Háčkování x pletení

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26055
2.11.14 22:20

@Janha ta šála je strašně jednoduchá, stačí když budeš umět hladce a obratce a zbytek ti vysvětlím, pak mi napiš sz ;) jo, a jednoduše háčkovat :D
hele to pude, naučili se to jiní, pude to i tobě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
2.11.14 22:31

Pro mě je taky jednodušší háčkování, háčkuju hlavně menší věci, např. vánoční ozdoby. Na větší (třeba šála), mi přijde lepší pletení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
2.11.14 22:33

Já jsem dřív pletla - už jako malá. Háčkovat jsem se naučila až jako těhotná pro svou holčičku, ale naučila jsem se to asi za 15 minut podle youtubu - na mimibazaru je odkaz na českou „učitelku“ háčkování a je tam i tisíce návodů na výrobky. Začínala jsem čepičkama, dekama ze čtverců, prostě háčkováním dokola. Na svetry je lepší pletení. Šála se sá uplést i na rukách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
2.11.14 22:51

@Duckula jeee, dekuji za duveru, ja naposledy drzela pletaci jehlici, kdyz jsem se drbala na ruce pod sadrou :mrgreen: sezenu si zitra ve svadlence hacek a prizi a uvidime co zmuzu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
3.11.14 08:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.11.14 09:04

@Janha Pokud to tou pravou nepůjde, v nějaké knížce jsem četla radu, že se máš na návod dívat do zrcadla - uvidíš správnou polohu rukou a háčku a tak.

Háčkování mi přijde jednodušší, pletení „praktičtější“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.11.14 09:30
@Duckula píše:
@Janha ta šála je strašně jednoduchá, stačí když budeš umět hladce a obratce a zbytek ti vysvětlím, pak mi napiš sz ;) jo, a jednoduše háčkovat :D
hele to pude, naučili se to jiní, pude to i tobě :hug:

Jéé, prosím postup na myší šálu mi pošli také. Nebo nemáš nějaký odkaz s návodem? Jako malá jsemm podobnou šálu měla od babičky, ale byla červená s jahůdkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
3.11.14 10:18

@Gina108 napšu ti to jak budu mít čas, ozvi se mi pls do sz ať na tebe nezapomenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
3.11.14 10:19

@Pipet to nezní špatně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
3.11.14 12:48

@Pipet to me nenapadlo :) to zkusim, dekuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
3.11.14 13:39

@Janha Já jsem uměla dřív háčkovat, ale pletení mám radši, přijde mi použitelnější, takový měkčí. Ale háčkování se asi líp hlídá, neutíkaj oka, nemusí se tak dbát ne stejný utajování, je skladnější, přehlednější… Tak bych asi začala tim. A neexistujou třeba na youtube návody přímo pro leváky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
3.11.14 16:07

@krtek93 dekuji, na youtube jsem se divala, no jeste to zkusim v anglictne, ale nic mi nevypadlo. Me to laka a snad kdyz to zvladly jiny levacky, zvladnu to snad i ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
3.11.14 17:52

@Janha Mně vyjelo tohle, něco se tam asi najít dá https://www.youtube.com/results?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
3.11.14 18:42

@krtek93 dekuji, ja tusila, ze v anglictine neco bude ;) to jsem na sebe zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
4.11.14 22:36

@Duckula @krtek93 holky diky moc, dneska jsem zanedbala odpoledni hrani s prtetem a na youtube jsem se naucila retizek, kratky sloupek, polodlouhy sloupek i dlouhy sloupek a pevne oko :) a hackuji levou :mrgreen: pravou mi to fakt neslo. Ja vim, ze je tech vychytavek jak hackovat mnohem vic. Ale jsem rada, ze jsem i diky vam zacala a uz jedu prvni i kdyz jen jednoduchou salu z dlouhych sloupku. Na te se snad vycvicim a pak se pustim do cepice :) Jeste jednou diky moc :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat