Gumový dren v dásni

439
15.9.22 21:05

Gumový dren v dásni

Ahojte. Dnes mi vytahivali dvě osmičky. Dolní byla komplikovanější a bylo to náročnější. Dostala jsem tam gumový dren s tím, že ho mám zítra pinzetou vytáhnout. Jsem z toho, ale posrana celkem :lol: je to bolavé a citlivé. Má někdo zkušenost? Bolí to? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1573
15.9.22 21:19

Normalně ho vytáhni, nic se ti nestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
15.9.22 21:37

@Nika. Al není to tam šité, kdoví jestli to nevyžvýkáš samovolně. Nebolí ani tahání břišního drénu. Tak bys to měla dát v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.9.22 21:52

Tahala jsem před třemi měsíci :lol: je to v pohodě, jen jsem to na tu pinzetu musela jakoby namotat, klouzalo to. Moc se s tím necrcej, popadni a vytahni. Nejvíc mne na tom bolelo větší otevření pusy - byla jsem otekla jak křeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
15.9.22 23:19

Me v 17 letech chirurgicky brali vsechny osmicky v motole a ja si pak hned druhy den omylem u vecere na oddeleni z jedne rany vytahla ten gumovy dren, protoze jsem ani nevedela ze tam nejaky mam a neco mi tam prekazelo, vubec to nebolelo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4638
15.9.22 23:55

Nebolí, vůbec se toho neboj, měla jsem po řezání abscesu, takže nějaké vyndávání gumičky je prkotina. Přežila jsi extrakci zubů, nic horšího tě tam už nečeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.