Gynekolog Česká Lípa

148
20.3.14 11:37

gynekolog Česká Lípa

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli neznáte dobrého gynekologa (gynekoložku) v České Lípě. Přestěhovala jsem se a nechce se mi dojíždět 60 km, i když jsem měla dobrou doktorku. Přece jen s malými dětmi půldenní dojíždění není to pravé ořechové. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
148
20.3.14 11:44
@Popelka-9 píše:
@peggy Záleží co od dr. čekáš.. Jestli chceš perfektní vybavení a nevadí ti platit a pokaždé si odnést nějaká ta probiotika, tak Branžovská.. Jestli stačí skvělá doktorka s horšim vybavenim - Radotínská (nemá UZ).. Já chodím do Nového Boru k Pitoňákovi a ten je úplně super :palec:

Platit se mi všechno nechce, to mi stačí u zubaře (na toho abych si brala hypotéku). Měla jsem dobrou MUDr. platit nic nechtěla, UZ v ordinaci… Jen je to na mě daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
20.3.14 20:54

@Popelka-9 díky, zkusím asi přece jen něco přímo v Lípě a Pitoňáka si nechám v záloze, když říkáš, že je dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
27.11.15 20:11

Dobrý den, prosím taky o nějaké doporučení na gynekologa v ČL. Zkoušela jsem se dovolat k paní Branžovské, prosím z jakého důvodu se u ní platí?? Nějak se nemohu dovolat v úterý po osmé, vždy zapomenu a další kam sem volala nebere nové pacienty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
27.11.15 20:27
@M-A píše:
Dobrý den, prosím taky o nějaké doporučení na gynekologa v ČL. Zkoušela jsem se dovolat k paní Branžovské, prosím z jakého důvodu se u ní platí?? Nějak se nemohu dovolat v úterý po osmé, vždy zapomenu a další kam sem volala nebere nové pacienty…

Tak dovolat se k Branžovský je vždycky umění. Hele, zkus radši Véghovou, tu si teď ženský hodně chválej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.15 20:52

@M-A Jak tě napadla Branžovská? Tyjo, tam bych dle vyprávění nešla ani omylem. Co kadlec? Na toho je ted hodně chvály. Chystám se k němu poprvé. Převzal ordinaci po dr. Radotínský.

• Citovat
  • Upravit
166
27.11.15 21:18

Kadlec! Je fakt suprovej.. chodila jsem do Prahy na gyndu ale když jsem otěhotněla, tak s emi nechtělo furt dojíždět do Prahy ale nebýt tu kadlec, tak bych zůstala v Praze k jinému bych nešla :).. Jo a ještě ta Véghová je prý dobrá, ale ta prý už nepřibírá nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.15 21:40

@Lucuna kadlec je dobrej? no jsem na něj zvědavá? co sestra? po telefonu hrozně sympatická. jen mám nervy ze svý nadváhy, aby to nekomentoval :( nebo aby mě nevážila před jinou pacientkou :(

• Citovat
  • Upravit
166
27.11.15 23:51

Sestra tak snad u žádnýho doktora jakéhokoliv jsem nezažila hodnější a milejší sestru :) a že mě moc sestry nemusí :mrgreen: protože jájsem hrozně otravná a všechno mě bolí, ze všeho mám strach apod :mrgreen: A co se týče váhy tak nevim jakej je doktor, ale třebajá jsem ted těhotná a už mám nahoře 15kg a všude mi řikaj abych se mírnila atd a kadlec je hroznej pohodář ten pořád že je to jedno jen at jim, dokud mi to nedělá zle tak vpořádku.. a sestřičká má u sebe vždy jen jednu pacientku :) mě se tam i líbí, že se mužu svlíknout až u doktora nemám žádnou sukni ani nic podobnýho abych se svlékala už u sestry, tak že až u doktora než jdu na kozu a pak se zase hned oblékám a sedím zase v normálním oblečení :) a ted jsem si vzpoměla, že vlastně jsem byla u sestřičky jednou a vlela tam jedna paní že něco zapoměla a sestřička mě vážila tak říkám, hlavně diskrétně :mrgreen: anic neřekla nahlas :) Já jsem fakt moc spokojená, doktor správnej takovej od rány a sestřička strašně moc hodná :) Fakt žádnej strach, ve všem vyhoví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.17 16:40

Ach ti doktoři.

Když zkončila dr Radotinská byl to pro mě velký problém kam teď. Žadneho jiného gynekologa jsem neznala. K Paní doktorce jsem chodila téměř 22let a byla jsem velmi spokojená. Navstivila jsem několik doktorů od dr. Farkaše Branžovskou nakonec jsem zakotvila u dr Veghové. Žadná sláva není to jednoduché obnovit vztah s lékařem kterému by jste se chtěli svěřovat o intimních problémech. Dr Branzovská je velmi pečlivá ale její sestra si bohužel svým chováním spoustu pacientek odpudí. Nebo si plete ordinaci se soukromým prodejem různých doplňků stravy a vitamínů. A když jsem potřebovala jen mluvit s paní doktorkou neměla jsem šanci nebo sestra je tam generál jak rozhodně sestra tak to tak je.Dr Farkaš koukám z okna stejně nevnímá co říkám. Dr Véghová mě přijde že ani nevnímá že tam jsem kouká do pc a dělá si svou práci to je jen zlomek co píší. Nakonec jsem na doporučení navštívila dr Kadlece a musim rict že je to první Doktor který poslouchá co jsem dlouho potřebovala rict a co mě dlouho trápí. O sestřičce jen to dobré velmi příjemná.

• Citovat
  • Upravit
8523
2.3.17 17:44

Jo, jo, Kadlec je super, taky přemýšlím, že bych k němu přešla od Branžovský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.3.17 20:41
@PetraJ
@PetraJ píše:
Jo, jo, Kadlec je super, taky přemýšlím, že bych k němu přešla od Branžovský.
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
3.3.17 09:36
@bavima píše:
@PetraJ:roll:

Nějaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.17 12:11

Není Doktor jako doktor

Né Né žádný problém. Teď jsem se vrátila od pana doktora velmi dobře naladěná. Setřicka jako sluníčko. Jestli se rozmýsliš neváhej od Branžovský jdi.????????????????????????.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty