Háčkování x pletení

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17042
6.10.12 21:32
@stepankad píše: :) vim ze se plete jehlicema a hackuje hackem, ale jestli je v tech technikach rozdil ve vysledku - jakoze neco se dela tim a neco tim:)

Jde to poznat lehko, ty háčkované řady jsou hodně zřetelné. Háčkování je jednodušší pro začátečníky, chyby se snadno opravují, prostě kousek vypářeš a jedeš dál. U pletení to nejde tak snadno. Ale pletení se mně osobně ve výsledku líbí více. Také pletenina je pružnější.
Ale na čepičky třeba víc frčí to háčkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
6.10.12 21:35

Tak hračky - můj poslední počin, dárek pro synka k narozkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
6.10.12 21:35

Na miminka jsem pletla, háčkuji jen čepice, třeba nákrčníky a šály jsou lepší pletené.
Svetry moc neuživím, mikiny jsou praktičtější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
6.10.12 21:36
@Bayuska píše:
Tak hračky - můj poslední počin, dárek pro synka k narozkám :)

naprosto boží, prosím návod :potlesk: :potlesk: né, vážně jsi moc šikovná, já svedu jen čepičky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
6.10.12 21:36

@Bayuska
Nádhera, hračky jsem ještě nezkoušela, ale u malé by to určitě mělo úspěch :palec:

Teď jsem začala plést ponožky, mám tu zbytky vln, koupené ještě za hlubokého komunismu :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.10.12 v 21:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
6.10.12 21:38

Háčkování je super :palec: já začala před týdnem a už máme všichni čepice na zimu :mrgreen: a pro sebe mám skvělej hebounkej, teplounek a velikej nákrčník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
6.10.12 21:39
@Bayuska píše:

Tak to je nádhera!!! Smekám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankad
6.10.12 21:40
@Bayuska píše:

Ta je náááádherná!!!přesně takhle bych to chtela umet, jsi sikula:) a to je predpokladam hackovani?

• Citovat
  • Upravit
stepankad
6.10.12 21:41
@nicolle24 píše:
Háčkování je super :palec: já začala před týdnem a už máme všichni čepice na zimu :mrgreen: a pro sebe mám skvělej hebounkej, teplounek a velikej nákrčník.

jeee, to je moooc pekne, a to je taky hackovane?

• Citovat
  • Upravit
17042
6.10.12 21:43

Holky díky :).
Jj, ovec je háčkovaná a jsem zvědavá, jak se bude dítěti líbit. Ale teda bylo s tím strašný práce a ta cena materiálu :roll: :zed:. Ještě máme ještěrku a opičku.
Návod nedám, nesmím šířit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
6.10.12 21:44

@stepankad jo jo háčkované, mě pletení nejde, moc se mi líbí hračky už pár pokusů i proběhlo ale ještě to nemám tak v ruce. Nejjednodužší je začínat na čepičkách dobře se na nich učí, alespoň mě! A youtube je super zdroj pro návody!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
6.10.12 21:45
@laducha píše:
@Bayuska
Nádhera, hračky jsem ještě nezkoušela, ale u malé by to určitě mělo úspěch :palec:

Teď jsem začala plést ponožky, mám tu zbytky vln, koupené ještě za hlubokého komunismu :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.10.12 v 21:43

Díky.
Nad ponožkama jsem taky přemýšlela, ale jsou určitě ještě pracnější než čepice a rukavice, což? A hlavně máme hrubé podlahy, kde mi je líto i ponožek od větví, každou chvíli vyhazuju a kupuju nové, protože se zachytí oko a pak už je tam díra jak do… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
6.10.12 21:46
@Bayuska píše:
Holky díky :).
Jj, ovec je háčkovaná a jsem zvědavá, jak se bude dítěti líbit. Ale teda bylo s tím strašný práce a ta cena materiálu :roll: :zed:. Ještě máme ještěrku a opičku.
Návod nedám, nesmím šířit ;)
:P :P :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankad
6.10.12 21:47
@nicolle24 píše:
@stepankad jo jo háčkované, mě pletení nejde, moc se mi líbí hračky už pár pokusů i proběhlo ale ještě to nemám tak v ruce. Nejjednodužší je začínat na čepičkách dobře se na nich učí, alespoň mě! A youtube je super zdroj pro návody!

diky:) uz se tesim az zacnu:) ty jo, to bych rekla ze je to fakt upletene..moc pekne:)

• Citovat
  • Upravit
17042
6.10.12 21:48
@nicolle24 píše:

Já jsem první hračku háčkovala tuto ještěrku http://www.mimibazar.cz/navod.php?….
A povedla se takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat