Gynekolog s návazností na nemocnici u Apolináře

2234
7.2.13 20:27

Gynekolog s návazností na nemocnici u Apolináře

Ahoj holky, mám prosbu, můžete mi prosím doporučit či poradit dobrého a pečlivého gynekologa v Praze? Nejlépe toho, kterému není cizí dělat v rámci preventivní prohlídky sonografii apod., a který spolupracuje s nemocnicí u Apolináře. Byla jsem tam tento týden na operaci a jsem v šoku z té profesionální péče, které se mi v nemocnici dostalo. Jsem si jistá, že bych tam chtěla jednou rodit. I proto bych byla ráda za tu návaznost. Klidně si za dobrou péči připlatím, než aby mi opět někdo něco zanedbal. Děkuji za jakýkoliv názor a zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
643
8.2.13 08:45

Ahoj, já jsem chodila do soukr. ordinace prof. MUDr. Zdeňka Hájka do KCK Salve (najdi na googlu). Ale je to starý pán, tak nevím, jestli ještě ordinuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
8.2.13 13:04

Zeptej se primo u apolinare :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
8.2.13 17:01
@yourlady píše:
Zeptej se primo u apolinare :-) :D

No to jsem zkoušela, ale bylo mi řečeno, že si vhodného gynekologa musím najít sama, že mi nepomůže.. možná jsem se ptala špatné osoby. Ono jde taky o to, že chlap mi asi těžko poradí dobrého gynekologa, když u něj nikdy nebyl :mrgreen: jde mi o to, aby nebyl dobrej jen po stránce odborné, ale i lidské a abychom si vyšli vzájemně vstříc. Jsem klidně ochotná si zaplatit ultrazvuk dvakrát ročně (běžná prohlídka), než něco zanedbat a prožít si znovu tu hrůzu, co mám za sebou za poslední dva měsíce. Když jsem tady tak pročítala ty diskuse holek, jak jsou někteří arogantní a neochotní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
8.2.13 17:10

Zkus tam nejakou sestru, neco ji dej, sestry vedi nejlip :-)ale nedavat kafe, toho maji tuny, davam rada kvalitni kosmetiku, vouchery atd. sestrenka tam rodila, myslim, ze dokonce je tam moznost ambulantni pece. jinak spatna neni ambulantne bulovka, i kdyz lidi ji pomlouvaji-zase je to o tom neco jim dat a podchytit je. jo a u nas v ulici je dobre centrum og group, gynekologie, Vodickova 30,chodi tam hodne cizinky. jinak ja sama se zabyvam medicinou - po marnem obchazeni gynekologu se mi problemy srovnaly stravou a jsem taky pacientem www.tcmbohemia.cz,takze ted ke gynekologovi nechodim, zacnu zase az budu mit dojem, ze je to treba. ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
8.2.13 17:13

p.s.jo a kdybys rodila-mame barak v horovicich a nase sousedka sefuje na porodnim - rozhodne neni spatna porodnice v horovicich i s moznosti ambulantni a predporodni pece-ale zase-je to o tom znat tam lidi.ja sama jsem stravila hodne casu na bulovce kvuli praci, tak se citim dobre tam a asi pujdu tam, az bude mimino.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty