Gynekologie Hranice na Moravě

5166
14.9.11 18:33

gynekologie hranice na moravě

Dobrý den,prosím,je tu někdo,kdo mi doporučí dobrou gynekoložku nebo gynekologa v Hranicích na Moravě? Děkuji moc…měla jsme jeden tip,ale docela mě jeho recenze vyvvedla z omylu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5301
14.9.11 19:46

Ahoj,tak já bych ti doporučila přímo ve špitále Dr.Borise Skulinu.Je mladej a dobrej.Sama jsem k němu chodila,dělá u něj i moje spolužačka..Chodí k němu i moje kamarádky a všechny nad míru spokojené :palec:
Můžu se zeptat,jaký jsi měla tip?

Příspěvek upraven 14.09.11 v 19:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.9.11 19:47

Anebo přímo prim.Podhorný.Je to špička,ovšem je náladový,né moc milý..ale zase umí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.11 19:53
Nelliss píše:
Ahoj,tak já bych ti doporučila přímo ve špitále Dr.Borise Skulinu.Je mladej a dobrej.Sama jsem k němu chodila,dělá u něj i moje spolužačka..Chodí k němu i moje kamarádky a všechny nad míru spokojené :palec:
Můžu se zeptat,jaký jsi měla tip?Příspěvek upraven 14.09.11 v 19:48

nějaká MUDr.Hanáková,ale slyšela jsme na ni jen špatné…ted jsme našla MUDr.Zhřívalová…a o tom mladém jsme slyšela,že je dobrý..a děkuju za info

• Citovat
  • Upravit
5166
14.9.11 19:54
Nelliss píše:
Anebo přímo prim.Podhorný.Je to špička,ovšem je náladový,né moc milý..ale zase umí :think:

není to ten starý,protivný doktor…ze kterého i sestry mají lufta? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
14.9.11 19:55

jsem si všimla,že první dotaz je anonym…ale to jsme psala já..nějak mi to tam skočilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.9.11 19:56

No tak k Hanákové určitě nechoď!!!!Nejenže mě učila na škole,ale opravdu jako mudr.stojí za houby!!!Docela nepříjemná a taky dost zanedbává :zed: Má postižené dítko a říká se,že proto je taková :nevim: Zhřívalová je taky dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.9.11 19:57

Jo,já u něj byla jen na praxi,ale stačilo mi :nevim: Ale měla jsem ho u porodu a dobrý :palec: Né,fakt z něj mají všichni lufty,ale je špička ve svém oboru.prostě nej v Hranicích :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
14.9.11 19:58
Nelliss píše:
No tak k Hanákové určitě nechoď!!!!Nejenže mě učila na škole,ale opravdu jako mudr.stojí za houby!!!Docela nepříjemná a taky dost zanedbává :zed: Má postižené dítko a říká se,že proto je taková :nevim: Zhřívalová je taky dobrá :palec:

Super…díky za tip…já jsem ji volala,a ona hned,že mám v pátek přijít,tak to kašlu..zítra zkusím obvolat tyhle doktory,,,jsem nespokojená s mojím dr a chci
 jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.9.11 19:59

Pokud můžu radit,tak k ní nechoď..ani na zkoušku!!A kterého dr.máš teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
14.9.11 20:01

MUDr.Stržanovský…nic moc…už 9 měsíců pracujem na mimi,a nic semnou nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.9.11 20:03

Aha,tak toho vůbec neznám :nevim: Já totiž už nějakou dobu v čr nebydlím..ale ke Skulinovi jsem chodila osobně a navíc u něj dělá moje nej kamarádka,takže vím,že je stále dobrej a Zhřívalovou znám ještě z praxe a vím,že si ji holky taky chválí.. :pankac:
Takže hodně štěstí..My se taky snažíme už 8 měsíc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
14.9.11 20:07

Děkuji moc…zítra to obvolám a uvidím…kamarádka měla právě taky na praxi dr.hanákovou a varovala mě,že je na nic…jsem ráda,že slyším i jiný názor,a ta její recenze taky nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
14.9.11 20:15

Taky jsem pro Hanákovou vůbec v žádným případě já k ní chodila a děs běs potom jsem se dostala k švarcové a ta je boží ale zda tam ješě je to nevím už tam nebydlím 10 let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.9.11 20:20

No Švarcová mě taky napadla,byla super,ale odešla jinam,co vím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie