Zkušenosti s Gynexem

110
11.11.08 20:03

gynex

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s gynexem? Zkusila jsem ho brát kvůli velmi špatný MS (nejdříve žádná, pak častá a velmi slabá!). Teď jsem začala už s druhou lahvičkou a zatím žádné úžasné změny :cry: I když MS teď konečně přišla „až“ 20.den… jenže jestli se dá vůbec to jednodenní (nebo spíš chvilkové) krvácení s následným výtokem menstruací nazvat :? Chtěla bych ještě chvíli vyčkat, zda nějaký pozitivní účinek přeci jen nepřijde, než naklušu zase k doktorovi. Problémy se samozřejmě vyskytly po vysazení HA a radost, že by mohlo brzy přijít mimi byla ta tam :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
11.11.08 21:06

Ahojky,ja gynex brala po zamlklem tehu,s tim,ze mi to vse obnovi a srovna…ale co jsem je brala cca 14 dni,trpela jsem silenymi navaly,bolesti hlavy,celkove mi bylo hodne spatne…Pak me napadlo,jestli to neni kapkama,tak jsem je vy:,–(ila a vse se do tri dnu srovnalo.Takze jsem je uz nebrala…Otehotnela jsem hned a bez problemu.Jak kapky maji vliv na menzes,to neposoudim,mela jsem ho vzdy ok.

• Citovat
  • Upravit
Taz
630
11.11.08 21:35

Ahojky, já užívala gynex právě při vysazení HAK..... Jediné co můžu říct je, že když jsem vysazovala HAK poprvé, tak jsem měla problém s tím, že jsem téměř nemenstruovala, jen často špinila… :? Když jsem vysazovala HAK podruhé, hned jsem začala užívat Gynex a do 3 měs. jsem měla cyklus pravidelný, i když delší a otěhotněla jsem první měsíc, kdy jsme se nechránili… Těžko říct, zda bych i při druhém vysazování měla bez Gynexu problémy s cyklem jako u prvního vysazování…
Jinak se nepamatuju, že bych měla při užívání nějaké potíže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
11.11.08 21:58

Já měla jednu lahvičku, kdy jsem vy:,–(ila antiko a chtěla jsem si pročistit tělo - jarní očista :roll: , je to jen bylinková záležitost, ale já po tom byla strašně podrážděná a cyklus se mi prodloužil, takže jsem udělala jednu kůru a nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
12.11.08 11:23

Ahoj,

gynex jsem užívala jeden cyklus taky kvůli stálým problémům s prokrvácíváním během cyklu a kvůli možnému otěhotnění. Našla jsem toho hodně na netu, že to někomu pomohlo, ale trochu mi příjde, že jde spíše o placebo. Mně to pomohlo v tom, že jsem právě ten jeden cyklus měla pěkný, ale další zase rozhozený, takže jsem ho přestala brát (jinak ho se mnou užíval i manžel). Otěhotnět se mi podařilo až za 7 měsíců od jeho užití. Ale pomohla mi možná kyselina listová na střídačku s calibrum babyplan a taky trochu odproštění se od toho (ale to snad jen o jeden stupeň :lol: , víc jsem nezvládla).

Tak hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.11.08 17:39

Ahoj
Já sebe a svoji rodinu léčím i energy. Sama beru gynex. Nemůžeš čekat, že zabere ihned. Bude tě postupně stimulovat, klidně to může trvat i půl roku. Minimální je jedna lahvička. Jaké máš dávkování. Možná by to chtělo ještě něco přidat, nebo gynex úplně vyměnit. Třeba ho vůbec nepotřebuješ a tvé problémy mají jiný původ.

Může se i stát, když jsi hodně rozhozená, že se tvůj stav na chvíli i zhorší, to je normální reakce, která by rozhodně neměla vést k vysazení.

Já kdysi měla problémy přijít do jiného stavu, teď mi stačí projít kolem manželových trenek.

• Citovat
  • Upravit
22614
29.10.12 21:15

Ahojky :mavam:
Někde jsem četla, že se Gynex musí začít brát 1DC a někde zase, že je to jedno, kdy se začne… JAk to je??? :nevim:
A druhý dotaz: Snažíme se o mimi, kdybych náhodou byla v začátku těhu a brala gynex, nemůže to prckovi ublížit? :think:

Děkuji za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
29.10.12 21:27

Je jedno kdy ho začneš brát, ale nepřekračuj délku tří týdnů, musí se udělat týden pauza a pak zase můžeš kapat. Já ho brala skoro rok. Léků, které by prckovi ublížili, je jen nějakých 10% ze všech na kterých se to uvádádí. To že není něco vhodné pro těhotné a kojící se uvádí většinou pro jistotu, jelikož firmy si nelajznou to na nich zkoušet…takže to nehroť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.10.12 21:31

@eseta Super, děkuju :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
29.10.12 21:50

Já teda mám za to, že se nemá brát při ms. tudíž jsem ho brala 3týdny, pak týden ms a tímpádem pauza. ale možná se pletu, je to už nějakej pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.10.12 21:54

@marketa612 já právě ms nikdy nemám ta, jak bych měla mít, takže to nevychytám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
14.2.14 09:54

Ahoj, mne ho doporucil doktor na pitomej premenstruacni syndrom. Mam od plactive nalady, pres nadymani, zizen, nechutenstvi, bolava prsa po zimnici a nespavost. Co se tyka gynexu, doufam, ze mi ted trochu upravi cyklus, hlavne se tesim na konec pms. Zacnu ho brat ted 22 den cyklu, uz se to neda vydrzet. Ms mam pravidelnou, pak na tyden vynecham. Uskodit to nemuze, ale roky to brat nebudu, jen jeden nebo dva cykly. Pms mi zacal znicehonic, a tak doufam, zabere a vse sevvrati k normalu. Davkovani si vlastne urcuje clovek sam. To se mi nelibi. Budu brat 2× 3 kapky 1 tyden. Pak zvysim, ale jen o kapku a vic do sebe cpat nebudu. K tehotenstvi mi tostejne nepomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.14 15:28

..můj dotaz či problém ohledně gynexu: začala jsem ho brát před 3mi týdny (dneska naposled a budu dělat tu týdenní pauzu) ani né tak kvůli snažení, ale kvůli tomu že jsem měla nějaké problémy - na ty mi zabral :palec: ALE jsem dnes 36.DC a ještě jsem to nedostala..test negativní..a vůbec si neuvědomuji že bych měla ovulaci..předchozí cykly než jsem začala brát gynex jsem vždycky věděla kdy ovulaci mam, tentokrát fakt žádný příznak. Až dnes mám klasický bílkový výtok, ale to mi přijde divné mít ovulaci až 36.den?? Stalo se Vám to některé. Normálně mívám cyklus 30-35 dní a ovulaci 17.-20.den.. Je možné že by gynex zpozdil MS a o tolik posunul ovulaci?? Už týden mi pobolívá podbříško, jelikož jsem myslela že už to dostanu tak si ani chlap nedává pozor (vim že to není ochrana, ale vychází nám to tak x let páč jsem vždycky věděla kdy ovu mám..ale případné těhotenství by nevadilo páč stejně po létě chceme jít do druhého…) ale jde mi o to jestli se mohlo stát že bych mohla mít ovulaci až teď?? Jsem nervozní z toho rozhození cyklu a ovulace - evidentně kvůli gynexu :think:

• Citovat
  • Upravit
1957
11.5.14 15:39

Mě gynex ovulaci posunul, ale teda k lepšímu. cyklus jsem měla i před ním pravidelný 28dní, ale ovulaci hned ze začátku (tak 6-7 DC). díky gynexu se přesunula na učebnicový střed cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
11.5.14 16:12

Děvčata, jakou chuť má Gynex? Je to moc protivné? Nemá Energy něco podobného v tabletách? Děkuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex