Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
holky tak jsem včera večer zase tvořila, a zase opice (-: Ale už budu dělat i holku od nextu a kočku od nextu, tak zase něco jinýho ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jojo. kdybych neprodávala, tak už mě to dávno nebaví, kdybych měla háčkovat jenom svým třem dětem, tak to bude nuda. mě stačí, že má každý dvě čapky a ty nosí ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale já neprodávám dlouho. Jenže jsem potřebovala nějaký únik od dětí. číst nešlo, a tak jsem začala háčkovat, je vidět, že je za mnou práce, což v domácnosti vidět nikdy není..... že? jde to rychle, takže výsledek je hned a člověk u toho nemusí myslet, max. počítat oka (((-: no a pak už byl jen krůček od toho začít nabízet to co umím i ostatním, tím se udržuji v činnosti (-: stále mě to baví a motivuje. no určitě to není na vydělání, to bych musela jet jak fretka, ale materiál se zaplatí a trochu navíc do kasičky ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poki-paráda,jsi šikula
![]()
Macíku -medvídek je boží ![]()
Aty-také paráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
aty moc pěkné!!
hele a kočku nextí? jakou?
objednaná je tadyta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
ne není je to jen kolečko z KS a pak udělané ouško z DS mrkni..až bude přišitý bude hezčí.. a ještě uvažuji že místo vyšitých očiček dám černé malé korálky.. jen je nemám - musím koupit
tak toho zvládnu
…jo a taky bych dala korálky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přidávám svůj výtvor pro kamarádčina chlapečka. No pak tu čepičku dostala její kámoška s holčičkou, klučina v ní prý vypadal jako holčička ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty to je hloupá koča ![]()
medvídek není ještě dokonalý.. ale vypiluju to!
Aty prosím kde prodáváš? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já tak po známých na emiminu a mám stránku na FB: ale začala jsem nedávno.
https://www.facebook.com/pages/Háčkované-čepičky-od-Reničky/185302388203466?ref=pb
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vesna006 píše:
Přidávám svůj výtvor pro kamarádčina chlapečka. No pak tu čepičku dostala její kámoška s holčičkou, klučina v ní prý vypadal jako holčička
ty ouška jsou rozkošný (-: chápu ten volánek je spíš holčičí (-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Volánek jsem udělala aby to malého nedřelo. Měla jsem obyč okraj, ale nebylo to pěkné a čepičku mi to stáhlo, i když jsem se snažila aby to bylo volné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit