Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
I originál může mít štítek made in china, zkontroluj podšívku, najdi na netu jestli ta tvoje kabelka vůbec byla v nějaké kolekci, co štítek vevnitř je tam něco kromě made in china??
jinak mi to přijde vtipné kupovat nutně značkovou kabelku ale z druhé ruky ![]()
Ano mám tam made in china, ale o těch kabelkách si kvalitativně jako velké iluze nedělej, není to žádný Vitón ![]()
to-Spot-Fake-GUESS-Bags-after-the-purchased-/10000000175637903/g. html
Nekupovala jsem jí, protože je Guess, ale protože se mi líbila. To jestli je originál či ne, je vedlejší fakt, který mě zajímá.
Na některých věcech guess mám made in Peru a na některých made in Turkey…nade in china nemám na žádné ![]()
@pikola Od Vuittona jich mám taky pár, taky se dají sehnat za rozumnou cenu nové, takže pro mně kabelka jako kabelka… ![]()
Pročítala jsi diskuzi o Guess co tady už je? Kdyžtak hodím odkaz, nečetla jsem ji, tak nevím zda se tam holky dobraly nějakému závěru
https://www.emimino.cz/…uess-185424/
@chs.jasmin Vše,co šlo jsem pročetla, ale bez závěru, proto takhle diskuze, ale děkuji.
Jako ja ti nevim ale moje veci od Guess maji G propojena a stejne velka.. ![]()
Já teď Koukala a mám made in Indonesia a mám z kamenného obchodu kabelku
Ahoj, chtela jsem se zeptat.Dnes mi přišla kabelka, zakoupena po internetu z druhé ruky. Slecna garantovaná, že se jedná o originál. Kdyz jsem se koukala, na štítku je napsano „Made In China“.Musím se přiznat. Jednou jsem si pořídila fake. TA byla hned zničena opravdu nekvalitní material, ale na nic napsáno nebylo raději. Má někdo takovou kabelku, na který je napsáno totéž s tím, že se jedná opravdu o original?