Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kabínek hmm to je divné, a nemůžeš být třeba těhotná?
a jak silné je máš? já mám 100mg ráno/večer a zle mi nebývá
@Janika35 Mam 200mg. Beru teda jeste leky na nizkou funkci štítné žlázy, tak asi si ty hormony nesedly
![]()
Těhu bych uvitala ale nedelam si moc naději, žádný priznaky nemam
. Naposledy kdyz jsem si myslela, ze jsem tak to byla cysta ![]()
Ahoj holky, ráda se k vám připojím. Gynprodyl začnu zobat zítra 2× denně 10 dní. Mám to na podporu otěhotnění. Clostillbegytem se nám konečně po 4mesicich povedlo nastartovat ovulaci, asi kontryhel mi pomohl s růstem sliznice a tohle by mi ji mělo ještě dotvořit a měla bych mít kratší cyklus než mívám normálně. tak jsem na to zvedava, máme už jen dva cykly na zkoušku, pak CAR…
Holky, ta která jste měla Gynprodyl na vyvolání MS za jak dlouho jste ji dostali? ja mela brat prášek 7dni a do tri dnu to dostat. No jenze nejak se nic neděje
uz skoro tyden me poboliva v podbrisku, ale ne tak jako pri MS a dnes se k tomu pridalo pobolivani prsou. Tak sedím a čekám co se bude dít ![]()
@Werca.t pokaždé třetí den po dobrani přijde ms…beru už třetí měsíc na spraveni cyklu…
@Werca.t Mě poprvé přišla den po dobrání, podruhé v půlce užívání Gynprodylu asi 22. den a teď mi přišla poslední den užívání tedy 25 den. Tak jsem z toho překvapená, že mi to cyklus celkem zkrátilo. (beru 18-15 den)
No to jsem zvědavá kdy přijde
raději bych tedy byla těhu, ale to asi neklapne no ![]()
Beru ho 15-25 den a fakt jak hodinky…jsem zvědavá jak to bude po vysazení'''''
Ja beru 16-25 DC a dostala jsem to 37DC. Ale od 30 dne mě pořád pobolivalo břicho a od 34 jsem spinila… ![]()
A máte ho holky taky na podporu otěhotnění (kromě úpravy menstruace)? Nevíte jak přesně to působí, že to má pomoct?
@Kabínek teda koukám že mám štěstí…já právě druhou půlkucykluspinilatak proto ten gynprodyl…
@Janika35 je to progesteron takže těhotenství podpoří…nasazuje se po ovulaci..