Problémy s bydlením u tchýně během těhotenství

Anonymní
27.1.21 19:24

Těhotná bydlení a tchyně

Zdravim holky, prosím o radu.
Jsem těhotná 9tt neplánovaně mám 3 měsíce po miniinterupci kterou jsem podstoupila teď mi ji v nemocnici odmítli tak jsme se rozhodli s přítelem nakonec to miminko vychovat. Jenže bydlíme na byte u jeho matky která mu ho pronajímá.
Jak zjistila ze jsem těhotná tak úplně otočila list a chovala se hnusne teď mi dokonce řekla ze se mám odstěhovat do 5dnu takže si nevím rady rodiče už bohužel nemám takže se nemám ani na koho obrátit. Muže mě vyhodit to mi je jasný když tu nemám žádný papír ze tu bydlim či mi to pronajímá protože jsem nečekala když tu bydlí její syn ze si nebude tu moct mít přítelkyni snažila jsem se ji rozmluvit její názor ale neslo to říkala jsem ji ze ať aspoň vydrží 2 měsíce ať si mužem sehnat vlastní pronájem řekla ne ze on tu buď zustane sám a nebo ať si odejde semnou má tu trvale bydliště. Takže vážně si už nevím rady už mi vyhrožovala policajty a já vážně nechci mít nějaké problémy :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6189
27.1.21 19:30

Kolik je ti let ze se k tobě chová takhle?
No bohužel očividně se neumíte chránit, je to vaše hloupost.
Nicméně zase nejsem až tak bezcitná a musím říct, že mi je tě líto. Nechtěla bych být v tvé kůži. Přítel je schopny se odstěhovat s tebou? Rychle najděte nějaký byt! Máš aspoň nějaké peníze? Můžeš zůstat zatím na nějaké ubytovně než si bydlení najdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
27.1.21 19:31

Nechci být hnusná, ale tři měsíce po miniinterupci, jste se zase nechráněla znovu otěhotněla a chtěla jste to vyřešit opět interupci? Tchyně možná ví koho má v bytě, proto vás tam nechce. Jste nezodpovědna, je mi fakt líto to maličký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
27.1.21 19:34

No na jednu stranu nechápu, jak někdo muze byt tak nezodpovědný a otěhotnět hned po interrupci, tos nemohla dodržet ani sestinedeli. Podstatne je, jak se k tomu staví přítel. Půjde s tebou pryč? Proč jste to tchýni hned oznamovali? Můžete jít zatím na ubytovnu a než se dítě narodí určitě seženete nějaký vhodný projnajem, ale záleží na tom postoji budoucího tatínka no. Jestli te vyrazí a zůstane u maminky, tak můžeš tak někam do azylaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.21 19:37

@Markéta188 je mi 23 let. A pritelovi 25.
Používala jsem antikoncepci která selhala já to určitě nechtěla řešit interupci ale přítel to navrhl protože přišel o práci a já pracuji ale v únoru pravé nastupuje do druhé.
No pravé ze jsme žili teď s výplaty do výplaty kdyby jsem měla peníze bez váhání jdu jinam což budu muset i teď. Pravé mě zajímá jestli má právo vyhodit mě když přítel tu má trvale bydliště a žije tu už přes 8let a jestli má právo tu někoho mít aby sním žil. A nebo to zalezi na tom kdo vlastní byt.

• Citovat
  • Upravit
36504
27.1.21 19:38

Š..at jako králíci a opět neplánovaně otěhotnět s holou zadelí, co se tchýni divíš. Bude Vás mít akorát na krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.21 19:39

@Theburnette stalo se a nebudu to svádět na přítele brala jsem antikoncepci a ta selhala a taky vím ze není 100% a určitě na další potrat už nechci jít neboť mi bylo líto co jsem udělala i poprvé.

• Citovat
  • Upravit
37145
27.1.21 19:40
@Anonymní píše:
@Markéta188 je mi 23 let. A pritelovi 25.
Používala jsem antikoncepci která selhala já to určitě nechtěla řešit interupci ale přítel to navrhl protože přišel o práci a já pracuji ale v únoru pravé nastupuje do druhé.
No pravé ze jsme žili teď s výplaty do výplaty kdyby jsem měla peníze bez váhání jdu jinam což budu muset i teď. Pravé mě zajímá jestli má právo vyhodit mě když přítel tu má trvale bydliště a žije tu už přes 8let a jestli má právo tu někoho mít aby sním žil. A nebo to zalezi na tom kdo vlastní byt.

2× během 3 měsíců ti selhala antikoncepce jo? Pravděpodobnost něčeho takového je snad nemožná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033

Tebe bych taky doma nechtėla, Vyrobíte dįtě, pak miniinterrupce a v cuku letu jsi těhotná zas? Co to jako je??Si nech vyrobit pás cudnosti s móóc pevným zámkem. Tady někteří čekají na dítě několik let a Vy jedete jak pásová výroba, vyrobíte a šup s ním do koše. Pár facek bys zasloužila,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Burj Chalifa no to by nás určitě na krku neměla my ji platíme nájem. A ona tu nebydlí snama jen si nepřeje ať tu bydlim já sním. Řekla mi ze ona nechce aby její syn měl dítě a ze pokud tu zůstanu zavolá policajty aby mě vyhodili a pokud chce ať si jde semnou přítel.
Vůbec ji nechápu nic jsem ji neudělala

• Citovat
  • Upravit
2045
27.1.21 19:41

Když selže HA, je to obvykle chyba toho, kdo ji užívá. Fakt masakr, ale určitě budete mít nárok na všechny možné dávky, neboj.

@Anonymní píše:
@Theburnette stalo se a nebudu to svádět na přítele brala jsem antikoncepci a ta selhala a taky vím ze není 100% a určitě na další potrat už nechci jít neboť mi bylo líto co jsem udělala i poprvé.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
27.1.21 19:41
@Anonymní píše:
Zdravim holky, prosím o radu.
Jsem těhotná 9tt neplánovaně mám 3 měsíce po miniinterupci kterou jsem podstoupila teď mi ji v nemocnici odmítli tak jsme se rozhodli s přítelem nakonec to miminko vychovat. Jenže bydlíme na byte u jeho matky která mu ho pronajímá.
Jak zjistila ze jsem těhotná tak úplně otočila list a chovala se hnusne teď mi dokonce řekla ze se mám odstěhovat do 5dnu takže si nevím rady rodiče už bohužel nemám takže se nemám ani na koho obrátit. Muže mě vyhodit to mi je jasný když tu nemám žádný papír ze tu bydlim či mi to pronajímá protože jsem nečekala když tu bydlí její syn ze si nebude tu moct mít přítelkyni snažila jsem se ji rozmluvit její názor ale neslo to říkala jsem ji ze ať aspoň vydrží 2 měsíce ať si mužem sehnat vlastní pronájem řekla ne ze on tu buď zustane sám a nebo ať si odejde semnou má tu trvale bydliště. Takže vážně si už nevím rady už mi vyhrožovala policajty a já vážně nechci mít nějaké problémy :(

Jako tvl, ses s nim spustila hned v 6 neděli co? Co pritel? Pujde s tebou nebo půjdeš sama? Mas alespon nějaké peníze, nebo nemáš nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
27.1.21 19:43

Ja taky nechci byt zla… ale to selhavani antikoncepci u mistnich tazatelek, to je mi zahada!
Mne za 12 let neselhala ani jednou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
27.1.21 19:44
@Kriss Tina píše:
2× během 3 měsíců ti selhala antikoncepce jo? Pravděpodobnost něčeho takového je snad nemožná.

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.21 19:45

@lachtanice86 no je to blby.
Nemám vůbec teď nic. Platila jsem teď nájem i za přítele který přišel o práci takže jsem všechno vybrala a zaplatila takže jsem asi jak se říká v pěkné prdeli

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová