Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka Tady ale vůbec nejde o politiku, ale o to, že mě v podstatě poslali do háje (slušně řečeno), a nazvali dalšími pěknými slovy…
@Anonymní píše:
Je mi dvacet. S rodiči jezdím vždy jednou za rok na společnou dovolenou.
Hádka se týkala toho, že jsem vlastně ta nejhloupější na světě, ať ze sebe nedělám chytrou a zalezu si raději do pokoje, než aby mě poslouchali.
Ajaj, to vypada na burany, co argumentuji svym vekem. „Jsem starsi, vim to lepe a ty jsi mlada a proto nevis nic“
@Anonymní píše:
@lucenka Tady ale vůbec nejde o politiku, ale o to, že mě v podstatě poslali do háje (slušně řečeno), a nazvali dalšími pěknými slovy…
Takhle se casto chovaji volici estebaka.
Ja se politickych debat neucastnim protoze se u nich lidi v 99% pohadaji. Jednou jsem tu chybu udelala v praci. Nechapali koho a proc jsem volila a kdyz jsem se jich ptala proc volili oni toho koho volili ze co se debat tyka vyhraval ten muj dala jsem i priklady tak se do me pustili ze tohohle muze volit jenom primitiv
ale rozumne argunenty nemel zadny. Ale mne to bylo u prd.le
a pak jsme se o politice uz nikdy nebavili. chce to nad tim mavnout rukou a moznost nevidat se s nimi mas nikdo te nutit nemuze
Chováte se všichni jak děti ze školky. Pokud se ti tam nechce, tak nejezdi.
já už bych něco takového vypustila dávno z hlavy a užila do dovolenou (i tu první a netravila bych ji zavřená na pokoji).
A tedy nenávidět někoho kvůli jedné hádce o politice mi přijde dost ujetý