Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko, je mi líto, že se potýkáš s takovými problémy, zvlášťe, když máte tři děti. Vzhledem ke své profesi jsem v kontaktu s mnoha ženami, které to mají téměř navlas stejné. Abych to zkrátila, pokud ti můžu radit, drž se toho, co ti
tady napsala @Blekota . Pod to se můžu s klidem podepsat.Jsem přesvědčena, že žena jako ty, zvládne život i s třemi dětmi. Jseš inteligentní, vzdělaná, dobrá matka. Máš podporu svých rodičů. On si tě neváží a má potřebu tě srážet, protože mu dochází, že se začínáš osamostatňovat a vymaňovat z jeho vlivu a kontroly. Potřebuje tě znova natlačit do role uťápnuté chudinky od plotny. To je typ chlapa, který nikdy neskousne, aby měl doma zdravě sebevědomou partnerku.
Odbornou pomoc bych doporučila raději tobě, mám na mysli solidního psychologa.
Věřím, že to zvládneš. Držím palce. ![]()
@Anonymní
Tohle všechno dělá, protože ví, že nad tebou má moc.Sama říkáš, že vždy přijdeš první ty a on to přesně ví už dopředu. Ty jsi mu nedala jediný důvod, aby se to snažil změnit. Ponižovat tě před ostatníma, je neskutečná slabost a zrada od toho druhého. Měla by jsi mu v první řadě dát jasně najevo, že nejsi ničí onuce a že tě nemá jistou, třeba se chytne za nos a dojde mu to.