Hádka s manželem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2874
29.5.15 09:22
@Anonymní píše:
@Blekota Víte, nevím, jak to správně vystihnout. Co mně ale děsí, že to uvidí synové a podepíše se to i na dceři. Jsme spolu čtvrtým rokem a čekám, jestli se změní, ale spíš je to horší. JE to jako bych chtěla, ale mne miloval a on mne přitom nemiluje. Často mi připadá, že ho všichni obtěžujeme. Jemu to bude vyhovovat. Pojedu na týden k rodičúm s dětmi, bude spokojenej, že je doma sám

Bohužel, s tím počítejte, že synové přeberou chování tatínka - budou pak ponižovat své partnerky :-(
Podívejte, on se nezmění, a vy čekáte zbytečně, že nějaká „lepší“ změna z jeho strany příjde. On vás poníží, pak drží hubu a mluví s vámi až když se mu chce. Za mě - změna k lepšímu nepříjde, nepřišla u jeho otce za posledních 40 let, nepříjde ani u něj. Je rád, když ho děcka neotravujou, když jsou u babiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
29.5.15 09:31
@Anonymní píše:
AAle přitom, když jsem domácí puťka, tak mne zase kritizuje, že nejsem aktivní :nevim:
zakl.

On chce totiž pořád rýpat, jenom vyvolávat hádky, protože jej to baví. Vždycky si něco najde, bohužel.
Od takového pryč, z toho nic dobrého v budoucnu nevzejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.15 09:32

@Blekota Vy opravdu správně odhadnete lidi. Smekám před Vámi.
Mám se s ním rozvést. Nebo se spíš řídit tím, co máte v podpisu :) to je totiž rozumné. Poníží, představte si, že mám normálně strach někdy cokoliv říct, aby to nebral jako útok na svou osobu. Protože vím, jak se potom chová. To mlčení, přehlížení. Někdy jsou ale chvíle, kdy dokáže být v pohodě. Tak proč, sakra, neřekne, že manželství chce skončit.
I ten sex je takový nanicovatý, posledních pár měsíců. Když už, musím se obsloužit sama nebo a to je horší, on nevydrží. A to se teprve cítím pod psa.

• Citovat
  • Upravit
2874
29.5.15 09:35
@Anonymní píše:
Mám se s ním rozvést. Nebo se spíš řídit tím, co máte v podpisu :) to je totiž rozumné. Poníží, představte si, že mám normálně strach někdy cokoliv říct, aby to nebral jako útok na svou osobu. Protože vím, jak se potom chová. To mlčení, přehlížení. Někdy jsou ale chvíle, kdy dokáže být v pohodě. Tak proč, sakra, neřekne, že manželství chce skončit.
I ten sex je takový nanicovatý, posledních pár měsíců. Když už, musím se obsloužit sama nebo a to je horší, on nevydrží. A to se teprve cítím pod psa.

Nato, že mi je 30 sleduji lidi kolem sebe, jak se k sobě chovají. Od mých asi 19 let jsem se začala jen tak zabývat vztahy a dle popisu jsem schopna člověka odhadnout. Nevím - asi šestý smysl. On manželství neskončí z toho důvodu, že když budete podávat žádost o rozvod, tak bude říkat „to ona - podala žádost o rozvod, já jsem ten chudáček, kterého opustila“. Chápete? Proč by to dělal? SEx sice nemá, ale doma má pohodičku a ženu, která si od něj nechá s. r.á. t na hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.15 09:39
@Anonymní píše:
I ten sex je takový nanicovatý, posledních pár měsíců. Když už, musím se obsloužit sama nebo a to je horší, on nevydrží. A to se teprve cítím pod psa.

Zakladatelko, skoro mám pocit, že máme naprosto stejného manžela. Kolikrát raději mlčím, i když vím, že mám pravdu, a že stejně to nakonec bude tak, jak já myslela. A proč neřekne, že chce manželství skončit? On ale přeci vůbec nechce. Ti chlapi jsou takhle spokojení, mají doma svůj servis, jsou v pohodě, nic jim nechybí a pokud chybí, jdou si nenápadně vynahrazovat jinam (cokoli, tím nemyslím, že by ten tvůj hned musel být nevěrný ;) - to jen ten můj, protože já s ním odmítám spát).

A odchod?
Budu se snažit řídit podpisem @Blekota. Rezervu jsem kdysi měla, ale blbá blondýna investovala do jeho baráku a je po rezervě. Teď spořím znova, ale jde to hodně pomalu, jelikož všechno táhnu finančně sama. Lenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.15 09:40
@Blekota píše:
Nato, že mi je 30 sleduji lidi kolem sebe, jak se k sobě chovají. Od mých asi 19 let jsem se začala jen tak zabývat vztahy a dle popisu jsem schopna člověka odhadnout. Nevím - asi šestý smysl. On manželství neskončí z toho důvodu, že když budete podávat žádost o rozvod, tak bude říkat „to ona - podala žádost o rozvod, já jsem ten chudáček, kterého opustila“. Chápete? Proč by to dělal? SEx sice nemá, ale doma má pohodičku a ženu, která si od něj nechá s. r.á. t na hlavu…

Tak to je přesné, jen jsem to neuměla tak hezky napsat :mrgreen:. Lenka

• Citovat
  • Upravit
2874
29.5.15 09:41
@Anonymní píše:
Zakladatelko, skoro mám pocit, že máme naprosto stejného manžela. Kolikrát raději mlčím, i když vím, že mám pravdu, a že stejně to nakonec bude tak, jak já myslela. A proč neřekne, že chce manželství skončit? On ale přeci vůbec nechce. Ti chlapi jsou takhle spokojení, mají doma svůj servis, jsou v pohodě, nic jim nechybí a pokud chybí, jdou si nenápadně vynahrazovat jinam (cokoli, tím nemyslím, že by ten tvůj hned musel být nevěrný ;) - to jen ten můj, protože já s ním odmítám spát).A odchod?
Budu se snažit řídit podpisem @Blekota. Rezervu jsem kdysi měla, ale blbá blondýna investovala do jeho baráku a je po rezervě. Teď spořím znova, ale jde to hodně pomalu, jelikož všechno táhnu finančně sama. Lenka

Škoda, že nemáte něco extra bokem, mohla jste již být pryč od muže, kterého nemusíte.
Navíc, vím, s kým žijete, můj děda se k babičce také takhle choval. Takže vím, jaké je to těžké žít s chlapem, který se kvůli vám ani kvůli nikomu jinému nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
29.5.15 09:46
@Blekota píše:
Nato, že mi je 30 sleduji lidi kolem sebe, jak se k sobě chovají. Od mých asi 19 let jsem se začala jen tak zabývat vztahy a dle popisu jsem schopna člověka odhadnout. Nevím - asi šestý smysl. On manželství neskončí z toho důvodu, že když budete podávat žádost o rozvod, tak bude říkat „to ona - podala žádost o rozvod, já jsem ten chudáček, kterého opustila“. Chápete? Proč by to dělal? SEx sice nemá, ale doma má pohodičku a ženu, která si od něj nechá s. r.á. t na hlavu…
… a už se někdy ten tvuj odhad potvrdil?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
29.5.15 09:48
@WontTell píše: … a už se někdy ten tvuj odhad potvrdil?

Ano, z 90%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.15 09:48

@Blekota Děkuji Vám. trochu jsem si psychicky ulevila. Jste dobrá duše. Takový odhad na lidi nemám. Když jsem s ním začala chodit, byl úplně jiný. Staral se o mne, do přírody chodil, zajímal se o mne, v sexu přebíral iniciativu. Po čtyřech letech se starám převážně já, paty od pc nevytáhne, natož s dětmi, moje narozeniny zazdil, acho jo. Proč si mne ten chlap vůbec našel.

