali. Mám pocit, že na základě toho dokonce rezignoval na funkci. Nicméně já sama s ním souhlasím a rozhovor mi přišel odborný a nezaujatý.
Já taky. Nemám sice dítě s podobnou diagnózou, ale rozhovor s ním byl nesmyslně překroucen a on rezignoval sám z vlastního přesvědčení.
Myslím že ta holka patří spíš pod psychiatrický dohled než do médií. Nedivila bych se, kdyby si jednou ublížila protože žije s takovým pocitem nepochopení okolí. Nebo možná bude pravděpodobnější, že ublíží jiným. Bohužel takové hysterické projevy většinu lidí od ekologického smýšlení spíš odradí. Ale bohužel nejvíce jsou slyšet právě ti největší extremisti, kteří nechápou že lidi se nechtějí vrátit na stromy a že to s počtem lidí na planetě ani nejde, aniž by v Africe a Asii nevznikly hladomory a nájezdy na potravinově relativně soběstačné země (třeba u nás kdyby se všude přestala pěstovat kukuřice a řepka tak bychom se uživili, bylo by sice pár hubených let a nebyl by takový nadbytek, ale zvládlo by se to s relativně malými ztrátami na životech).
@Prof. Farnsworth píše:
K přírodě se snažím chovat zodpovědně, ekologicky, zbytečně nezatěžovat prostředí… Ale když slyším tuhle kr.vu, tak mám chuť minimálně tůrovat motor, spálit hromadu pet lahví a vysypat koš do řeky.
Vždyť to je ještě holčička. Ani na 16 nevypadá. Mně spíš přijde jak vzteklé a umanuté dítě.
@Prof. Farnsworth aha, no, sice je to míň vulgární, ale stejně…
@Heivka píše:
Myslím že ta holka patří spíš pod psychiatrický dohled než do médií. Nedivila bych se, kdyby si jednou ublížila protože žije s takovým pocitem nepochopení okolí. Nebo možná bude pravděpodobnější, že ublíží jiným. Bohužel takové hysterické projevy většinu lidí od ekologického smýšlení spíš odradí. Ale bohužel nejvíce jsou slyšet právě ti největší extremisti, kteří nechápou že lidi se nechtějí vrátit na stromy a že to s počtem lidí na planetě ani nejde, aniž by v Africe a Asii nevznikly hladomory a nájezdy na potravinově relativně soběstačné země (třeba u nás kdyby se všude přestala pěstovat kukuřice a řepka tak bychom se uživili, bylo by sice pár hubených let a nebyl by takový nadbytek, ale zvládlo by se to s relativně malými ztrátami na životech).
Tihleti hysteričtí křiklouni a radikálové byli vždy - jen namátkou: hitlerjugend, komsomolci, taliban…