Problémy s bydlením u tchýně během těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
27.1.21 19:47
@Sardelka píše:
Ja taky nechci byt zla… ale to selhavani antikoncepci u mistnich tazatelek, to je mi zahada!
Mne za 12 let neselhala ani jednou :think:

protože máš významně vyšší IQ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@toma0105 ne poprvé jsem nebrala antikoncepci. Jsem se vůbec nechranila. Ani pritel. Pak jsem si po té miniinterupci řekla o antikoncepci kterou jsem brala každý den i přes tu otěhotněla ale o to ani nejde

• Citovat
  • Upravit
33005

@Sardelka Me taky ne. A to jsem mela nizkohormonalni a priznam se, ze se mi podarilo obcas vynechat. Ale umim pouzivat i kondom.
S detma jsem pak planovane otehotnela hned.
Vim o 2 pripadech otehotneni pres telisko.
Ale selhani HA je opravdu zejmena selhani lidskeho faktoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
27.1.21 19:48

2× za 3 měsíce ti selhala antikoncepce.. A teď tu o Karkulce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.21 19:49

@Kriss Tina přítel říkal ze kdyby měl peníze odejde semnou klidně ale ze on na ulici jen tak nepůjde samozřejmě ho chápu a nechci sama jít někam na ulici. Už ji to vysvětloval ale ona proste si stojí za svým.

• Citovat
  • Upravit
37145
@Anonymní píše:
@toma0105 ne poprvé jsem nebrala antikoncepci. Jsem se vůbec nechranila. Ani pritel. Pak jsem si po té miniinterupci řekla o antikoncepci kterou jsem brala každý den i přes tu otěhotněla ale o to ani nejde

A proč se nechráníš, když děti nechceš? To jako riskujes, jednou za čas si proste dojdes na potrat a pohoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa no to by nás určitě na krku neměla my ji platíme nájem. A ona tu nebydlí snama jen si nepřeje ať tu bydlim já sním. Řekla mi ze ona nechce aby její syn měl dítě a ze pokud tu zůstanu zavolá policajty aby mě vyhodili a pokud chce ať si jde semnou přítel.
Vůbec ji nechápu nic jsem ji neudělala

Já ji chápu. Jsi zkrátka hloupá a nezodpovědná, takovou bych v rodině také nechtěla. Naznačuje to forma i obsah Tvého tématu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
27.1.21 19:51
@karkarka píše:
2× za 3 měsíce ti selhala antikoncepce.. A teď tu o Karkulce…

Ctes spatne. Pred temi 3 mesici se ani neobtezovali nejakou pouzit. S nula nula prd usporami (kdyz jedine uspory pokryji sotva jeden zrejme velmi nekomercni najem v ramci pribuzenstva) a nejistou praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.21 19:52

@Burj Chalifa sice jsme to dítě neplanovali ale chcem si ho nechat.
A antikoncepci jsem začala používat až po tomhle potratů protože jsem měla problémy s vaječníky po té operaci která byla komplikovaná a s důvodu financí jsme si ho nechtěli predtim nechat protože přítel přišel o práci a nevzali ho nikam v blízkosti bydliště.

• Citovat
  • Upravit
26928

:zed: :zed: :zed: To jste snad ani nedodrzeli sestinedeli po interupci 8o 8o 8o Dobre si zahravas se svym zdravim.
Obrat se na obcanskou pravni poradnu, poskytuji poradenstvi zdarma a mohli by te nasmerovat na nejakou organizaci, ktera pomaha matkam v tisni.
Pokud otec tveho ditete nema koule na to, aby se te zastal a postavil se za tebe (navic, kdyz cekas jeho dite), pak ho posli nekam :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
@Anonymní píše:
@Kriss Tina přítel říkal ze kdyby měl peníze odejde semnou klidně ale ze on na ulici jen tak nepůjde samozřejmě ho chápu a nechci sama jít někam na ulici. Už ji to vysvětloval ale ona proste si stojí za svým.

Takže přítel na ulici nechce jít, ake tebe těhotnou samotnou tam v klidu pustí. Děvče ten ti uteče dřív než se mimino narodí. Ty se radši obrat na nejbližší azylovy dům ať ti pomůžou, začni zjišťovat příspěvky od státu co ti pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.1.21 19:53

Nejhorší je, že toto se množí bleskovou rychlostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
@Anonymní píše:
@Kriss Tina přítel říkal ze kdyby měl peníze odejde semnou klidně ale ze on na ulici jen tak nepůjde samozřejmě ho chápu a nechci sama jít někam na ulici. Už ji to vysvětloval ale ona proste si stojí za svým.

A reseni milacek navrhuje jake? On bude v byte a ty pujdes tehotna pod most? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986

Neříkej že si brala ha, vždyť si mela dodržet 6 neděli ne? To si určitě nedodrzela, to proste nevychází. Kdyz selže ha, je to chyba uživatele. No takže nemáš nic, chlap s tebou nikam nepujde, tebe pošle do perdele a ty budeš na dítě sama, bez peněz v azylaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.1.21 19:54
@Theburnette píše:
Takže přítel na ulici nechce jít, ake tebe těhotnou samotnou tam v klidu pustí. Děvče ten ti uteče dřív než se mimino narodí. Ty se radši obrat na nejbližší azylovy dům ať ti pomůžou, začni zjišťovat příspěvky od státu co ti pomůžou.

zase budeme luzu živit ze svých daní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová