Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj
, znate nekdo eshop svetmodni.cz? Zkousim objednat ale nikde jsem nenasla zadne zkusenosti… ![]()
S tímto eshopem zkušenost nemám, ale znám Bonprix, jehož výrobky nabízí i tvůj eshop. Ale tady jsou o dost levnější než je nabízí právě Bonprix, což je divné. Taky si počkám na zkušenosti, pokud někdo napíše. ![]()
@ivunak No právě, dokonce mají i velikosti na lidi a ne jen 34
… Já jinak taky hodně nakupuju na bonprixu, ale tady mají bundu kterou jsem před létem kupovala za 999 za 499 a to vcelku naštve
. No uvidíme co přijde
.
@Pusikz píše:
@ivunak No právě, dokonce mají i velikosti na lidi a ne jen 34![]()
… Já jinak taky hodně nakupuju na bonprixu, ale tady mají bundu kterou jsem před létem kupovala za 999 za 499 a to vcelku naštve
![]()
. No uvidíme co přijde
.
A ty jsi v tom eshopu už něco objednala? Ten Bonprix má taky velký rozpětí velikostí, ale dost v posledních letech zdražil. Zase je fakt, že jsem u nich nikdy neměla problém s vrácením nebo výměnou zboží.
@Pusikz myslím, že prodává na aukru a má tam i dost recenzí uživatel svet_modni
asi to bude to samé…
@ivunak píše:
A ty jsi v tom eshopu už něco objednala? Ten Bonprix má taky velký rozpětí velikostí, ale dost v posledních letech zdražil. Zase je fakt, že jsem u nich nikdy neměla problém s vrácením nebo výměnou zboží.
No objednala
a já jsem teda nikdy nic vracet ani vyměňovat nemusela, vždycky se trefím
.
@welovefashion píše:
@Pusikz myslím, že prodává na aukru a má tam i dost recenzí uživatel svet_modniasi to bude to samé…
Jo dle tel. čísla to sedí
, děkuju
.
Na Aukru od nich nakupuju pravidelně, naposledy minulý týden. Jsou skvělí. Tečka, víc netřeba ![]()
Prodávají zboží, které bonprix neprodá. Loňské kolekce apod. Je to vlastně outlet. Na aukru draží od 99,– kč.
@Pusikz no já bohužel vracela z bonprixu skoro vše.. Jejich 34 je mi obří i v 8. měsíci.. Tomu nějak nerozumím..
@jestericka34 píše:Číslování je tam v podstatě normální
Koukala jsem tam na těhotenské rifle a všechno velikost 48,50 nevím jestli je tam jiné číslovaní, protože bych se do toho vesla skoro 2×. Nemá někdo zkušenost?
@jestericka34 píše:
Koukala jsem tam na těhotenské rifle a všechno velikost 48,50 nevím jestli je tam jiné číslovaní, protože bych se do toho vesla skoro 2×. Nemá někdo zkušenost?
Je to výprodej, prodávají co zbyde v bonprixu. Takže většinou megavelký nebo extra malý.
@Janli píše:
Je to výprodej, prodávají co zbyde v bonprixu. Takže většinou megavelký nebo extra malý.
Našla jsem tam něco na všechny, na mě slona, na holku 38 i na mámu ve středu mezi námi
.
A jinak dnes to přišlo a vše v pořádku
.
@Pusikz doteď jsem znala tenhle obchod jen z aukra. Tak jsem koukla na jejich stránky, objednala skoro za dva tisíce - no neber to za ty ceny, tak se nechám překvapit. Před měsícem jsem vyházela skříň, zůstaly mi tam snad jen pyžama a bylo by fajn neutratit za nový oblečení majlant
.