Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sasa0101 ahoj js ho zavadim vaginalne uz přes měsíc, po zatím úspěšném Ivf, zavadim 3×2 tablety denně, pro udržení tehu ![]()
@Werca.t tak jak to dopadlo?…tehu nebo MS?…jsem napnuta jak ksandy…
mam zacit brat taky Gynpregnyl a jsem zvedava na vysledek…uz jsem objednala i manzelovi Reproman…tak doufam v zazrak ![]()
U me mel gynprodyl zatim uspech jsem na konci 11tt. A za 9 dni jdu na prvotrimestralni screning. Tak doufam ze vse bude ok. O vikendu jsem dobrala krabicku a dalsi mi lekarka jiz nepredepsala ![]()
@sasa0101 Tak to moc gratuluju
Já za chvilku budu brát už páté kolo, beru od ledna, ale pořád nic, do toho ještě piju kontryhel a beru vitamíny, ale nedaří se.
@Kačátko 0110
No nic
gynprodyl jsem brala v breznu, do tri dnu to dostala. MS probehla v poradku, na dalsi cyklus jsem ho brat nemela a pockat zda to nedostanu sama od sebe. Jsem uz 38den cyklu a MS nikde. Test jsem si ted teda nedelala, ale nemyslim si ze by se zadarilo. Tak zitra asi zkusim testnout a kdyztak pristi tyden na gyndu :-/
@Werca.t sakris…uz jsem myslela…ja zacinam brat prvni tyden ted v patek…jsem zvedava, co odhali testy…
uz se snazime 3 roky a furt nic… ![]()
@Kačátko 0110 3roky? to je uz docela dost :-/ my u prvni 3/4roku a to druhe bude asi obdobne, proto jsme zacli tak,,brzy,, protoze kdovi co nam osud chysta ![]()
Holky, jen tak pro info, mi říkal gynekolog, že je to třeba užívat alespoň půlroku, aby to mělo nějaký smysl.
Holky beru ho 3 měsíc vždy 17 den od MS a 10 dní. začala jsme to mít pravidelně ted mám 2 dny zpožděni, ale bolí mě vaječníky a prsa jako bych to měla dostat. Tak nevím jestli to bude to nebo ono
Stále čekám s testem myslím že je ještě čas a stejně nakonec přijde MS
@Janika35 aha…takze mam cas…
jsem fakt hrozna, furt na to myslim a to je spatne…uz at je leto a budu myslet na kyticky…
aby se mi nepustilo z mych myslenek mliko..
![]()
@tesarkova.b mam drzet ´palce?…
jasne ze drzim, kdyz te boli prsa? mohlo by to byt ono…
treba se hnizdi a proto te boli brisko…ver!!!
![]()
@Kačátko 0110 tak dnes z hecu udelan test a jsou tam // jak dalnice ![]()
Drzim pesti at se zadari i u vas