Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,prosím,je tu někdo,kdo mi doporučí dobrou gynekoložku nebo gynekologa v Hranicích na Moravě? Děkuji moc…měla jsme jeden tip,ale docela mě jeho recenze vyvvedla z omylu..
Ahoj,tak já bych ti doporučila přímo ve špitále Dr.Borise Skulinu.Je mladej a dobrej.Sama jsem k němu chodila,dělá u něj i moje spolužačka..Chodí k němu i moje kamarádky a všechny nad míru spokojené ![]()
Můžu se zeptat,jaký jsi měla tip?
Příspěvek upraven 14.09.11 v 19:48
Anebo přímo prim.Podhorný.Je to špička,ovšem je náladový,né moc milý..ale zase umí ![]()
Nelliss píše:
Ahoj,tak já bych ti doporučila přímo ve špitále Dr.Borise Skulinu.Je mladej a dobrej.Sama jsem k němu chodila,dělá u něj i moje spolužačka..Chodí k němu i moje kamarádky a všechny nad míru spokojené
Můžu se zeptat,jaký jsi měla tip?Příspěvek upraven 14.09.11 v 19:48
nějaká MUDr.Hanáková,ale slyšela jsme na ni jen špatné…ted jsme našla MUDr.Zhřívalová…a o tom mladém jsme slyšela,že je dobrý..a děkuju za info
Nelliss píše:
Anebo přímo prim.Podhorný.Je to špička,ovšem je náladový,né moc milý..ale zase umí
není to ten starý,protivný doktor…ze kterého i sestry mají lufta? ![]()
jsem si všimla,že první dotaz je anonym…ale to jsme psala já..nějak mi to tam skočilo ![]()
No tak k Hanákové určitě nechoď!!!!Nejenže mě učila na škole,ale opravdu jako mudr.stojí za houby!!!Docela nepříjemná a taky dost zanedbává
Má postižené dítko a říká se,že proto je taková
Zhřívalová je taky dobrá ![]()
Jo,já u něj byla jen na praxi,ale stačilo mi
Ale měla jsem ho u porodu a dobrý
Né,fakt z něj mají všichni lufty,ale je špička ve svém oboru.prostě nej v Hranicích ![]()
Nelliss píše:
No tak k Hanákové určitě nechoď!!!!Nejenže mě učila na škole,ale opravdu jako mudr.stojí za houby!!!Docela nepříjemná a taky dost zanedbáváMá postižené dítko a říká se,že proto je taková
Zhřívalová je taky dobrá
Super…díky za tip…já jsem ji volala,a ona hned,že mám v pátek přijít,tak to kašlu..zítra zkusím obvolat tyhle doktory,,,jsem nespokojená s mojím dr a chci
jinde
Pokud můžu radit,tak k ní nechoď..ani na zkoušku!!A kterého dr.máš teď?
MUDr.Stržanovský…nic moc…už 9 měsíců pracujem na mimi,a nic semnou nedělá
Aha,tak toho vůbec neznám
Já totiž už nějakou dobu v čr nebydlím..ale ke Skulinovi jsem chodila osobně a navíc u něj dělá moje nej kamarádka,takže vím,že je stále dobrej a Zhřívalovou znám ještě z praxe a vím,že si ji holky taky chválí.. ![]()
Takže hodně štěstí..My se taky snažíme už 8 měsíc ![]()
Děkuji moc…zítra to obvolám a uvidím…kamarádka měla právě taky na praxi dr.hanákovou a varovala mě,že je na nic…jsem ráda,že slyším i jiný názor,a ta její recenze taky nic moc…
Taky jsem pro Hanákovou vůbec v žádným případě já k ní chodila a děs běs potom jsem se dostala k švarcové a ta je boží ale zda tam ješě je to nevím už tam nebydlím 10 let ![]()
No Švarcová mě taky napadla,byla super,ale odešla jinam,co vím ![]()