Guess kabelka originál či padělek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
748
22.12.17 00:31

Mám z kamenného obchodu a made in china - ale je to tam v x jazycích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
22.12.17 00:44
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela jsem se zeptat.Dnes mi přišla kabelka, zakoupena po internetu z druhé ruky. Slecna garantovaná, že se jedná o originál. Kdyz jsem se koukala, na štítku je napsano „Made In China“.Musím se přiznat. Jednou jsem si pořídila fake. TA byla hned zničena opravdu nekvalitní material, ale na nic napsáno nebylo raději. Má někdo takovou kabelku, na který je napsáno totéž s tím, že se jedná opravdu o original?

tak se zeptej primo nekde na prodejne, osobne nebo mailem s fotkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12894
22.12.17 07:54
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela jsem se zeptat.Dnes mi přišla kabelka, zakoupena po internetu z druhé ruky. Slecna garantovaná, že se jedná o originál. Kdyz jsem se koukala, na štítku je napsano „Made In China“.Musím se přiznat. Jednou jsem si pořídila fake. TA byla hned zničena opravdu nekvalitní material, ale na nic napsáno nebylo raději. Má někdo takovou kabelku, na který je napsáno totéž s tím, že se jedná opravdu o original?

Made in china je i na Armanim i na džínách za 13 tis…Někdy Rumunsko nebo Bangladeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
22.12.17 10:19

http://www.ebay.com/…37903/g.html anglická stránka, ale je to tam moc hezky popsaný a píšou ze muže byt i made in china, ale spíše výjimečně z toho co jsem pochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.19 14:12

Ozivuji diskuzi, da se poznat original podle tohoto stitku? :think: Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
57011
13.5.19 14:34
@Kajjjla píše:
@Kristy90 taky mam indonesia

mam Indonesia, koupena v USA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...