Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Me príjde jeho chut uplne v pohode! nakapu do vody a vypiju..
@rokris chuť mi přišla v pohodě, vždycky se to dá zapít vodou ![]()
Ahoj holky. já beru gynex teprve 9den..žádný problémy po něm nemám. kapu 3×6 kapek, tak snad pomůže ke spravení cyklu.jsem 10 dní po revizi po ZT v 7tt. jinak jsem mívala ovulaci hrozně pozdě, až 27DC, tak snad to pomůže srovnat..
Znovu jsem se vrátila ke gynexu. Znovu pomohl. Chutove nic moc, ale davam si ho do vody, tak je to lepší. S posunutím ovulace nemám zkušenosti. Byla uprostřed a tam zůstala.
Holky, potřebuji poradit. Jsem druhý den po revizi 9tt. Zítra mi přijde Gynex a chci jej brát a co nejdřív otěhotnět. Před těhu jsem měla dlouhé cykly a nemám tušení, kdy jsem měla ovulaci. Při těhu, kdy byla revize, jsem otěhotněla asi 3 nebo 4 týden cyklu. Kdy mám s užíváním začít, v jakém dávkování? Když mi po 3 týdnech užívání v týdení pauze MS nepřijde, mám začít užívat znovu tři týdny? V těch následujících třech týdnech, když přijde MS, mám okamžitě přestat nebo pokračovat dál? Po druhé MS bych se chtěla začít snažit o mimi, ale zase mám strach, aby Gynex mimi neublížil. Tak vůbec nevím jak užívat. Děkuji za rady
Zdravim ![]()
snazime se o druhe dite, poprve jsem otehotnela temer hned..Premyslela jsem, ze bych pri tomto snazeni zkusila gynex, ale rikam si, jestli to neni zbytecne kdyz mam cyklus i ovulaci v pohode..
Ted to bude 2.mesic snazeni.
Je tady nekdo, kdo bral gynex taky jen tak pri snazeni aniz by mel nejake problemy?
Diky
Ahoj holky, potrebovala bych poradit, uzivala jsem gynex 3 tydny, pak tyden pauza jak tam pisou, po te pauze jsem znovu nezacala kapat a dneska jsem 34 den bez ms tehu test negativni. S manzelem se snazime o mimco, je mozne, ze mi gynex proste jen hodne posunul cyklus? Diky moc za rady.