Gynekolog pod 18 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.1.25 20:48
@Anonymní píše: Více

a přesně tohle vůbec nechápu já mám plnou třídu holek a každá z nich má taky antikoncepci jen si o ni ale rozhodli asi sami. mně přijde blbost dávat do sebe hormony a chemii ale je to každého věc alespoň se chrání takhle než nijak i když kondom je prostě kondom co k tomu říct. mám v rodině momentálně teď čerstvě 13 letou těhotnou holku v únoru rodí tak jsem zvědavá. opět máma mě srovnává že takhle dopadnu. já teda doufám že nejsem tak blbá abych si udělala děcko. já ve třinácti měla jiné záliby nebylo to o moc lepší. já vždy byla divný dítě ale s tím se už tak rodina smířila. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.25 20:52

Tak mladého gynekologa těžko seženeš. Studium chvíli trvá, pak atestace… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.25 21:19

Ve 13 8o? Tak to si slečna hodně zavařila, tohle už bude řešit sociálka a policie.
Jinak jo, moje máma byla taky přesvědčená, že jakmile si já nebo sestra najdeme kluka, okamžitě to skončí těhotenstvím…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.25 21:50

jsem nejstarší z rodiny myslelo se, že budu mezi prvními co bude mít děti tak mě předběhla. zavařila to celé rodině hlavně se to zjistili když už nemohla na potrat táta dítěte taky 13 let… naštěstí dítě zdravé jen teď holčina je momentálně v 8. třídě tak nevím jak to bude u nich doma fungovat a co potom škola musí dodělat aspoň základku. jsem ráda, že v té situaci nejsem ani v její kůži ani v kůži rodiče.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa