Snažilky podzim 2008

27
5.11.08 06:49

Snažilky podzim 2008

Ahojky všechny, náhodou jsem narazila na tyhle stránky a je to zrovinka období kdy se mi to hodí. S přítelem jsme se totiž začali snažit o mimi . Ráda bych si tu popovídala a načerpala důležité informace.

Ozvete-li se, budu ráda.

Začínající snaživka, Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11966
5.11.08 07:07

Ahoj Jitu, pojď k nám do začínajících snažilek… Rádi Tě u nás přivítáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
5.11.08 07:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
5.11.08 07:16

ahoj Jiťo,
já se teda snažím už jeden rok,ale na tyto stránky chodím jen krátce.
Je dobré,když se můžeš s někým podělit o své snažení a i rad dostaneš nadbytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.11.08 07:19

Ahojky Heluso80, včera u mě byla na návštěvě kolegyňka která měla to štěstíčko a je těhulka. Listovala na této adrese jako o život a čerpala nové informace. Jelikož to bude její premiéra po všech stránkách, tak byla přímo nadšená.

My se sice snažíme, ale spíš je to tak, že jsem vy:,–(ila prášky a čekáme jestli se to povede. Jen jak to tu pročítám, tak jsem z těch zkratek trošku mimo. Snad se do toho časem dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.11.08 07:21

Normálně koukám jako blázen, že jsi taky z Prostějova. To je fakt náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
5.11.08 07:26

Jejda,tak to je náhoda.Třeba se známe.....
Já v těch zkratách taky tápu......
Jsou zde i dobrý odkazy na určité stránky…
Ale pokud jsi teprve vy:,–(ila prášky,tak ted moc rad nepotřebuješ,uvidíš jestli se zadaří hned nebo za kousek později.Mě se zadařilo asi tak 5 měsíců po dobrání antikoncepce,ale bohužel to dopadlo špatně,v 7tt jsem musela do nemocnice,mimi se přestalo vyvýjet.
Kam chodíš na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.11.08 07:30

K Dostálovi. Je to u Shellky. Nevím jestli mě budeš znát. Jsem přistěhovalec. V tomhle městečku pobývám teprve 4 roky. Ale je to fakt náhodička. Vzknik tohohle fóra byl můj první příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.11.08 07:33

U mě je to trošičku složitější. Jelikož jsem si v jednom období měla gyn. problémy, tak se připravuju celej život na to, že můžu zůstat celoživotní snaživkou. Ale na tohle je brzo. Teprve jsem vy:,–(ila prášky, objednala se k doktorovi a koncem měsíce budu snad od něj vědět jestli jsem zdravá i po téhle stránce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
5.11.08 07:37

Tak to se asi znát nebudem…
Dostál je dobrej,chodí tam fůra mých kamošek.
Já jsem se na ten příspěvek hned vrhla,protože v těch starých snažilkách je tolik bab,že se v nich ztrácím.Třeba se ještě někdo chytne,nebo budem muset za něma :wink:
A co tě sem přitáhlo,myslím do Prostějova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.11.08 07:53

Z toho samého důvodu jsem založila tohle fórum. To předešlé vzniklo v půli září a u čtení 10 stránky jsem si řekla, že zkusím štěstí. Jsem nadšená :lol:

Nežli jsem se objevila tu, tak jsme s předešlým partnerem bydleli v Roztokách u Prahy. On je blázen do skákání padákem a dostal nabídku z místní Dukly. No a tak sem se octla tu (řečeno ve zkratce). Ty jsi tu celý život? Kolik ti je? Mě je 28. a tohle je první snažení v mém životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
5.11.08 07:59

Já jsem se tu narodila a je mi 28 let,stejně jak tobě a je to moje druhé snažení,to první nevyšlo.Ale já hlavu neztrácím…přírodě neporučíš…
Já jsem si něco takového myslela,jen s tím,že tvůj přítel je voják z povolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.11.08 08:07

Po něm si mě ulovil jeden super kluk který se snaží uživit sebe sám - je podnikatel. Pověz mi něco o sobě. Třeba jakou máš práci, co dělá tvůj přítel a tak.

Tím, že my se snažíme chvilku, tak to spíš beru jako změnu. Nemuset myslet každej den na prášek. No a pokud to vyjde, tak si říkám, že mu jen pomůžu aby měl víc času i na jiné věci než na práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
5.11.08 08:14

Já pracuju jako celní deklarantka,dělám vývozní a dovozní dokumenty,lítám na celnici a tak.Přítel je o kapičku starší,už mu na vrátka klepe sedmatřicítka.Jsme spolu 4 a půl roku a máme společně psisko,které je jak naše dítko.Takže skoro každej den lítáme po lese,aby jsme tu našu slečnu unavili.
A co ty,kde pracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.11.08 08:20

„postoupila“ jsem jako dělnice v místní fabrice (Kendrion). Žijeme v paneláku 2+1 s dvěma mazlíčky - kočkou a psem. Kočce jsou 2 roky a Andymu 14. Přítel letos oslavil 30 a koncem ledna jsme spolu 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí