Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám prosbu, můžete mi prosím doporučit či poradit dobrého a pečlivého gynekologa v Praze? Nejlépe toho, kterému není cizí dělat v rámci preventivní prohlídky sonografii apod., a který spolupracuje s nemocnicí u Apolináře. Byla jsem tam tento týden na operaci a jsem v šoku z té profesionální péče, které se mi v nemocnici dostalo. Jsem si jistá, že bych tam chtěla jednou rodit. I proto bych byla ráda za tu návaznost. Klidně si za dobrou péči připlatím, než aby mi opět někdo něco zanedbal. Děkuji za jakýkoliv názor a zkušenost.
Ahoj, já jsem chodila do soukr. ordinace prof. MUDr. Zdeňka Hájka do KCK Salve (najdi na googlu). Ale je to starý pán, tak nevím, jestli ještě ordinuje.
@yourlady píše:
Zeptej se primo u apolinare![]()
No to jsem zkoušela, ale bylo mi řečeno, že si vhodného gynekologa musím najít sama, že mi nepomůže.. možná jsem se ptala špatné osoby. Ono jde taky o to, že chlap mi asi těžko poradí dobrého gynekologa, když u něj nikdy nebyl
jde mi o to, aby nebyl dobrej jen po stránce odborné, ale i lidské a abychom si vyšli vzájemně vstříc. Jsem klidně ochotná si zaplatit ultrazvuk dvakrát ročně (běžná prohlídka), než něco zanedbat a prožít si znovu tu hrůzu, co mám za sebou za poslední dva měsíce. Když jsem tady tak pročítala ty diskuse holek, jak jsou někteří arogantní a neochotní ![]()
Zkus tam nejakou sestru, neco ji dej, sestry vedi nejlip
ale nedavat kafe, toho maji tuny, davam rada kvalitni kosmetiku, vouchery atd. sestrenka tam rodila, myslim, ze dokonce je tam moznost ambulantni pece. jinak spatna neni ambulantne bulovka, i kdyz lidi ji pomlouvaji-zase je to o tom neco jim dat a podchytit je. jo a u nas v ulici je dobre centrum og group, gynekologie, Vodickova 30,chodi tam hodne cizinky. jinak ja sama se zabyvam medicinou - po marnem obchazeni gynekologu se mi problemy srovnaly stravou a jsem taky pacientem www.tcmbohemia.cz,takze ted ke gynekologovi nechodim, zacnu zase az budu mit dojem, ze je to treba. ahoj
p.s.jo a kdybys rodila-mame barak v horovicich a nase sousedka sefuje na porodnim - rozhodne neni spatna porodnice v horovicich i s moznosti ambulantni a predporodni pece-ale zase-je to o tom znat tam lidi.ja sama jsem stravila hodne casu na bulovce kvuli praci, tak se citim dobre tam a asi pujdu tam, az bude mimino.pa