Hádka s manželem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20807
4.1.15 08:43

Zakladatelko,

pokud tvůj manžel takový 11,5 roku nebyl, tak se v tom uplynulém roce muselo stát něco velmi podstatného, co jeho chování ovlivnilo… asi bych začala pátrat po tom, co se stalo a co jeho chování zapříčinilo a to velmi intenzivně. Kdybych to nedostala z něj, tak bych neváhala ho odvléct k psychologovi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.15 09:01
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Zkusil bych lepit modely letadel z 2.svetove valky

Tebe neměli vůbec pouštět, do příčetnosti máš daleko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
5.1.15 19:04

Zakladatelko, potřebuji si tu tvojí situaci trochu více ujasnit, tak nejprve píšeš, že manžel tě před jinými ponižuje, ale doma je milý a pozorný. Pak jsi najednou začala psát, že se hádáte a teď spolu nemluvíte, tak jak to tedy celé je? Kvůli čemu jste se pohádali?
A říká ti, že nemáš zrovna váhu podle jeho představ… promiň, nechci se tě dotknout, ale nepřibarala jsi? Některým chlapům to může docela dost vadit :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.15 17:06

Oživuji téma, ale také anonymně. Dneska jsem se ne moc hezky pohádala s manželem. Začalo to ráno, chtěla jsem přetřídit staré oblečení, dát ho do charitního kontejneru. Podstata hádky byla, že jsem ve sklepě našla pytle s oblečením které jsem třídila před cca 2 lety a hádali se kdo ho měl do toho kontejneru odnést a proč tam neskončilo. Pak když jsme oba vychladli kecali jsme o muzikálech. Manžel byl kdysi na Krysařovi a Drákulovi s ex. Tak jsem prohodila, že mě na žádný nikdy nevzal, ani za svobodna. A pak zase hádka, protože si nepamatoval, že bych kdy na nějaký chtěla. Řekla jsem mu, jestli někdy slyšel o ironii osudu-tvrdí že ne. Například jsme kdysi udělali výlet a na závěr zajeli do obchoďáku s multikinem, ale na film jsme nešli. Slíbil mi že až bude více času. Do toho kina jsme se dostali až po letech s dětmi. Čekala jsem že se takovým věcem spolu zasmějeme, bohužel asi ne. Začal nadávat, že jestli mě bere na málo výletů at se rozvedu a najdu si někoho jiného. Když jsme spolu začali chodit, vychvaloval jeden festival, ale nikdy mě tam nevzal. A ani na festival u nás ve městě-prý je to zbytečené. Ale teď když tam chce jedna paní od nich z práce udělat firemní akci může se z toho potentovat aby to klaplo. Už se kolikrát stalo že jsme si např. v pondělí něco domluvili v sobotu neví o čem je řeč, a akorát se zase hádáme. Tvrdí, že to nedomlouvám s ním ale s vlastní matkou nebo mu to říkám když spí a neposlouchá mě, nebo mi odsouhlasí vše aby měl ode mě pokoj. Často je nedochvilný, třeba jeho otec čeká že u nich budeme v cca 12 hod. My přijedeme ve 13.30 a tchán se pustí do mě, že kde jsme a bla bla bla. Naposled do kina na 50 ods. jsme dojeli tak že jsme se prodírali plným kinem na svá sedala uprostřed. Loni když jeho kámoš zamluvil tenisové kurty, dojeli jsme o půl hodiny později. Manžel toto neřeší. Neříkám, taky mám svý mouchy, ale na rozdíl od manžela to uznám. V pubertě jsem měla malý střep a asi dvakrát jsem se s ním pořezala. Ale ne skrytě, naopak na zápěstí aby každý viděl že se něčím trápím. Matka na to nereagovala nijak, a před jednou návštěvou akorát prohodila podívejte jak je hloupá. Někdy si říkám, jestli bych ten pocit uvolnění cítila i po těchto hádkách :?

• Citovat
  • Upravit
295
18.4.15 17:17

:hug: s nekteryma lidma je to proste tezsi, byt tebou chodila bych na nejake akce s kamoskama, treba ho to zacne mrzet a chytne se za nos -na vylety s detma, do kina, na muzikal atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.4.15 17:40

A to tě musí někam vzít on? Tak objednej lístky na muzikál a jeďte, ne? :nevim: To samý ten festival.Mu řekni, že se na to chceš taky podívat, tak že se podíváš po lístkách. Člověče, já co doma nevymyslím, to není :mrgreen: S tou nedochvilností to je u nás úplně stejný, ale já už si zvykla, že chlapi asi prostě neumí chodit nikam včas :roll: Ho můžeš zkusit popohnat, aby jste to stihli. Ty mi připadáš, jak když sedíš doma a čekáš, až se manžel milostivě uráčí něco vymyslet :nevim:
A jestli máš nějaký choutky se pořezávat nějakými střepy nebo čímkoliv, tak běž k psychologovi. Takhle se problémy neřeší.

• Citovat
  • Upravit
43031
18.4.15 17:46

Ze me nekdo nekam nevzal bych si nestezovala, ale kdyz ja sama vymyslim a iniciuji vylet a ono se mu nikdy nechce, tak to uz me trochu stve. Jsem si predstavovala, jak budeme s detmi jako rodina vyletovat - no nastesti mam podobne postizene kamaradky. tedy - je to bezne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
18.4.15 19:04

Já ti půjčim toho svého, ten je výlety úplně posedlý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
18.4.15 19:06

Vycitky „nikam nevzal“ byvh si schovala, mame rovnopravnost, jsi dospela, mohlas jit sama, chlapi tyhle vycitky jako vtipne neberou a pusobis jen jako stekna, ktera vytahuje nesmysly, jen aby si mela ns co stezovat. Pytel s oblecenim snad ani nekomentuju, popravde nechapu, jak se na takove blbine da vystavet hadka.

A uplne nejabsurdnejsi mi prijde napad se sebeposkozovanim kvuli takovym cicovinam. Chapu, ze je to asi zalezitost psychiky, ale i tak, nevis, co jsou opravdove problemy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
18.4.15 19:10

A proč nezaridis nejaky vylet Ty? U nas mam tohle na krku taky prevazne ja. Manzel treba rekne, ze bude koncert/festival/divadlo/sportovni utkani a ze bychom mohli zajit. Kdyz to vyhovuje obema, rovnou objednam listky. Nevidim v tom problem. Zrovna tak vylety. Jeden z nas nadhodi, ze napr.bude volno a mohli bychom vyrazit tam nebo tam. Ja neco vyberu, manzel schvali a jedeme. Ja jsem v tomhle akcnejsi, tak to proste zaridim.
Co se tyce dochvilnosti, byla jsem manzelem velice rychle prevychovana. :mrgreen: On nesnasi pozdni prichody, takze kdyz jsem se vyrazne zdrzela (vlastni vinou), vyrazil beze me. Stalo se to teda jen parkrat, od te doby si davam pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
19.4.15 01:53
@Bibi239 píše:
Vycitky „nikam nevzal“ byvh si schovala, mame rovnopravnost, jsi dospela, mohlas jit sama, chlapi tyhle vycitky jako vtipne neberou a pusobis jen jako stekna, ktera vytahuje nesmysly, jen aby si mela ns co stezovat. Pytel s oblecenim snad ani nekomentuju, popravde nechapu, jak se na takove blbine da vystavet hadka.A uplne nejabsurdnejsi mi prijde napad se sebeposkozovanim kvuli takovym cicovinam. Chapu, ze je to asi zalezitost psychiky, ale i tak, nevis, co jsou opravdove problemy…

@Bibi239 fakt dost dobrý. :potlesk: Klobouk dolů, celý příspěvek zakladatelky jsem ani nedočetl, ale to cos napsala nešlo vyjádřit lépe. :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.15 08:25

Ahoj holky :mavam:
někdy už jsem založila diskuzi na Emiminu, vetšinou se to týkalo vztahu s manželem. Dneska bych se chtěla vypovídat. Nesu těžce hádky a mám pocit, že on se v nich vyžívá. Po delší době jsem začala chodit cvičit. Přeci jenom, postava po třech dětech za sebou narozených není jako lusk. Měla jsem slečnu na hlídání. Manžel šel na hodinu cvičení po mně, takže jsem na něj počkala a domů odcházeli společně. Po cvičení jsem se chtěla projít, bylo hezký večer, on se urazil, že jsem nechtěla jet s ním autem. Jako podle mne blbina. Došla jsem domů. on nikde. slečna nechala nejmladšího řvát jako tur, ale dobrý. On si přišel až pozdě v noci, uraženej. Dle mého to byla prkotina, tak proč se hádat. Řekl mi, že je zvědavej, jak dlouho vydržím chodit cvičit nebo se budu raději válet doma s dětmi. Pak na mně nepromluvil, ráno taky ne. Mně to mrzí, neboť bych si raději tu procházku odpustila, než tohle. Připadá mi, že se chytá každýho, pardon, hovna. Ani ten sex není nějak slavnej. Nechápu, co z toho dělá takovou komedii. Děkuji Anonym

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.15 08:27

Jinak není pravda, že sedím doma s dětmi. Naložím si je do auta a se všemi jedu do přírody, jezdíme na kole, po rozhlednách nebo s nimi chodím zvlášť, nejmladšího „hlídá“ doma on a já běhám s dcerkou a synem po výletech. zakl

• Citovat
  • Upravit
2874
29.5.15 08:34

On si myslel, že budeš doma sedět na zadku nebo stát u plotny a starat se o děcka. A to ho sere, protože vidí, že chodíš navíc cvičit, staráš se o sebe, chceš vypadat lépe a to ho žere a zkouší, co se dá a co vydržíš…
Dle mě tím, že přišel domů až o půlnoci chce dosáhnout asi toho, abys toho všeho nechala, a udělala ze sebe domácí puťku.

Příspěvek upraven 29.05.15 v 08:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
29.5.15 08:37

Já nerozumím tomu, že jsi na něj ještě hodinu čekala než docvičí a pak šla pěšky. :nevim: Jsi mohla jít rovnou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí