Gynekolog Uherské Hradiště, Zlín, Uherský Brod

Anonymní
24.10.11 00:12

gynekolog UH, ZL, UB

Ahoj,

mám prosbu, hledám gynekologa, který je opravdu dobrý v řešení potíží s poovulačním krvácením, které přetrvává až do MS. Můj gyndr. mi navrhuje postup, který se mi příliš nezdá - mám na čípku vřídek a myslí si, že je to kontaktní krvácení a chce udělat Leep (odstranění vřídku, pod narkozou), že se to zkusí a uvidí se, co dál. Přitom z vřídku před ovulací nekrvácím. Takže laicky bych to tipovala na hormonální problém, ikdyž dříve nasazený Utrogestan 2× denně, nezabral. …
Potřebuji slyšet více názorů, klidně i kdyby šla u nějakého jiného dr. placená konzultace, nevíte, zda je to možné? Případně bych k někomu jinému přešla …

děkuji za pomoc

B.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
520
24.10.11 07:01

Na Hradišťsku je gynekologů hrozně málo a všichni mají natřískáno:-( Já přešla k Rotterovi, ale už je starý, půjde do důchodu a kam se vrtnu vůbec nevím. Ale s problémem mi pomohl a i když je to morous, tak jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
24.10.11 08:38

Ve Zlíně mudr. marcela plšková…jsem nadmíru spokojená, pečlivá, starostlivá, dá se s ní hledat řešení, nic nerozhoduje hned, vše konzultuje a udá vždy všechna řešení. Je na zlínské poliklinice, jen nevím, zda ještě přijímá. Ale zkus to, tel.je 577 645 253. Sestřička je sice akční,. ale doktorka vyklidněná, má cca 40let a když jsem byla v olomouci na vyšetření, i v nemocnici ve Zůlíně, mluvili o ní jako o odbornici. A navíc je jemná, nikdy mě nic nebolelo. Tak snad jsem třeba trochu pomohla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
24.10.11 08:41

Ahoj, chodila jsem k Dr Plškové do Zlína na Polikliniku, vždycky mi pomohla, jediný problém a tedy i důvod proč jsem odešla, tak bylo to neskutečné čekání i když jsem byla objednaná (klidně přes dvě hod :cert: iny).

Odcházela jsem když jsem byla podruhé těhotná, první dítě mi nemá kdo hlídat a představa že každé 3týdny sedíme 2hodiny v čekárně a čekám na vyšetření s ročním dítětem byla pro mě jaksi nepředstavitelná.

Teď chodím k Dr Málkové ve Zlíně na Tomášově (tam kde je IVF klinika), jsem s ní spokojená, chodím k ní teda půl roku, druhé těhu nedopadlo, měla lidský přístup, okamžitě řešila problém atd. Teď jsem potřetí těhu, chodím k ní jednou za 14 dnů a zatím spokojenost. Čekací doba nula nula prd :) - příjdu, hned jdu, takže i holka to těch 10minut vydrží v kočárku.

Asi bych doporučila spíše Plškovou než Málkovou, byla prostě lepší, až na tu čekačku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.11 08:43

Muffi, děkuji za odpověď. Mně by i pomohlo, kdybych tu svou situaci mohla s někým dalším prokonzultovat. Nechci se stavět proti svému gynekologovi, ale jde o mé tělo a myslím, že by se dalo dělat víc než jen leep a „uvidí se“.
Nevíte, zda je možné jít za někým třeba i na placenou konzultaci? Nemusí to být v okolí, třeba i Brno, Olomouc … nebo přes mail?
Zase nechci to rozebírat s někým v UH, můj gyndr. pracuje i v UH nemocnici … jako pravda, mohlo by mi to být jedno, jak říká můj muž a jestli to bude dr. vadit, tak je to jeho problém. :wink:

děkuji, B.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
24.10.11 08:46

Anonymní - to si myslím že když zavoláš jakémukoliv gynekologovi, vysvětlíš problém že by jsi chtěla jako konzultaci i někoho jiného než svého dr, tak by tě snad vzal.

Tohle se mi stalo v Olomouci ještě na studiích a nebyl v tom tehda problém, zajít k někomu jinému, ale je to už skoro 6let, tak nevím jak to chodí teď.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.11 08:52

aha, asi jsem moc nepochopila, jak se tady odpovídá, no dala jsem „napsat příspěvek“, jestli je to špatně, opravte mě, jsem tu nová. :roll: :-)

Hm, tak z toho čekání nadšená nejsem, když dám dva starší do školy, stále mi zbývá nejmladší 1,5roku :wink: Ikdyž jednou za uherský rok by to šlo, dát ho kamarádce, když nebudu chodit na těhu kontroly. Ale zase potřebuju to vyřešit, vleče se to už desátý měsíc, mezi tím jsem jednou potratila … já to teda tipuju na nízkou hladinu progesteronu nebo něco se sliznicí.
Když jsem psala do jedné poradny na netu, odpověděla mi dr., že by udělala první hysteroskopii a kyretáž.

Holky, děkuji za odpovědi

B.

• Citovat
  • Upravit
520
24.10.11 16:53

Anonymní já měla teď v těhu taky problém a známá mě odkázala do Brna k dr.Dvořákovi. Říkala, že mu mám napsat email případně se i objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.12 20:34

Dobrý večer maminky,

oživuji tuto diskuzi, protože také sháním nového gynekologa. Má gynekoložka se stěhuje jinam, takže to je pro mě impuls najít si nového doktora, protože jsem s ní nebyla nikdy extra spokojená, takže tohle je ideální příležitost.

Chodila jsem k ní od svých 16 let. Nyní mi je 22 a za celé ty roky (beru stejnou dobu i antikoncepci) mi neudělala jaterní testy, ani neprohmatala prsa (v rodině byla rakovina prsu), a byla docela arogantní.

Takže bych chtěla slyšet Vaše názory, ke komu chodíte a jak jste spokojené.

Nejideálnější by byl Uherský Brod nebo Hradiště, ale kvůli zdraví jsem ochotna jet i do Zlína.

Děkuji za odpovědi. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1719
19.12.12 20:54

Dobrý gynekolog je v hradišti

GYNEKOLOG ROTTER LEOPOLD MUDr.
Josefa Stancla 152, 68601 Uherské Hradiště

Tel.: 572 540 873

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
19.12.12 21:59

Já chodím k dr. Kudrnovi-je v Luhačovicích, ale ordinuje i ve Zlíně.(jen nevím kde tam).Jsem s ním spokojená :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty