Hairdreams Volume + Microlines

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
6.6.20 23:10
@Karkulka31 píše:
@Krupila no popravdě delší by se hůře umývaly a česaly…i čím delší tím dražší…NJ jsou to pravé vlasy..a když si vemeš..vplétají to ručně do té síťky a to dá taky práci 🙂 nj, dělají to pouze Ostravě, Brně, Bratislavě a ještě někde 🙂

Milá Karkulko, nasadila jsi mi velkýho brouka do hlavy. :) Pořád o tom přemýšlím, jsem ze svých vlasů fakt zoufalá. Na temeni se mi už dělají lysiny, zkouším neocapil i vitamíny, byla jsem i na PRP terapii a výsledky nejsou, bohužel. Tak Tě asi budu následovat, protože v paruce je člověk jak v helmě a topper/poloparuka/ mi na hlavě vadí. ještě jsem se tě chtěla zeptat na hustotu síťky, kterou máš, koukala jsem na videu na toto, ale bojím se, že to bude řídké a nebude to stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
7.6.20 10:57

Nebudeš opravdu litovat 🙂 budeš spokojená a ještě si řekneš proč sis to nedala dřív. Já také kdysi byla i kvůli vlasové pokožky ze zoufalosti u kadeřnice kde mi přejížděla lisiny kamerkou a vlasy už v místě nerostou…samozdřejmě i různé přípravky na vlasy vyzkoušela, i drahé, paruky no v tom jsem se potila jak pr..e, toper mě ještě jakž takž zachránil ale u toho mi vadily ty sponky…co se týče hustoty síťky, pokud si byla na konzultaci jak si psala tak si měla možnost si to osahat 🙂 síťka je jemná, asi přibližně jak byli síťovky kdysi na potraviny místo igelitek..neměj strach že by se ti to protrhlo, když se češeš, umývaš si vlasy musí to být pevné, normálně se i podrbat jde na hlavě. Jako za ty prachy to musí být kvalita 🙂 zrovna teď v pátek jsem byla na celou obnovu…konečně 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
9.6.20 21:41
@Karkulka31 píše:
Nebudeš opravdu litovat 🙂 budeš spokojená a ještě si řekneš proč sis to nedala dřív. Já také kdysi byla i kvůli vlasové pokožky ze zoufalosti u kadeřnice kde mi přejížděla lisiny kamerkou a vlasy už v místě nerostou…samozdřejmě i různé přípravky na vlasy vyzkoušela, i drahé, paruky no v tom jsem se potila jak pr..e, toper mě ještě jakž takž zachránil ale u toho mi vadily ty sponky…co se týče hustoty síťky, pokud si byla na konzultaci jak si psala tak si měla možnost si to osahat 🙂 síťka je jemná, asi přibližně jak byli síťovky kdysi na potraviny místo igelitek..neměj strach že by se ti to protrhlo, když se češeš, umývaš si vlasy musí to být pevné, normálně se i podrbat jde na hlavě. Jako za ty prachy to musí být kvalita 🙂 zrovna teď v pátek jsem byla na celou obnovu…konečně 🙃

A chodíš v tom i do fitka? Když jsem byla na józe v pozici hlavou dolů, přemýšlela jsem o tom, jestli by se mi vlasy nepřeklopily dolů a jestli bych se v takové chvíli necítila extra blbě. :( Obvykle jsem s rozhodováním rychle hotová, s ničím se moc nepářu, ale tohle mi pořád vrtá hlavou, jestli do toho jít a risknout i to, že mi moje vlastní vlasy nadobro vypadají, nebo pořád ještě zkoušet vlastní vlasy udržet alespoň v té podprůměrné podobě, ve které aktuálně jsou.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
9.6.20 22:59
@Krupila píše:
A chodíš v tom i do fitka? Když jsem byla na józe v pozici hlavou dolů, přemýšlela jsem o tom, jestli by se mi vlasy nepřeklopily dolů a jestli bych se v takové chvíli necítila extra blbě. :( Obvykle jsem s rozhodováním rychle hotová, s ničím se moc nepářu, ale tohle mi pořád vrtá hlavou, jestli do toho jít a risknout i to, že mi moje vlastní vlasy nadobro vypadají, nebo pořád ještě zkoušet vlastní vlasy udržet alespoň v té podprůměrné podobě, ve které aktuálně jsou.. :(
@Krupila

Tak co fitka opravdu nechodim…a kdyby jo…pořád bych se cítila líp než s mými spocenymi pár vlasy na hlavě a dělala ostudu…kdybych já predklonila hlavu nemít je v culíku tak to by byla potom ostuda až bych červená utekla. Mezi vlasy se schová i ten polymerovy kroužek prosimtě..co řešíš… Horší jak se časem síťka uvolňuje a podrbez se na veřejnosti na hlavě a hýbe se celá síťka… Jinak… opravdu mám s microline alespoň nějaké sebevědomí než bez toho…síťka jde připevnit pouze na vrchní část hlavy…mě to problém bohužel nevyřeší 100procentně…ja vlasy nemám v zadní části a bohužel už neporostou…takže mám možná horší problém než ty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.6.20 16:23

@Karkulka31 Já se teď pokouším ještě o záchranu vlastních vlasů, přestala jsem používat úplně všechny stylingové přípravky, jenom umyju šamponem z lékárny a dám kondicionér, ptž bych nerozčesala. Pak nechám uschnout. Vlasy padají hodně, ale pár jich taky dorůstá. Takže to zkusím pár měsíců takto vydržet a pak se rozhodnu. Myslím, že by to bylo už pak jednou pro vždy, vlasy by se mi ještě víc ztenčily, jak je bude překrývat síťka a bylo by hotovo. :? Je fajn, že existuje tato možnost, když už nebude zbytí, půjdu do toho. Teď napíšu blbost, ale kolikrát jsem si i říkala, že je škoda, že se nedá síťka nějak připevnit rovnou k vlasové pokožce místo k vlasům, určitě by to tak nelítalo a obnova tak často by nemusela být. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
10.6.20 17:45
@Krupila píše:
@Karkulka31 Já se teď pokouším ještě o záchranu vlastních vlasů, přestala jsem používat úplně všechny stylingové přípravky, jenom umyju šamponem z lékárny a dám kondicionér, ptž bych nerozčesala. Pak nechám uschnout. Vlasy padají hodně, ale pár jich taky dorůstá. Takže to zkusím pár měsíců takto vydržet a pak se rozhodnu. Myslím, že by to bylo už pak jednou pro vždy, vlasy by se mi ještě víc ztenčily, jak je bude překrývat síťka a bylo by hotovo. :? Je fajn, že existuje tato možnost, když už nebude zbytí, půjdu do toho. Teď napíšu blbost, ale kolikrát jsem si i říkala, že je škoda, že se nedá síťka nějak připevnit rovnou k vlasové pokožce místo k vlasům, určitě by to tak nelítalo a obnova tak často by nemusela být. :)

Myslíš rovnou přilepit k hlavě 😀 jo to bys musela být úplně oholená🙂 nějaké takové videa kde lepí přímo na pokožku jsem viděla…ale to u nás nedělají v ČR 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
12.6.20 08:21

A nejak si to posunout sama, jen v jinych bodech sitky a na jine vlasy nemuzes? Je nutne trpet s tim neposunutym, nez dojdes do salonu? A jak jsi to delala ted, kdyz byly salony zavrene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.6.20 08:46
@Krupila píše:
A nejak si to posunout sama, jen v jinych bodech sitky a na jine vlasy nemuzes? Je nutne trpet s tim neposunutym, nez dojdes do salonu? A jak jsi to delala ted, kdyz byly salony zavrene?
posunout sama určitě ne, leda přichytit vlásenkami nebo čelenkou třeba🙂 no 6 týdnů jsem trpěla no než jsem mohla do salonu 😁 sami mi pak zavolaly, měly výjimky, pouze ty co mají microline braly 🙂 teď už je to naštěstí v pohodě 🙂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.6.20 04:48

A na obnovu jezdis do Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.6.20 09:29
@Krupila píše:
A na obnovu jezdis do Prahy?

Ne do Ostravy…řekněme 20 minut pěšky od baráku 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.6.20 10:37

Chudero, to mas teda daleko.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.6.20 10:55
@Krupila píše:
Chudero, to mas teda daleko.. :D

Jo že 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.6.20 15:03
@Karkulka31 píše:
Jo že 😁

A zkousela jsi pred microlines i jine zpusoby zahustovani? Ja jsem ted narazila na Extend magic, efekt urcite nebude tak pekny, ale zase budu moct pouzit jeste svoje vlasy. Jestli to zahusteni teda prezijou.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
13.6.20 19:09

Ahoj holky, tak jsem se trochu pozajimala a chci Vám tu napsat aspoň těch pár informací. Před časem jsem se taky právě zajímala o microlines, ale nějak mě to odradilo. Po pár týdnech jsem ale začala pátrat znovu. Našla jsem jednu paní, která má také něco podobného, ale na bázi hairtalk. Dělají to v clinical hair&health. Jí to vyšlo na 27 tis ➕ pravidelná údržba kolem 5 tis po 6 týdnech. Ona je s tím tedy maximálně spokojená, vlasy má dlouhé a ještě si k tomu pár pásek přidala. Údajně ji nic nesvědí, nic netaha, prostě je fakt spokojená. Tak jsem se tam hned objednala na konzultaci, musí se ale jít přes trichologicke vyšetření. Tam mi to tedy zatím rozmluvili. Důvodem bylo, že prý to doporučuji klientkam nad 50 let, kterým už se vlasy opravdu nevrátí, ale taky že je to prostě doživotní závislost a podle nich nemám vlasy v tak špatném stavu. Já nakonec jdu cestou trichologicke léčby v kombinaci se zahuštění vlasovými pásky. Nevyřeší to vršek hlavy a zatím jsem na to pouze objednaná, ale třeba to bude vypadat aspoň trochu líp, než teď. Jinak te tricho léčbě jsem se tedy dost bránila. Kosmetice už moc nevěřím a ta jejich je pekelně drahá :zed: ale nevím, jestli to fakt už zabírá, protože vlasy mi teď padají o hooodne min a rostou mi konečně i nové. Nahmatnu si strniste, což je pro mě jako sen. Takže asi tomu dám ještě šanci. Jo a na ten vršek hlavy si mám v plánu koupit nějaký ten zahuštujici sprej, ale k tomu jsem se ještě nedostala… Kdyby cokoli, ptejte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.6.20 19:22
@simelka píše:
Ahoj holky, tak jsem se trochu pozajimala a chci Vám tu napsat aspoň těch pár informací. Před časem jsem se taky právě zajímala o microlines, ale nějak mě to odradilo. Po pár týdnech jsem ale začala pátrat znovu. Našla jsem jednu paní, která má také něco podobného, ale na bázi hairtalk. Dělají to v clinical hair&health. Jí to vyšlo na 27 tis ➕ pravidelná údržba kolem 5 tis po 6 týdnech. Ona je s tím tedy maximálně spokojená, vlasy má dlouhé a ještě si k tomu pár pásek přidala. Údajně ji nic nesvědí, nic netaha, prostě je fakt spokojená. Tak jsem se tam hned objednala na konzultaci, musí se ale jít přes trichologicke vyšetření. Tam mi to tedy zatím rozmluvili. Důvodem bylo, že prý to doporučuji klientkam nad 50 let, kterým už se vlasy opravdu nevrátí, ale taky že je to prostě doživotní závislost a podle nich nemám vlasy v tak špatném stavu. Já nakonec jdu cestou trichologicke léčby v kombinaci se zahuštění vlasovými pásky. Nevyřeší to vršek hlavy a zatím jsem na to pouze objednaná, ale třeba to bude vypadat aspoň trochu líp, než teď. Jinak te tricho léčbě jsem se tedy dost bránila. Kosmetice už moc nevěřím a ta jejich je pekelně drahá :zed: ale nevím, jestli to fakt už zabírá, protože vlasy mi teď padají o hooodne min a rostou mi konečně i nové. Nahmatnu si strniste, což je pro mě jako sen. Takže asi tomu dám ještě šanci. Jo a na ten vršek hlavy si mám v plánu koupit nějaký ten zahuštujici sprej, ale k tomu jsem se ještě nedostala… Kdyby cokoli, ptejte se :)

Ahoj Simelko…zní to zajímavě, kde to prosimtě dělaj tuto metodu nebo spíš kde se klinika nachází jen tak pro zajímavost…a proč to doporučují pouze klientkám nad 50 let…mě se taky vlasy v určité části nevrátí…nebo spíš už nerostou…a kdysi na trychologii mi sama zjistila že mám odumřelé vlasové cibulky…napiš o téhle metodě víc prosím 🙂 jinak co se týče ceny tak to vesměs vyjde nastejno 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí