Háčkování x pletení
- Fotoalbum (16)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@kate02 píše:
pokud vím, tak zmenšit jedině tak, že vypárat a zmenšit placku…
néééééééé
, toho jsem se právě bála
, jiná možnost asi není co:-)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kate02 píše:
Tohle je ono![]()
Zepředu to vypadá normálně a v zadu „tohle“ (to je první čepice, ta druhá vypadá, že to snad ani mít nebude, jsem zvědavá…
)
Tak si myslím, že je to tím, jak jsem psala. Když ukončuješ řadu a začínáš novou, tak podle mě, někde ubíráš oka. Schválně zkus spočítat oka nahoře v řadě, kde jsi naposledy přidávala a úplně na konci - v lemu čepičky. Na začátku nové řady zkus udělat 3 řet. oka a do toho samého místa hned dlouhý sloupek a pokračuj normálně dál.
Mně se tohle někdy stává, když háčkuju z polodlouhých sloupků, tam se mi ani občas nedaří šev
. Asi taky špatně přidávám ta oka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miška8 píše:
néééééééé, toho jsem se právě bála
Ne ne, není. Trénink dělá mistry ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bayuska píše:
Ne ne, není. Trénink dělá mistry
Super, tak jdu na to, ať jsem tím mistrem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miška8 píše:
Udělat z toho baret ![]()
@kate02 - to tam nějak blbě děláš ta oka místo prvního sloupku… pořádně si to natáhni a koukni, jak tam ty sloupky jsou, musí být pěkně nad sebou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miška8 píše:
Když to není větší o moc, sháčkuju třeba každé 10-té oko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laducha píše:
Když to není větší o moc, sháčkuju třeba každé 10-té oko
Ano, ano přesně tak jsem si poradila
! Představa vše párat byla na mě fakt moc:-)!
Asi musím dělat menší obvod než mi vyjde, tak o ten 1 cm:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, nemáte prosím někdo návod na aplikaci autíčka na čepičku
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, teď na další pokud u té další čepice už to vypadá nadějně (hodně to hlídám jak na začátku, tak na konci řady…), sice asi na 4 pokus, ale co už, no… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miška8 píše:
Holky, nemáte prosím někdo návod na aplikaci autíčka na čepičku![]()
?
Hodně toho je na MMB, já budu teď objednávat příze a budu dělat autíčko na čepici pro prcka a plánuju to nějak vymyslet sama, aby se to přesně hodilo k té bundě (ale primárně musím vychytat ty čepice… I když manžel si ten „hrb“ pochvaloval, že se pak ta čepice dobře sundává a nemusí se bát, že zatahá prcka za vlasy…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miška8 Návod na autíčko jsem nedávno našla na MMB - http://www.mimibazar.cz/navod.php?… . Nejedná se o můj návod, ale snad to paní nebude vadit, že to sem vkládám, když už ho má zveřejněný a daný k dispozici jinde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kate02 píše:
Hodně toho je na MMB, já budu teď objednávat příze a budu dělat autíčko na čepici pro prcka a plánuju to nějak vymyslet sama, aby se to přesně hodilo k té bundě (ale primárně musím vychytat ty čepice… I když manžel si ten „hrb“ pochvaloval, že se pak ta čepice dobře sundává a nemusí se bát, že zatahá prcka za vlasy…![]()
![]()
![]()
no vidíš, vždyť tys vymyslela geniální inovaci!
A co teprv pro holčičky, které mají culíček, hezky se schová do vybouleniny a nikde nepřekáží…měla by sis to nechat patentovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luccinka píše:
@Miška8 Návod na autíčko jsem nedávno našla na MMB - http://www.mimibazar.cz/navod.php?… . Nejedná se o můj návod, ale snad to paní nebude vadit, že to sem vkládám, když už ho má zveřejněný a daný k dispozici jinde…
Super, děkuji moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kate02 píše:
Hodně toho je na MMB, já budu teď objednávat příze a budu dělat autíčko na čepici pro prcka a plánuju to nějak vymyslet sama, aby se to přesně hodilo k té bundě (ale primárně musím vychytat ty čepice… I když manžel si ten „hrb“ pochvaloval, že se pak ta čepice dobře sundává a nemusí se bát, že zatahá prcka za vlasy…![]()
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
jakou používáte vlnu nebo přízi na háčkovanou zimní čepičku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit