Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli neznáte dobrého gynekologa (gynekoložku) v České Lípě. Přestěhovala jsem se a nechce se mi dojíždět 60 km, i když jsem měla dobrou doktorku. Přece jen s malými dětmi půldenní dojíždění není to pravé ořechové. Díky
@Popelka-9 píše:
@peggy Záleží co od dr. čekáš.. Jestli chceš perfektní vybavení a nevadí ti platit a pokaždé si odnést nějaká ta probiotika, tak Branžovská.. Jestli stačí skvělá doktorka s horšim vybavenim - Radotínská (nemá UZ).. Já chodím do Nového Boru k Pitoňákovi a ten je úplně super
Platit se mi všechno nechce, to mi stačí u zubaře (na toho abych si brala hypotéku). Měla jsem dobrou MUDr. platit nic nechtěla, UZ v ordinaci… Jen je to na mě daleko.
@Popelka-9 díky, zkusím asi přece jen něco přímo v Lípě a Pitoňáka si nechám v záloze, když říkáš, že je dobrý.
Dobrý den, prosím taky o nějaké doporučení na gynekologa v ČL. Zkoušela jsem se dovolat k paní Branžovské, prosím z jakého důvodu se u ní platí?? Nějak se nemohu dovolat v úterý po osmé, vždy zapomenu a další kam sem volala nebere nové pacienty…
@M-A píše:
Dobrý den, prosím taky o nějaké doporučení na gynekologa v ČL. Zkoušela jsem se dovolat k paní Branžovské, prosím z jakého důvodu se u ní platí?? Nějak se nemohu dovolat v úterý po osmé, vždy zapomenu a další kam sem volala nebere nové pacienty…
Tak dovolat se k Branžovský je vždycky umění. Hele, zkus radši Véghovou, tu si teď ženský hodně chválej.
@M-A Jak tě napadla Branžovská? Tyjo, tam bych dle vyprávění nešla ani omylem. Co kadlec? Na toho je ted hodně chvály. Chystám se k němu poprvé. Převzal ordinaci po dr. Radotínský.
Kadlec! Je fakt suprovej.. chodila jsem do Prahy na gyndu ale když jsem otěhotněla, tak s emi nechtělo furt dojíždět do Prahy ale nebýt tu kadlec, tak bych zůstala v Praze k jinému bych nešla
.. Jo a ještě ta Véghová je prý dobrá, ale ta prý už nepřibírá nevím..
@Lucuna kadlec je dobrej? no jsem na něj zvědavá? co sestra? po telefonu hrozně sympatická. jen mám nervy ze svý nadváhy, aby to nekomentoval
nebo aby mě nevážila před jinou pacientkou ![]()
Sestra tak snad u žádnýho doktora jakéhokoliv jsem nezažila hodnější a milejší sestru
a že mě moc sestry nemusí
protože jájsem hrozně otravná a všechno mě bolí, ze všeho mám strach apod
A co se týče váhy tak nevim jakej je doktor, ale třebajá jsem ted těhotná a už mám nahoře 15kg a všude mi řikaj abych se mírnila atd a kadlec je hroznej pohodář ten pořád že je to jedno jen at jim, dokud mi to nedělá zle tak vpořádku.. a sestřičká má u sebe vždy jen jednu pacientku
mě se tam i líbí, že se mužu svlíknout až u doktora nemám žádnou sukni ani nic podobnýho abych se svlékala už u sestry, tak že až u doktora než jdu na kozu a pak se zase hned oblékám a sedím zase v normálním oblečení
a ted jsem si vzpoměla, že vlastně jsem byla u sestřičky jednou a vlela tam jedna paní že něco zapoměla a sestřička mě vážila tak říkám, hlavně diskrétně
anic neřekla nahlas
Já jsem fakt moc spokojená, doktor správnej takovej od rány a sestřička strašně moc hodná
Fakt žádnej strach, ve všem vyhoví ![]()
Když zkončila dr Radotinská byl to pro mě velký problém kam teď. Žadneho jiného gynekologa jsem neznala. K Paní doktorce jsem chodila téměř 22let a byla jsem velmi spokojená. Navstivila jsem několik doktorů od dr. Farkaše Branžovskou nakonec jsem zakotvila u dr Veghové. Žadná sláva není to jednoduché obnovit vztah s lékařem kterému by jste se chtěli svěřovat o intimních problémech. Dr Branzovská je velmi pečlivá ale její sestra si bohužel svým chováním spoustu pacientek odpudí. Nebo si plete ordinaci se soukromým prodejem různých doplňků stravy a vitamínů. A když jsem potřebovala jen mluvit s paní doktorkou neměla jsem šanci nebo sestra je tam generál jak rozhodně sestra tak to tak je.Dr Farkaš koukám z okna stejně nevnímá co říkám. Dr Véghová mě přijde že ani nevnímá že tam jsem kouká do pc a dělá si svou práci to je jen zlomek co píší. Nakonec jsem na doporučení navštívila dr Kadlece a musim rict že je to první Doktor který poslouchá co jsem dlouho potřebovala rict a co mě dlouho trápí. O sestřičce jen to dobré velmi příjemná.
Jo, jo, Kadlec je super, taky přemýšlím, že bych k němu přešla od Branžovský.
Né Né žádný problém. Teď jsem se vrátila od pana doktora velmi dobře naladěná. Setřicka jako sluníčko. Jestli se rozmýsliš neváhej od Branžovský jdi.????????????????????????.