• Citovat
  • Upravit
2874
29.5.15 09:51
@Anonymní píše:
@Blekota Děkuji Vám. trochu jsem si psychicky ulevila. Jste dobrá duše. Takový odhad na lidi nemám. Když jsem s ním začala chodit, byl úplně jiný. Staral se o mne, do přírody chodil, zajímal se o mne, v sexu přebíral iniciativu. Po čtyřech letech se starám převážně já, paty od pc nevytáhne, natož s dětmi, moje narozeniny zazdil, acho jo. Proč si mne ten chlap vůbec našel.

Se snažil a až vás urval, šlo vše do kytek. To se stává. Myslím, že kdyby nebyly 3 děti, jste již dávno od sebe.
Zeptám se. Jak dlouho to budete takhle dál snášet?
Nebo kdy vás naposled vzal do kina, divadla, připravil večeři pro vás, rodinu, kdy jste byli naposled na dovolené, na lyžích, ve wellnes…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
29.5.15 09:53
@Blekota píše:
Ano, z 90%.

A to je 90 ze 100, 9 z 10, nebo skoro všichni ze 4?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
29.5.15 09:54
@Anonymní píše:
Zakladatelko, skoro mám pocit, že máme naprosto stejného manžela. Kolikrát raději mlčím, i když vím, že mám pravdu, a že stejně to nakonec bude tak, jak já myslela. A proč neřekne, že chce manželství skončit? On ale přeci vůbec nechce. Ti chlapi jsou takhle spokojení, mají doma svůj servis, jsou v pohodě, nic jim nechybí a pokud chybí, jdou si nenápadně vynahrazovat jinam (cokoli, tím nemyslím, že by ten tvůj hned musel být nevěrný ;) - to jen ten můj, protože já s ním odmítám spát).A odchod?
Budu se snažit řídit podpisem @Blekota.Rezervu jsem kdysi měla, ale blbá blondýna investovala do jeho baráku a je po rezervě. Teď spořím znova, ale jde to hodně pomalu, jelikož všechno táhnu finančně sama. Lenka

Doporučuji přečíst si knížku Pravidla, kterými se vaše matka neřídila.
Ellen Feinová, Sherrie Schneiderová. Četla jsem jí několikrát jedním hltem - za jednu sobotu se dá zvládnout. A můžu vám tady říct, že jsem přesně v té knize našla „tu pipinu“, která pro chlapa dělá první poslední a stejně si toho nikdo nebude vážit. Opravdu - přesně si přečtete ty p.i.t.ch.o.v.i.ny, které děláte a o které chlap vůbec nestojí (přitom vy si myslíte, že je to to nejlepší).
Také je tam ta zmínka o penězích, kterou mám v podpisu. Řídím se tím už asi 3 roky a ejhle, změna je vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.15 10:00

@Blekota Vy mně chcete rozplakat, že. Abych si lépe uvědomila, co nemám. :,( Máte pravdu, nemít děti, odešla bych. takového bych nechtěla. Nikde. Říká, že čeká, až nejmladšímu budou tři roky. Proto když chci, tak vyrážím s dětmi sama, aby něco poznaly a já neseděla pořád doma. Zabalím jim náhradní oblečení, svačinky, pitíčka, poskládám do našeho malýho auta a jedeme. Naše společná kultura zahrnuje návštěvu restaurace( na moje narozeniny, jednou před mojí státnici a někdy, když bylo hlídání), ale když podotknu, že už se to stále opakuje, už ani tam nepůjdeme. I pět let je dlouho asi. Přeci jenom, nikdo mi je nevrátí

• Citovat
  • Upravit
13021
29.5.15 10:01

Ačkoliv s @Blekota v mnohém souhlasím, tak si nemyslím, že je nutné se hned rozvádět. Jak se chová k dětem???Jestli ho mají rády-předpokládám, že ano zkusila bych ještě manželskou poradnu…třeba by mu to trochu otevřelo oči. Za pokus to stojí. Já osobně bych něco takového podnikla a to klidně sama. Pro svůj pocit, že i kdyby to pak nešlo, tak jsem to pro záchranu vztahu udělala maximum-myslim, že kvůli třem dětem to za to stojí. Takhle razantní krok-rozvod je třeba hodně promyslet.
Každopádně držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria