Hádka s rodiči

Anonymní
28.1.21 18:02

Hádka s rodiči

Ahoj holky, předem se omlouvám za anonym, nerada bych, aby mě zde známá našla. Minulý rok jsem byla se svými rodiči a jejich známými na dovolené. Velmi jsem se tam se známými pohádala, neskutečným způsobem mě urazili a to tak, že jsem s nimi do konce dovolené nepromluvila ani slovo a byla jen na pokoji. Před pár dny rodiče přišli s tím, že bychom mohli jet letos opět na dovolenou (soukromá chata). Říkám si fajn, nové místo, výlety. Na to mi sdělili, že se ptali opět jejich známých a že oni pojedou také, na což jsem sdělila, že s nimi tedy nikam nepojedu. Nehodlám trávit dovolenou a čas s někým, kdo mě velmi urazil a nemám k němi přátelský vztah. Na to jsme se s rodiči velmi pohádali a ať si tedy shniji doma, oni že pojedou sami. Tak říkám, ať tedy jedou sami. Na to se zvedli a že jsou domů, že se se mnou nehodlají dále bavit, ať s nimi už nepočítám a odešli… :roll:
Velmi mě toto mrzí, s rodiči mám jinak pěkný vztah, ale na dovolenou nehodlám jet s někým, koho nenávidím a oni mi to mají takto za zlé.
Chtěla bych se zeptat na názor někoho nestranného. Opravdu jsem ta špatná já? :,( Děkuji za odpověď!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36009
28.1.21 18:04

Kolik ti je, že jezdíš s rodiči na dovolenou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
28.1.21 18:05

Pokud nenapíšeš, čeho se ta hádka týkala, tak to asi těžko někdo tady rozsoudí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.21 18:10

Je mi dvacet. S rodiči jezdím vždy jednou za rok na společnou dovolenou.
Hádka se týkala toho, že jsem vlastně ta nejhloupější na světě, ať ze sebe nedělám chytrou a zalezu si raději do pokoje, než aby mě poslouchali.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.21 18:13

Ještě dodám, že tehdy jsem se bavila s nimi velmi slušně, oni mě začali opojeni alkoholem vulgárně napadat.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
28.1.21 18:15

Ne - fakt nemusíš jezdit s rodiči na dovolenou.

Až trošku vychladnou emoce, tak si s vašimi promluv ve smyslu: " Opravdu mě zranilo, jak na mě vaši známí loni byli sprostí. Moc ráda s vámi někam pojedu, ale fakt bez nich. S vámi čas trávit chci, s nimi ne -to jsou vaši kamarádi, ne moji."

Oni se časem smíří s tím že už si fakt dospělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
28.1.21 18:17

Rodiče chtěj prostě trávit dovolenou s kamarády a asi to nevidí tragicky jako ty. Jeď na dovolenou se svými kamarády a nech je ať si to užijí sami po svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.21 18:19

@Ou Děkuji. :kytka: Toto jsem jim také řekla, na což následovalo, ať si tedy shniji doma… :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.21 18:20

@AnneElliot Jim právě vadí, že odmítám jet s nimi… :roll:
S nimi bych klidně jela, ale ne s jejich kamarády…

• Citovat
  • Upravit
25897
28.1.21 18:21

Z vlastní zkušenosti. Dvacetileté děti někdy melou jak mladé vrány. :mrgreen: Ale už jsi velká holka, můžeš jet na dovču sama, s přítelem nebo kamarády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
28.1.21 18:24

Jsi dospělá, nemáš zapotřebí jezdit s někým, koho nemáš ráda. Rodiče to vydýchaj a bude zase dobře. Pojedete spolu třeba jindy na prodloužený víkend. Stejně i nemyslím, že to bude letos s dovolenými nějaká hitparáda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
28.1.21 18:25

Dobrý postoj rodičů teda. Podpora hadr. Myslím, že ten váš vztah teda není moc pěkný, když s tebou mluví a jednají takhle.
Shniju?? Jen tam zůstaneš, to není hnilobný proces :roll:
Je ti 20, už 2 roky jsi dospělá žena. Ať si s hulváty jedou sami! Když jim dávají přednost před tebou, vyvodila bych si z toho soukromé důsledky a trochu přehodnotila vztahy. :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
28.1.21 18:27
@divine woman píše:
Z vlastní zkušenosti. Dvacetileté děti někdy melou jak mladé vrány. :mrgreen: Ale už jsi velká holka, můžeš jet na dovču sama, s přítelem nebo kamarády.

Ale stoletý báby maj mít dost rozumu a zkušeností na to, aby nedělaly zbytečně dusno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.21 18:28

Děkuji všem za odpovědi :hug:

• Citovat
  • Upravit
9880
28.1.21 18:29

Asi máte v rodině zažité takové, naštvuje se vyhrotím,, urazím se odejdu :nevim:
Nejezdila bych, rodiče se zachovali jako malé děti.. tak hrotit, nech jedou sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová