Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosím mohli by jste mi napsat nějakou fakt dobrou gynekoložku z Plzně co je přijemná, komunikuje sama, že se ji člověk nemusí na vše vyptávat a dělá všechny kontroly poctivě jak má? Tim myslim, že děla klasickou kontrolu+prsa atd… ne jenom cytologie a za rok naschle … Chodim k Marešové a nejsem z ni extra nadšena… v těhotenstvi mi nic nerekla vše jsem si musela zjistit sama a ještě se vzdy čeka, i jako tehotna klidne hodinu …. Navic parkování je zlo… Tak děkuju za doporučení
Lucko, zkuste MUDr. Lucii Betincovou z FN v Plzni na Lochotíně. V pondělí 26.9. jsem se odtamtud vrátila, jsem po totální laparoskopické hysterektomii s oboustrannou adnexektomií. Paní doktorka mě sama operovala ještě s dalšími dvěma lékaři. Operace proběhla naprosto v pohodě a bez komplikací. Jsem z Mariánských Lázní a poslala mě tam moje gynekoložka, když mi při preventivní prohlídce 12.5. zjistila leiomyom dělohy s progresí velikosti myomu. Vzhledem k tomu, že mi bylo v pondělí 60 let, rozhodla jsem se ze dvou možných variant (dru
há možnost byla jen odebrání vzorku) pro tuto variantu, protože paní doktorka Betincová mi řekla, že ženám v mém věku se již odebírá všechno. Ve středu 21. září jsem nastoupila do nemocnice a v pondělí mě již pouštěli domů. Všechno proběhlo v pořádku, dnes jsem 9. den po operaci a cítím se naprosto skvěle. Je to opravdu vynikající lékařka a pokud jste z Plzně, neváhala bych ani na chvilku a zaregistrovala se u ní. Přeji Vám hlavně hodně zdraví. A nebojte. Jsou tam velmi vstřícní a příjemní, za mne naprostá spokojenost!
@Renča 2
Dobry den, myslim, že pani doktorka je zaměstnancem FN a nema soukromou praxi…deluji za odpoved a preji brzke uzdraveni
Doporučuju z vlastní zkušenosti ordinaci na Borech Gynor, skvělý přístup, parkování bez problémů, kousek je Billa, objednání a čas, hezké prostředí a hlavně velká pečlivost a skvělá komunikace. Změnila jsem kvůli tehu a jsem moc spokojená. A určitě vím, že přijímají nové pacientky.
@Aja2101 dekuji,jakou by jste doporučila doktorku? Koukala jsem, že jsou tam dvě. Preferovala bych mladší spíše. děkuji
@Lucka9488 Obě jsou příjemné. Dr. Dřimalová je starší, příjemná, klidná. Dr. Blažkova mladší, energictejsi, ale byla vždy ohleduplna, slušná a vše vysvětlila.
Také si myslím, že neuděláte chybu s kteroukoliv v této ordinaci. I sestřičky jsou skvělé. Je tam nastaveno lidské, přívětivé prostředí. Můžete se bez obav svěřit, vše vám vysvětlí. Je to podle mne celkově takto nastavené v této ordinaci.