Kdy čekat ovulaci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1535
12.10.19 12:20

Kdy čekat ovulaci?

Ahoj holky, zajímají mě vaše názory. Cyklus mám 29-32, dnes jsem 17 dc. Čípek mám už dva dny otevřený a měkký, předtím byl fakt zavřený. Nicméně testy stále negativní, tj se slabší čárkou… Kdo sledujete čípek, kolik dní před ovu se vám otvíral? Když jsem otehotnela naposled, mela jsem ovu až 21dc, a test ten den byl jasne pozitivní (12 hodin na to silná bolest a vyšlo to). Takže podle testu bych klidně i cekala pozděj ale proč je čípek už otevřený? :nevim: díky všem za zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
12.10.19 15:10
@Barbboraaa píše:
Ahoj holky, zajímají mě vaše názory. Cyklus mám 29-32, dnes jsem 17 dc. Čípek mám už dva dny otevřený a měkký, předtím byl fakt zavřený. Nicméně testy stále negativní, tj se slabší čárkou… Kdo sledujete čípek, kolik dní před ovu se vám otvíral? Když jsem otehotnela naposled, mela jsem ovu až 21dc, a test ten den byl jasne pozitivní (12 hodin na to silná bolest a vyšlo to). Takže podle testu bych klidně i cekala pozděj ale proč je čípek už otevřený? :nevim: díky všem za zkušenosti

Nechala bych čípek čípkem, spala se svým mužem co tři dny a jednou se musí zadařit. Netuším, jaký mám čípek a kdy a dítě mám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.10.19 15:20

@Barbboraaa ja sleduji cipek jiz nekolik mesicu a pokazde ho mam jinej, takze ja se treba svym cipkem nemuzu vubec ridit…nicmene ja mam cykly 31 dni a ovulaci mam 18 DC…cca 3-4 dny pred ovu mam plodny hlen a v den ovu jiz skoro kremovy a pozitivni ovu test mam vzdy v den ovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
12.10.19 19:07

@Russet jaj no díky, já už sem se bala že by snad někdo nepřispěl něčím na co se nikdo neptal 😂 ja dítě mám, frekvenci sexu takovou jaká mi vyhovuje, jen se snažím porozumět svému tělu po potratu a ptám se na zkušenosti. Ale i tak dík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
12.10.19 19:09

@Ennulka aha diky, ja prave hledám nějakou metodu co by byla nějaká spolehlivá, mimo měření bt, testy se mi tajy pořád nechtějí dělat… To mě nenapadlo že čípek není spolehlivý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.10.19 19:16

@Barbboraaa ted ctu, ze ses po potratu. Ja jsem taky po potratu a jako ty jsem se po nem snazila porozumet svymu telu, ktery bylo z potratu zmateny, ovu testy cca 3 cykly stale negativni… nicmene jsem zacala brat gynex a musim rict, ze carky na testech uplne ukazkovy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
12.10.19 19:32

@Ennulka ja jsem už půl roku, cykly už se nějak srovnaly… Testy jsem dělala jen jednou, v měsíc kdy to vyšlo a pak potrat, tak jsem to teď chtěla nějak vykoumat ale nevím jestli na něco přijdu :lol: teď už je zas zavřený a plodný hlen jsem nezaznamenala. Nechám se překvapit kdy to dostanu a jak to bude dál :mrgreen:
@Russet píšu to zbytečně utocne, omlouvám se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.10.19 08:41
@Barbboraaa píše:
@Russet jaj no díky, já už sem se bala že by snad někdo nepřispěl něčím na co se nikdo neptal 😂 ja dítě mám, frekvenci sexu takovou jaká mi vyhovuje, jen se snažím porozumět svému tělu po potratu a ptám se na zkušenosti. Ale i tak dík :mrgreen:

No, tak to je dobře. Potrat s tvým čípkem fakt nemá nic společného. Možná by tvůj čípek ocenil, kdybys ho nechala na pokoji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
13.10.19 12:30

@Russet no to je mi jasny ze to nemá s potratem nic spolecnyho, nic takovyho sem ani nepsala snad :zed: sledování čípku je součást symptotermalni metody, proto se ptám na zkušenosti, sleduje ho hromada žen. Jestli zkušenosti nemáš, přispívat do diskuze přece nemusíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí