Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mam takovy problem. Moje doktorka mi predepsala gynprodyl na upraveni menstruace a taky se snazime o mimco. Brala jsem ho asi dva mesice a menstruace prisla tak jak mela, i ovulace byla ok. Dalsi mesic jsem zacala brat gynprodyl ale ms nepřišla. Pockala jsem tyden, udelala tehu testy ale negativni, tak jsem zacala znovu brat gynprodyl a ms opět neprisla, testy negativni. Mela jste nektera takove problemy?? Docela me to stve, chceme s manzelem miminko a ms nam to komplikuje. Zitra chci zavolat k doktorce a objednat se, jestli neni nejaky problém. Dekuji Vsem za Vase rady a zkušenosti ![]()
Ja beru taky gynprodyl na upraveni MS - mela jsem ji dva tydny. Upravila se. Uz to beru asi 5.mesic a MS mam tyden, nevynechala vubec
Ahoj, beru nově Gynprodyl 1tbl večer 15-24DC, první měsíc se MS dostavila při poslední tabletě a teď jsem 11DC a zase krvácím, sice jen slabě, ale už druhý den. Máte s tím některá zkušenost?
@RaEm Ahoj, ano, mě se to takto stalo dostala jsem to 13DC, brala jsem to opět jako 1DC a brala gynprodyl o něco později.
A teď už je to ok, když sis to upravila? Jak dlouho už ho užíváš?
@RaEm užívala jsem ho půl roku. Tohle se mi stalo poslední cyklus s ním. Potom jsem ho přestala brát, je to jen aby ti chodila ms, to není tvé tělo. Po vynechání a zjištění problemu jsem na první pokus otěhotněla.
@RaEm prostě je to jako při antikoncepci. Jen ji bereš půl cyklu a pak to dostaneš. Uměle. Měj se ![]()