Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, píše se, že od pozitivního testu proběhne ovulace do 24-48 hodin. Ale moje zkušenost je ze jsem chytla pozitivní test a taková bolest jak popisuješ prisla trn den asi za 10 hodin a v tomto cyklu jsem otehotnela. Takže to možné je ![]()
Prosím o anonym, nechci aby to věděli známí.
děkuji vám za odpovědi
Anonymka Micka 
Ahoj, dnes ve 14:40 jsem si udělala ovulační test a byl jasně pozitivní ( foto přiložím) ale ještě než jsem si ho udělala tak mě cca hodinu před tím ostře bolel bok ( podbřišek na pravé straně) a trvalo to několik minut pak to jako by nic přestalo ale ještě teď mě bolí trošičku nepatrně záda.. ( kříž) Tak právě nevím zda jsem test vychytala přímo ve chvíli kdy mi „vajíčko“ prasklo a tudíž jsem měla ovulaci dnes nebo ovulace proběhne až zítra nebo za několik dní..( před 4 dny byl ovulační test měla uplně negativní a dnes jasně pozitivní, dělala jsem si jen dva) důvod dnešního testování byla právě ta ostrá bolest jinak nikdy dřív jsem ovulaci takto netestovala.. Proto bych potřebovala radu.. Jsem s toho jelen.. Jinak styk byl 9.10.. Tak jestli je nějaká malá šance na to že by se to chytlo? Vůbec by mi to nevadilo kdybych zjistila že ano