Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám z kamenného obchodu a made in china - ale je to tam v x jazycích
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela jsem se zeptat.Dnes mi přišla kabelka, zakoupena po internetu z druhé ruky. Slecna garantovaná, že se jedná o originál. Kdyz jsem se koukala, na štítku je napsano „Made In China“.Musím se přiznat. Jednou jsem si pořídila fake. TA byla hned zničena opravdu nekvalitní material, ale na nic napsáno nebylo raději. Má někdo takovou kabelku, na který je napsáno totéž s tím, že se jedná opravdu o original?
tak se zeptej primo nekde na prodejne, osobne nebo mailem s fotkou
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela jsem se zeptat.Dnes mi přišla kabelka, zakoupena po internetu z druhé ruky. Slecna garantovaná, že se jedná o originál. Kdyz jsem se koukala, na štítku je napsano „Made In China“.Musím se přiznat. Jednou jsem si pořídila fake. TA byla hned zničena opravdu nekvalitní material, ale na nic napsáno nebylo raději. Má někdo takovou kabelku, na který je napsáno totéž s tím, že se jedná opravdu o original?
Made in china je i na Armanim i na džínách za 13 tis…Někdy Rumunsko nebo Bangladeš..
http://www.ebay.com/…37903/g.html anglická stránka, ale je to tam moc hezky popsaný a píšou ze muže byt i made in china, ale spíše výjimečně z toho co jsem pochopila
Ozivuji diskuzi, da se poznat original podle tohoto stitku?
Dekuji.