Gynprodyl - máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
1.4.17 11:19

@sasa0101 ahoj js ho zavadim vaginalne uz přes měsíc, po zatím úspěšném Ivf, zavadim 3×2 tablety denně, pro udržení tehu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.17 15:06

@Werca.t tak jak to dopadlo?…tehu nebo MS?…jsem napnuta jak ksandy… :oops: :D mam zacit brat taky Gynpregnyl a jsem zvedava na vysledek…uz jsem objednala i manzelovi Reproman…tak doufam v zazrak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.5.17 10:47

U me mel gynprodyl zatim uspech jsem na konci 11tt. A za 9 dni jdu na prvotrimestralni screning. Tak doufam ze vse bude ok. O vikendu jsem dobrala krabicku a dalsi mi lekarka jiz nepredepsala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
1.5.17 11:05

@sasa0101 Tak to moc gratuluju :) Já za chvilku budu brát už páté kolo, beru od ledna, ale pořád nic, do toho ještě piju kontryhel a beru vitamíny, ale nedaří se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.17 16:18

@sasa0101 taky drzim palecky…ja budu zacinat…????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
3.5.17 17:26

@Kačátko 0110
No nic :lol: gynprodyl jsem brala v breznu, do tri dnu to dostala. MS probehla v poradku, na dalsi cyklus jsem ho brat nemela a pockat zda to nedostanu sama od sebe. Jsem uz 38den cyklu a MS nikde. Test jsem si ted teda nedelala, ale nemyslim si ze by se zadarilo. Tak zitra asi zkusim testnout a kdyztak pristi tyden na gyndu :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.17 19:03

@Werca.t sakris…uz jsem myslela…ja zacinam brat prvni tyden ted v patek…jsem zvedava, co odhali testy… :) uz se snazime 3 roky a furt nic… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
3.5.17 20:06

@Kačátko 0110 3roky? to je uz docela dost :-/ my u prvni 3/4roku a to druhe bude asi obdobne, proto jsme zacli tak,,brzy,, protoze kdovi co nam osud chysta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.5.17 21:59

Holky, jen tak pro info, mi říkal gynekolog, že je to třeba užívat alespoň půlroku, aby to mělo nějaký smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.17 14:08

Holky beru ho 3 měsíc vždy 17 den od MS a 10 dní. začala jsme to mít pravidelně ted mám 2 dny zpožděni, ale bolí mě vaječníky a prsa jako bych to měla dostat. Tak nevím jestli to bude to nebo ono :-) Stále čekám s testem myslím že je ještě čas a stejně nakonec přijde MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.17 14:09

@Janika35 aha…takze mam cas… :) jsem fakt hrozna, furt na to myslim a to je spatne…uz at je leto a budu myslet na kyticky… :) aby se mi nepustilo z mych myslenek mliko.. :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.17 14:11

@tesarkova.b mam drzet ´palce?… :) jasne ze drzim, kdyz te boli prsa? mohlo by to byt ono… :) treba se hnizdi a proto te boli brisko…ver!!! :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.17 15:49

´držet držet :-) snad se uhnízdí dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
4.5.17 19:16

@Kačátko 0110 tak dnes z hecu udelan test a jsou tam // jak dalnice :lol:
Drzim pesti at se zadari i u vas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.17 21:35

Gratulace veliká :-)