Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Blekota Snažím si šetřit, ale on je ze mně vytahá. Protože mu je já blbá dám. přečtu.
Tak okamžitě přečíst Pravidla, kterými se vaše matka neřídila. A žádné peníze extra nedávat. Jako proč? Naco on je má?
@Anonymní píše:
@Blekota Vy mně chcete rozplakat, že. Abych si lépe uvědomila, co nemám.Máte pravdu, nemít děti, odešla bych. takového bych nechtěla. Nikde. Říká, že čeká, až nejmladšímu budou tři roky. Proto když chci, tak vyrážím s dětmi sama, aby něco poznaly a já neseděla pořád doma. Zabalím jim náhradní oblečení, svačinky, pitíčka, poskládám do našeho malýho auta a jedeme. Naše společná kultura zahrnuje návštěvu restaurace( na moje narozeniny, jednou před mojí státnici a někdy, když bylo hlídání), ale když podotknu, že už se to stále opakuje, už ani tam nepůjdeme. I pět let je dlouho asi. Přeci jenom, nikdo mi je nevrátí
A není tvůj manžel prostě typ co nerad něco vymýšlí? Můj takový je(a taky chodí cvičit),ale jak se jedná o výlety nebo návštěvu třeba té restaurace musím to říct a zorganizovat já(ale pak už se většinou moc nebrání). Už jsem si zvykla a smířila se s tím. Některé chlapi je takto potřeba trochu „navést“
.
@Anonymní píše:
@Blekota Snažím si šetřit, ale on je ze mně vytahá. Protože mu je já blbá dám. přečtu.
Jo to taky nechápu. Proč mu dáváš peníze když jsi na mateřské
? To snad by se měl starat on ne…?
@ametyst píše:@Anonymní píše:Ne, nechci vás v žádném případě rozplakat. To bych si nedovolila. Jen jsem nastínila situaci jaká je u vás. Říkám tomu „…krutá realita“ (před tím je ještě jedno sprosté slovo). Radil tady někdo poradnu ale dle mého názoru zrovna tento typ chlapa tam nepůjde vůbec a opět udělá tady ze zakladatelky chudinku a nebude s ní 3 dny mluvit.
@Blekota Vy mně chcete rozplakat, že. Abych si lépe uvědomila, co nemám.Máte pravdu, nemít děti, odešla bych. takového bych nechtěla. Nikde. Říká, že čeká, až nejmladšímu budou tři roky. Proto když chci, tak vyrážím s dětmi sama, aby něco poznaly a já neseděla pořád doma. Zabalím jim náhradní oblečení, svačinky, pitíčka, poskládám do našeho malýho auta a jedeme. Naše společná kultura zahrnuje návštěvu restaurace( na moje narozeniny, jednou před mojí státnici a někdy, když bylo hlídání), ale když podotknu, že už se to stále opakuje, už ani tam nepůjdeme. I pět let je dlouho asi. Přeci jenom, nikdo mi je nevrátí
@Ametys Tak z jeho platu platíme hypotéku, z mého takové drobnosti jako teď daň z nemovitosti, minule nedoplatek za vodu, nákupy, školku, když děti chodily. A pak jeho obědy, no.
pro něj je všechno moc práce, i když to zařídím já.
@Blekota On a do poradny? On žádný problém přeci nemá. To jste vystihla přesně. A jestli nějaký mám já, mám se jít léčit (občasná jeho věta)
@Anonymní píše:
@Ametys Tak z jeho platu platíme hypotéku, z mého takové drobnosti jako teď daň z nemovitosti, minule nedoplatek za vodu, nákupy, školku, když děti chodily. A pak jeho obědy, no.
pro něj je všechno moc práce, i když to zařídím já.
No však i ty nákupy pro pětičlennou rodinu musí být hrozně drahé
. To klobouk dolů, že to nějak zvládáš!
A jinak je mi to moc líto, jestli s ním vůbec není řeč…A takový už je dlouhodobě?
@Anonymní píše:
@Blekota On a do poradny? On žádný problém přeci nemá. To jste vystihla přesně. A jestli nějaký mám já, mám se jít léčit (občasná jeho věta)
Samozřejmě, ho do poradny nedostanete. On je nad věcí, že vás něco trápí, jej nezajímá. Takže co teď? Jak se k tomuto postavíte?
Zakladatelko, vy tady pořád řešíte, co ON, co tamto…ale pořád neřešíte vás! Vaši osobu! Kde jste Vy? V tomto životě? Vaše děti?
Teď jste zjistila, že máte problém, a to s chlapem, který vás ponižuje, do poradny nepůjde. Život s ním se v růžový neobrátí, spíš naopak.
Je potřeba postavit se na vlastní nohy a začít hledat adekvátní řešení, protože jinak se zblázníte.
@ametyst Jsou drahé, vlastně se jídlo strašně podražilo. Nějaký ten rok a stupňuje se to. @Blekota To je fakt. Svoje trápení si mám vyřešit sama. Seberu děti a asi uteču po víkendu k našim. Nalijí do mně nějakou energii se mu bránit, pokaždý mi dodají kuráž, ale ty týdny s ním mně semelou a pořád se to točí dokola. Nejste z Jihomoravského kraje?
@Anonymní píše:
@ametyst Jsou drahé, vlastně se jídlo strašně podražilo. Nějaký ten rok a stupňuje se to. @Blekota To je fakt. Svoje trápení si mám vyřešit sama. Seberu děti a asi uteču po víkendu k našim. Nalijí do mně nějakou energii se mu bránit, pokaždý mi dodají kuráž, ale ty týdny s ním mně semelou a pořád se to točí dokola. Nejste z Jihomoravského kraje?
Ne, nejsem. Ostravačka. Ale pozor, dnes jedu za mužem do Přerova
bude krásný víkend, grilovačka,… těším se.
@Anonymní píše:
Z toho kola je potřeba vystoupit a najít svou cestu.
@Blekota To chce velkou vnitřní sílu, že. A tu momentálně nemám. Přeji hezké počasí ![]()
@Anonymní píše:
@Blekota To chce velkou vnitřní sílu, že. A tu momentálně nemám. Přeji hezké počasí
Chce to hodně síly, ale dle vašeho popisu lze vidět, že láska či zamilovanost ve vztahu nejsou, pouze děti, takže to půjde snáze.